Zó draag je stijlvol een luipaardprint.

Zó draag je stijlvol een luipaardprint.

Confession…. Ik hou wel van een dierenprintje. Lang heb ik het onderdrukt want het zou toch wat ordi zijn. Maar waarom verdwijnt het dan nooit uit het modebeeld? En ook deze winter vind je in alle collectie’s weer ‘a touch of’ luipaard- of panterprint. En weet je….. I’m coming out! I love it 🙂

Zó draag je stijlvol een luipaardprint. | ENJOY! The Good Life

Beetje veel

Mits het een beetje classy gestyled is. Persoonlijk vind ik een hele jurk, jumpsuit of legging wat veel. En als je behoorlijk wat rondingen hebt, zoals ik, denk ik niet dat het heel erg flatteus is om in zo’n opvallend printje rond te lopen. Maar sommige voluptueuze dames kunnen gewoon alles hebben. Maar zoveel lef heb ik niet en dat is maar goed ook 😉

Zó draag je stijlvol een luipaardprint. | ENJOY! The Good Life

Klassiek

Ik houd van een wat klassiekere stijl, hoewel ik ook nog wel een mode uitschieter er in knal. Een paar veel te jeugdige, over de top gympen, een shirtje of tas. Dat vind ik wel weer geinig anders wordt het wel heel erg ‘mevrouwerig’. Lekker opvallend qua kleur of print.

Zó draag je stijlvol een luipaardprint. | ENJOY! The Good Life

SALE.

Momenteel is mijn drang naar wildlife zelfs onstuitbaar. Ik ben overal op zoek naar zo’n mooi bevlekt modeaccessoire. Een riempje, portemonnaie, tas, schoenen….. Zo houd ik angstvallig alle fashionable modemerken in de gaten in afwachting van de SALE. Ik heb een aantal geweldige items op het oog die ver boven mijn budget liggen. De leopard tas Bobi of Igor van Jerome Dreyfuss, de furcoat van Maison Scotch, de V-boats en portemonnaie van Fabiënne Chapot.

Zó draag je stijlvol een luipaardprint. | ENJOY! The Good Life

 Verschillende stijlen.

De dierenprintjes kunnen in verschillende stijlen gedragen worden. Van heel klassiek, tot sportief en heel trendy. Voor het gemak houd ik de stijl van ‘de Veerkampjes’ hier even ver vandaan. You get the point 😉

Zó draag je stijlvol een luipaardprint. | ENJOY! The Good Life

Budget buy.

Zelf kocht ik vorige week dit avondtasje in een gevaarlijk printje. Hij ziet er nog een beetje ‘clean’ uit maar als hij een even wat meer gedragen look krijgt is dit een heel leuke eye-catcher op een zwarte outfit. Het is een echte budget buy want hoewel ik al een klein prijsje betaalde (€ 9,99) is hij nu zelfs afgeprijsd voor (€ 6,99). Verkrijgbaar bij H&M. Daar kan je mee thuiskomen 😉

ENJOY! a wildlife printed fashion accessory.

 

 • Avatar
  AlettA

  Love the leopard print….heb laarsjes en krijg altijd leuke complimenten als ik ze aan heb….
  Tasje is ook gaaf…misschien ligt ie strx onder de boom (die ik zelf nog moet zetten, HaHa)

  december 14th, 2016 17:19
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Haha…. Laarsjes lijken mij ook leuk in zo’n leopard print. Succes met de boom en de cadeautjes 🙂

   december 14th, 2016 17:45
   Reply
   02
   • Avatar
    AlettA
    http://AlettaVeenboer

    De boom was gezet door M met hulp van de kleine (die nog 9cm kleiner is dan zijn vader) geen cadeaus gedaan…. dus ook geen tasje gekocht. Ondertussen is boom ook al weer afgetuigd en opgeborgen achter het knieschot. Geld in de knip gehouden, denk dat ik het geld voor de spaarsessie (omgekeerde versie) ga gebruiken #goedvoornemen

    januari 6th, 2017 7:47
    Reply
    03
    • Avatar
     José

     Zeker een heel goed voornemen 😉

     januari 9th, 2017 19:07
     Reply
     04

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.