ACQUA DI BOLGHERI | ENJOY! The Good Life

WIN! ACQUA DI BOLGHERI EAU DE PARFUM 100 ML

Om dit heerlijke weekend te vieren en omdat geven nog veel leuker is dan krijgen, heb ik vandaag een leuke win-actie voor jullie. Zoals jullie weten behoort Acqua di Bolgheri tot de ‘favorites’ van ENJOY! Je ziet dit heerlijke parfum regelmatig voorbij komen. En dat is niet gek want het staat mij elke dag vriendelijk toe te lachen in de badkamer. Dit is zo’n ‘Golden Oldie’ die altijd binnen mijn handbereik is.

Claudia van Acqua di Bolgheri ontmoette ik tijdens mijn bezoek aan de Little Italy beurs. Op de sfeervolle stand sniffelde ik aan één van de geurtjes en was gelijk verkocht. Mijn liefde voor d’Oro was geboren. Claudia is een gepassioneerd onderneemster die helemaal voor dit prachtige merk gaat. Later heb ik haar nog eens opgezocht in haar beeldige Boutique in Kralingen.

Toscane

Dit parfum is vernoemd naar het plaatsje Bolgheri in Toscane. Je weet wel, dat plaatje aan de kust met de mooiste cipressenlaan van Italië, de Viale dei Cipressi. Een 4 kilometer lange, golvende weg die begint aan de kust en eindigt in het plaatje Bolgheri.

Oprichter Dr. Enio Taffi was geïnspireerd door de prachtige natuur en cultuur van Toscane. Hij onderzocht volledig plantaardige formules wat resulteerde in de productie van Acqua di Bolgheri. Hij gebruikt geneeskrachtige kruiden met natuurlijk werkzame bestanddelen, voornamelijk afkomstig uit het Maremma gebied in Toscane. Alles is dermatologisch getest en hypoallergeen. Hij werkt met aandacht, respect en bescherming voor het milieu.

ACQUA DI BOLGHERI | ENJOY! The Good Life

Toscane

Ik snap die meneer Taffi wel want ook ik heb mijn hart verloren aan het prachtige Toscane. Afgelopen voorjaar maakte ik zelf nog een roadtrip door heerlijk Toscane. Grappig genoeg kwam ik onderweg de reclameborden van Acqua di Bolgheri tegen. Het volgende tripje naar Toscane gaat zeker naar de kust én Bolgheri.

Als je zelf nog niet deze heerlijke geur van Acqua di Bolgheri kent, maak je nu kans om deze eens uit te proberen. En mocht je al fan zijn, dan mag je natuurlijk ook een gokje wagen. Van Acqua di Bolgheri mag ik een Eau de Parfum uit de Oro lijn van 100 ml, t.w.v. € 45.-, aan jullie weggeven. Doe mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze heerlijke Eau de Parfum.

Winactie

Hoe maak je kans?

 • Laat onder aan deze post, in de comments, weten waarom je deze Eau de Parfum wilt winnen.
 • De actie loopt tot en met dinsdag 17 oktober en de winnaar wordt woensdag 18 oktober op de Facebookpagina van ENJOY! bekend gemaakt.
 • Leuk als je deze actie wilt delen op social media, maar dat is geen vereiste.
 • Laat een geldig e-mailadres achter. Op die manier kan ik contact met je opnemen als je de winnaar bent.

Wil je geen artikel meer missen van ENJOY? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Of volg ENJOY! op Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest.

Deze Eau de Parfum is beschikbaar gesteld door Acqua di Bolgheri en de producten zijn te koop in de Boutique in Kralingen en hier online.

WIN! ACQUA DI BOLGHERI EAU DE PARFUM 100 ML | ENJOY! The Good Life

ENJOY! Acqua di Bolgheri.

 • Avatar
  AlettA

  Waarom ik deze geur moet te winnen, daar zou ik geen antwoord op kunnen geven.
  Ik ben nieuwsgierig naar de geur van deze voor mij onbekende parfum. Een sneak peek op de websitegedaan en toen zag ik dat er nog meer mogelijk is, handcreme, bodylotion, diffuser en zelfs een tasverstuiver (voor een schappelijke prijs)
  DUS… wie niet waag wie niet wint. #knipoog, doe ik hierbij een poging.

  oktober 13th, 2018 11:33
  Reply
  01
 • Avatar
  Diny
  http://Diny%20pilkes

  Ik wil hem heel graag proberen
  Omdat ik volledig op jou vertrouw als jij zeg dat het een fijn geurtje is
  En ik ben dol op nieuwe luchtjes

  oktober 13th, 2018 12:21
  Reply
  02
 • Avatar
  Marie-Jose

  Ik zou het wel willen winnen. Ben nieuwsgierig naar de geur en kan wel een oppepper gebruiken. Als je ziek bent dan zijn fijne geuren zo belangrijk. Ook voor je herstel.

  oktober 13th, 2018 12:54
  Reply
  03
 • Avatar
  Janet
  http://Janet

  Alle luchtjes uit plekken waar ik ga, probeer ik mee te nemen. Ik neem als het ware de herinneringen in geur mee naar huis. Ik moet nog naar Toscane, eentje vd bucketlist. Winnen zou geweldig zijn. Voorproeven, voorgenieten. Ik ken de lijn een jaar, ook de beursjes langs geweest. Het is mooi deze natuurlijke geuren. Ik zou graag de d’Oro proberen. Succes🍀

  oktober 13th, 2018 12:59
  Reply
  04
 • Avatar
  Sabrina

  Ik houd van Italië! Het land, het eten, de wijnen, de muziek….hoe fijn is het om elke dag een stukje Italië om me heen te hebben?!

  oktober 13th, 2018 13:17
  Reply
  05
 • Avatar
  Nancy Stikkelorum
  http://Nancy

  Ik zou deze parfum heel graag willen winnen omdat ik 4 weken geleden in Bolgheri ben geweest en wel vanalles heb gekocht van deze lijn maar de parfum toevallig niet… En heb nu best wel een beetje spijt dat ik juist het parfum niet heb gekocht.

  oktober 13th, 2018 13:25
  Reply
  06
 • Avatar
  Julia

  Ik zou deze parfum willen winnen omdat ik hem altijd graag op doe als ik bij Britt ben!
  Heeerlijk luchtje !

  oktober 13th, 2018 14:31
  Reply
  07
 • Avatar
  Dorien
  http://Dorien

  Waarom? Because it’ s BEllISSIMO!

  oktober 13th, 2018 15:21
  Reply
  08
  • Avatar
   José

   Dorien, Jij bent de gelukkige winnaar! Mail je nog jouw adresgegevens?

   oktober 18th, 2018 8:39
   Reply
   09
 • Avatar
  Lucie
  http://luusros@hotmail.com

  Ooooh wat een mooie kans José, op een stukje Italië gevangen in een flesje, en elke keer dat het flesje open gaat waan ik mij in schitterend Toscane! Acqua di Bolgheri ken ik nog niet, maar als er ingrediënten aan te pas gekomen zijn uit dit lieflijke deel van Italië dan kan het niet anders of deze geur is betoverend! En wat ik óók heel belangrijk vind: Acqua di Bolgheri is geproduceerd met alle liefde en respect voor de natuur, dus duurzaam en puur! Ik ben op voorhand al verliefd en maak hier natuurlijk dolgraag kans op!

  oktober 13th, 2018 15:43
  Reply
  10
 • Avatar
  Kiki

  Heerlijke geur! Ontdekt op t Italie event afgelopen zomer, flesje is helaas nu leeg…..
  Dus graag zou ik kans maken op een nieuw flesje van deze heerlijke geur.

  oktober 13th, 2018 17:25
  Reply
  11
 • Avatar
  Anne Marieke Knol

  Ik hou van winacties en van parfum!!! Sinds ik jou heb leren kennen tijdens de opnames van Liefde door de maag ben ik jou blog gaan volgen. Wat doe jij leuke dingen! Ik waan mezelf op dezelfde plekken als die jij beschrijft. Je kunt het goed verwoorden. Als ik deze parfum zou winnen, dan voel ik me waarschijnlijk ook gelijk in Bolgheri! Ik hou de brievenbus in de gaten!!!

  oktober 13th, 2018 18:32
  Reply
  12
 • Avatar
  Robian

  Dit geurtje wil ik zeker winnen! Omdat ik een trouwe volger ben van ENJOY! En omdat ik van gratis hou😂 en ik vind het een heerlijk luchtje !

  oktober 14th, 2018 11:08
  Reply
  13
 • Avatar
  Anne-Marie
  http://www.myhappykitchen.nl

  Ik heb lang, heel lang, geleden in Italië gewoond. Het lijkt me fijn om met deze geur nog af en toe een vleugje herinnering op te vangen van toen ik nog jong en fris&fruitig was 😜

  oktober 15th, 2018 5:40
  Reply
  14
 • Avatar
  Cees

  Hoihoi, ik heb sinds kort je blog ontdekt en lees het met veel plezier. Ik zou graag willen winnen, omdat ik nieuwsgierig ben naar het geurtje. Het liefst koop ik nieuwe parfum op vakantie, het blijft dan een mooie/lekker herinnering als je thuis bent. Misschien werkt het hier andersom: dat ik eerst het geurtje heb en vervolgens een keer die prachtige cipressenweg kan zien? Groet,

  oktober 15th, 2018 8:55
  Reply
  15
 • Avatar
  Annelies Strijland

  Net terug uit Toscane denk ik met heimwee aan deze mooie regio. Hopelijk zal deze geur mij doen terug gaan in gedachten….

  oktober 16th, 2018 14:52
  Reply
  16
 • Avatar
  Anita H.

  Ik kan wel een nieuw geurtje gebruiken. Sowieso ga ik zelden de deur uit zonder iets op te hebben gespoten. Mooi flesje ook trouwens.

  oktober 16th, 2018 19:25
  Reply
  17

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.