WEEKENDTIPS 9, 10 en 11 november 2018

Het is weer weekend. Heb jij er ook zo’n zin in? ENJOY! heeft weer een aantal weekendtips voor je op een rijtje gezet. Geniet van een heerlijk weekend!

Three Billboards Outside Ebbing Missouri, Fridaynight movienight at Aloha, Wijk aan Zee

Iedere maand een filmavond bij Aloha in samenwerking met een ‘vriend’ van Aloha! Deze filmavond is in samenwerking met de Haarlemse bierbrouwerij ‘Jopen’. En er wordt een heel goede film vertoond!

THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING MISSOURI
Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby. Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger. De film won 2 Oscars en werd 5 keer genomineerd.

SAMPLE SALE, Fabienne Chapot, Amsterdam

Dit weekend is het weer Sample Sale bij Fabienne Chapot. De mooiste collecties worden weer voor fijne prijsjes weggedaan. Met kortingen die oplopen tot 70%. Een leopard jurk, palmbladeren prints of een mooie leren tas? Sla je slag!

  • Wanneer: vrijdag 9 november 10-19 uur, zaterdag 10 november 10-18 uur en zondag 11 november 11-16 uur
  • Waar: Ruysdaelstraat 58, 1071 XE Amsterdam
  • Gratis Toegang
  • Meer info

Ligconcert, Scheepvaartmuseum, Amsterdam

Neem je eigen matje, matrasje etc. mee om liggend te komen luisteren naar de prachtige pianomuziek onder het magnifiek verlichtte glazen dak van het Open Pleyn. Een beleving die je niet snel zult vergeten!

Deze avond speelt Jeroen van Veen eerst zijn solo-concert met muziek van componist Ludovico Einaudi bekend van o.a. de filmmuziek onder ‘Intouchables”. Aansluitend is het tweede concert samen met Sandra van Veen met de befaamde Canto Ostinato.

Uiteraard is het ook mogelijk om voorafgaand aan de concerten te dineren in Het Scheepvaartmuseum. De chefkok heeft hiervoor weer een heerlijk driegangen-diner in gedachten. Wil je in de buurt blijven overnachten? Bij het Lloyd Hotel Amsterdam krijg je 15% korting.

  • Wanneer: zaterdag 10 november. Voor het concert van 22.oo uur zijn nog kaarten verkrijgbaar.
  • Waar: Het Scheepvaartmuseum, Kattenburgerplein 1, 1018 KK Amsterdam
  • Wat kost dat?: € 38,50 excl. € 3,- reserveringskosten
  • Meer info en tickets

FILMTIP MOVIENIGHT: The Butler (Netflix)

‘The Butler’ vertelt het waargebeurde verhaal van Eugene Allen (Forest Whitaker), een kamerheer die meer dan drie decennia actief is geweest in het Witte Huis. Hij was in dienst van acht verschillende presidenten. Zijn carrière begon in 1952 toen Harry Truman de regerende president was en eindigde uiteindelijk in 1986, ten tijde dat Ronald Reagan president van Amerika was.

American Pancakes | ENJOY! The Good Life

PANCAKES voor het zondagse ontbijt

Zo af en toe, als ik op zondag vroeg beneden ben, bak ik voor het zondagse ontbijt een hele berg van deze kleine dikkertjes. Die ene dag in de week ontbijten wij, als het even kan, gezamenlijk. Grote pot thee, een berg pannenkoekjes, Griekse yoghurt, fruit, honing en op de achtergrond een lazy sunday muziekje. Onze ultieme zondagochtend! Hier vind je het recept voor deze heerlijke pancakes.

WEEKENDTIPS 9, 10 en 11 november 2018 | ENJOY! The Good Life

Niet vergeten…. In Noord-Holland wordt zondag Sint Maarten gevierd. Beetje lullig als er kindjes voor je deur staan te zingen en je hebt niets in huis 😉

Dit waren de tips voor het komende weekend. Heb je zelf nog een leuke tip voor een komend weekend. Laat het weten hieronder in de comments of mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com

Foto’s: ©ENJOY! The Good Life & Netflix, Scheepvaartmuseum, Aloha, Fabiënne Chapot

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.