Xsensible Stretchwalker Leopard print sneakers | ENJOY! The Good Life

Xsensible Stretchwalker Leopard print sneakers

Als trouwe volger heb je ze misschien al eens voorbij zien komen, mijn geweldige Xsensible Stretchwalker Leopard print sneakers. Jammergenoeg kan ik er helaas nog niet op lopen omdat ik met mijn been in het gips zit. Toch ga ik ze vandaag met jullie delen want over deze kékke schoenen ‘praten’ is ook al goed voor een geluksgevoelletje.

Ik kan niet wachten om op deze beauties rond te stappen. Van mijn andere Xsensible heb ik zoveel plezier. Bijna een jaar heb ik ze dagelijks gedragen omdat het de enige schoenen waren waar ik op kon lopen. Op alle andere schoenen kreeg ik pijn in mijn voeten en enorme last van mijn enkel en knie. Dat zegt toch wat over het draagcomfort van deze schoenen.

Sneakers

Mijn enkel is vorig jaar vastgezet dus schoenen met een hak zijn voor mij voortaan uitgesloten. Lage schoenen, laarsjes en sneakers zal ik het voortaan mee moeten doen. Sneakers vind ik zeker geen straf want dat is het meest comfortabele om te dragen in dagelijks gebruik. Toch is de ene sneaker, de andere niet. Eerder zou ik voor stylish modelletjes gaan, maar ik merkte de laatste tijd al dat ik vaker last heb van mijn gewrichten als ik op modeschoentjes loop.

Al een tijdje was ik op zoek naar de ultieme sneaker. Een schoen die je veel steun geeft als je een dagje flink in de benen bent én die er ook nog eens mooi uitziet. Afgelopen jaar koos ik voor de witte Xsensible ‘England’ stretchwalker sneakers met zilveren details en veters. Ik heb ze aangedaan en tot de operatie een paar weken geleden niet meer uitgedaan. Geen enkele schoen zit zo fijn als deze. Dat klinkt behoorlijk hysterisch, maar er is geen woord aan gelogen.

Prijskaartje

Hoewel ik in vaak op de kleintjes let, hoor je hier door huize ENJOY! nog weleens ‘alle waren naar zijn geld’ galmen. Voor sommige aankopen kan je beter iets meer uitgeven. Zeker als je weet dat je daar geen spijt van krijgt. Voor mij is dat bijvoorbeeld het geval met een bril, lingerie, een tas, portemonnaie en comfortabele schoenen. Dat zijn producten waar je best heel lang mee doet, die praktisch, goed en/of prettig moeten zijn. En omdat je er veel langer mee doet mag het best een prijskaartje hebben.

Leopard print

Deze nieuwe stappers hebben een eigentijdse print. Ze zijn gemaakt van ponyhaar en leer. Hebben een uitneembare zool zodat je makkelijk je eigen zooltjes in de schoenen kunt leggen. Ook deze stretchwalkers hebben de innovatieve zool. Daar zie je weinig van. In het midden van de schoen is een soort blokje geplaatst waardoor je een perfecte balans hebt. Door de demping van de zool lijkt het net of je op luchtkussentjes loopt. Deze black leopard print Stretchwalkers zijn voor € 219,95 o.a. online verkrijgbaar bij TopShoe. Hier kun je een groot deel van de dames- én heren collectie van Xsensible bekijken en online bestellen.

Nog een paar maandjes en dan hoop ik weer te kunnen lopen op deze prachtige Stretchwalkers van Xsensible want…. These shoes are made for walking!

Deze Xsensible Stretchwalkers heb ik toegestuurd gekregen. Dat neemt niet weg dat jullie van mij een persoonlijke en eerlijke mening krijgen. Met dank aan Xsensible. Deze Stretchwalkers kwamen voor mij als geroepen!

ENJOY! these comfortable shoes.

Foto’s: ©ENJOY! The Good Life
Avatar
José
http://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.