WEEKENDTIPS 30 november en 1 en 2 december 2018

Voor dit weekend zijn de leukste weekendtips weer geselecteerd. Mode uitstapje, werken aan je innerlijk, de lichtobjecten van Amsterdam Lights Festival bewonderen, samen bakken voor Sinterklaasavond of gewoon lekker op de bank kruipen en een film kijken. Je kunt weer alle kanten op met ENJOY!

Française Royal, Vol vintage pre-loved treasures, Amsterdam

Op vrijdag 30 november organiseert Ginger Aardbei het event Français Royal! Dit is niet zo maar een event.. maar het winter season event met de meest prachtige vintage pre-loved treasures! Op dit event zal de mooiste vintage winter collectie aanwezig zijn afkomstig uit het geweldige Parijs. Deze collectie zal bestaan uit prachtige cashmere en scheerwollen jassen in de meest prachtige kleuren. De mooiste hand knitted truien, zijde blousejes, chique pantalons, Franse jurkjes, charmante lingerie, bohemian riemen en als kers op de taart ook de nieuwe vintage inspired sieraden collectie! Iedereen is welkom en neem vooral ook je vriendinnen mee naar dit event.

 • Wanneer: vrijdag 30 november van 12-20 uur
 • Waar: Atelier Ginger Aardbei, Weteringschans 108-2, Amsterdam
 • Gratis Toegang
 • Meer info

Yin Yoga en Yoga Nidra, Haarlem

2 uur helemaal voor jou! Waarin Yin Yoga je uitnodigt weer contact te maken met je lichaam en je hart. Terug gaat naar je essentie, jouw kracht! Je los gaat laten wat je niet meer dient, waardoor je meer ruimte en rust in je lichaam en geest krijgt. Je laat je op met nieuwe levensenergie.

Yoga Nidra brengt je vervolgens in een diepe staat van ontspanning. Ook wel Yogi’s sleep genoemd, een droomloze slaap met een spoor van bewustzijn en verbinding met je omgeving. Door de diepe ontspanning ontstaan er theta en delta hersengolven, waardoor je in een andere staat van bewustzijn komt waarin ervaringen en fragmenten van herinneringen worden verwerkt, de spierspanning en stress in het lichaam afneemt en de bloeddruk en hartslag daalt. Dit heeft een zeer helende werking op zowel je lichaam en je geest. Er wordt ook wel gezegd dat 30 min Yoga Nidra gelijk staat aan 3 uur slaap. Er wordt afgesloten met thee en lekkere kleine hapjes. Namaste!

 • Wanneer: vrijdag 30 november van 20-22 uur
 • Waar: Studio44, Burgwal 44, 2011 BE Haarlem
 • Wat kost dat? €25,- p.p.
 • Meer info

Amsterdam Light Festival | ENJOY! The Good Life

AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

De lichten in Amsterdam zijn weer aan! Tijdens de zevende editie van Amsterdam Light Festival nemen kunstenaars uit maar liefst 16 verschillende landen je mee op reis langs 30 speciaal voor Amsterdam gemaakte lichtkunstwerken. De 53 dagen durende tentoonstelling staat dit jaar in het teken van het thema ‘The Medium is the Message’, de beroemde uitspraak van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan.
Maak één van de wandeltochten langs de kunstwerken of stap op een rondvaart. Vergeet vooral je camera niet!

 • Wanneer: t/m 20 januari zijn de lichtobjecten te bewonderen.
 • Waar: centrum van Amsterdam
 • Gratis Toegang
 • Meer info

Filmtip: ADRIFT

‘Adrift’ vertelt het waargebeurde verhaal van het jonge koppel Tami Oldham en Richard Sharp, die jong, verliefd en klaar zijn voor een leven samen. Met een luxe jacht zeilen ze onder de blauwe hemel van Tahiti, tot een storm opsteekt en Tami bewusteloos neervalt. Wanneer ze wakker wordt is hun jacht vernield en haar verloofde zwaar gewond. Zonder communicatiemiddelen, op weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de enige man die ze ooit graag heeft gezien.

De film is te huur bij Pathé thuis voor € 4,99.

GEVULD SPECULAAS MET PEER |ENJOY! The Good Life

BAK DIT WEEKEND SINTERKLAAS LEKKERS

Thuis zelf lekkere dingen bakken voor het Sinterklaasfeest. ENJOY! heeft de recepten voor banketletter, amandelspijs, speculaaspoppen en gevuld speculaas voor je op een rijtje gezet. Dit weekend is hét moment om aan het bakken te gaan! Je vindt de recepten hier.

Dit waren de leukste tips voor dit weekend. Als je zelf een tip hebt voor een komend weekend, laat die dan hieronder achter in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com en wie weet vind je jouw tip terug in een komend overzicht.

Wil je graag jouw bedrijf of event promoten via ENJOY!? Dat kan door middel van een mooi artikel op de website. Kijk voor de mogelijkheden in het tabblad ‘samenwerken’ of neem contact op door een mail te sturen naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com

Foto credits: Amsterdam Light Festival, Janus Van Den Eijnden, Ginger Aardbei, Studio44,Pathé thuis & ENJOY! The Good Life

ENJOY! The Good Life

 

Avatar
José
http://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.