What's NEW #IKEA

Afgelopen week was ik met een vriendin mee naar IKEA. Ik ging voor de gezelligheid want had niets nodig. Maar zoals dat altijd gaat kom je met van alles en nog wat thuis dat je toch nodig blijkt te hebben. Of niet….

Anyway….  ik ga er niet over uitweiden wat ik weer gekocht heb maar laat ik jullie de nieuwe spullen van IKEA zien. Een aantal dingen zullen voor de meeste van jullie misschien helemaal niet nieuw zijn maar voor mij wel en ik heb de artikelen die mij het meeste aanspraken eruit gepikt.

Ikea nieuw

Natuurlijk ken ik de Storsele stoel wel al maar de tafeltjes, hertenkopjes en textiel nog niet. Ik vind deze ‘cabin’ style wel erg leuk en warm aandoen. De stoel ben ik al een tijdje naar op zoek op Marktplaats want ik wil hem van de zomer in de tuin zetten samen met de Högsten stoelen. Maar nu stond hij mij daar toe te lachen in de Koopjeshoek. Natuurlijk heb ik hem gelijk meegenomen en nu staat hij zolang in de huiskamer met een vachtje en een plaid erin.

Ikea nieuw haakjes

De hertenkopjes serie vind ik erg leuk en eigenlijk helemaal niet IKEA-like. De ophanghaakjes, de schilderijtjes en het hoofd voor aan de wand.

Ikea nieuw dekbed

Ook het textiel sprak mij erg aan. Niet zozeer voor mijzelf maar misschien voor de damespuber. Die wil een steeds volwassener kamer.

Ikea nieuw bekers

Ook de bekers met het hertenprintje zijn erg leuk hoewel ik ze keurig heb laten staan. Ik heb echt al teveel bekers in de kast staan.

Ikea nieuw kast

Dit vond ik een mooie kast uit de nieuwe collectie. Hij is niet heel verrassend maar toch vind ik hem mooi. Handig met de lades en de dichte deurtjes onder. Ik heb nu een heel grote zwarte kast van Eichholz maar zou er liever dit lichte exemplaar voor terugzien. Eerst de andere kast maar eens zien te verkopen. Maar ik zie mijn mooie serviesgoed er al in pronken.

Ikea nieuw stapelen

Verrekte handig dit opbergsysteem voor in je hoge keukenkasten. Heb ik dus ook meegenomen want in dit soort kasten wordt het altijd prijsgooien omdat altijd alles omdondert. Met dit systeem kun je alles mooi overzichtelijk kwijt.

Ikea nieuw bureaustoel

Ik wil al zo lang een kantoor annex studio waar ik ongestoord kan werken en fotograferen. Maar helaas is er in mijn huis geen ruimte voor. Maar toch kan ik het niet laten om inspiratie op de kantoorafdeling op te doen. Dit vond ik leuke bureau stoelen uit de nieuwe collectie.

Ikea nieuw planten

Wat een leuke plantentafeltjes. Ik zie ze al helemaal voor de hoge ramen van een grachtenhuis pronken. Ik zou niet weten waar ik ze kwijt moet dus heb ook deze keurig gelaten waar ze zijn. Maar leuk vind ik ze wel.

Ikea nieuw wijn

Op deze RIBBA planken heb ik momenteel mijn kookboeken staan. Maar dit is ook een erg leuk idee. Zo simpel….

hyfs opruimen

Deze schoenendozen vind ik echt TOP!. Ik ben gelijk geïnspireerd om mijn kleedkamer op te gaan ruimen en alle schoenen netjes op te bergen in deze handige HYFS dozen. Door het venstertje kun je zien welke schoenen zich in de dozen bevinden.

Dit waren een paar high lights van mijn laatste bezoek aan het Zweedse warenhuis. Ik hoop dat je ze ook leuk vind……

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.