WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 29, 30 en 31 januari 2016

Het is weer bijna weekend en er is heel veel te doen. Niet alleen in Amsterdam maar ook in het Rotterdamse. Dus mix and match ik wat tips. Zelf ben ik morgen ook in Rotterdam te vinden. Ik ga een bezoekje brengen aan de Taste & Travel beurs. Eens kijken waar ik deze zomer eens heen ga. Ik neem je snel mee naar de tips van deze week.

WEEKENDTIPS 29, 30 en 31 januari 2016 | ENJOY! The Good Life

MUST Red Carpet in de Laurenskerk, Rotterdam

Dress like a star and shine like one tijdens MUST Red CarpetHet meest stylish feestje van 2016 rolt vrijdag 29 januari de rode loper uit bij de Laurenskerk, want bij MUST is iedereen een Very Important Person. Net als vorig jaar ziet style guru Fred van Leer toe op de dresscode: dress to impress. Een goede reden dus om te zorgen dat je een outfit aantrekt die rode-loper-waardig is. Eenmaal binnen wordt het uiteraard een avond zoals alleen MUST kan organiseren: met (over the) top entertainment en de beste DJ’s. 

Datum: Vrijdag 29 januari 2016
Tijd: 20:30 – 02:00 uur
Tickets: € 45 en verkrijgbaar via de ticketshops op de website van MUST.
Locatie: De Grote of Sint-Laurenskerk in Rotterdam
Website

WEEKENDTIPS 29, 30 en 31 januari 2016 | ENJOY! The Good Life

Sardinië vakantiebeurs, Nieuwegein.

Ben jij je aan het oriënteren voor de zomervakantie? Denk eens aan Sardinië. Of misschien heb jij Sardinië al in je hart gesloten. Kom dan op zaterdag 30 januari naar Nieuwegein. Daar vind je informatie en tips over campings en kamperen, hotels en huizen, veerdiensten en vliegen, culturele en historische bezienswaardigheden, culinaire en sportieve zaken, de prachtige natuur, landschappen, bergen, strand en zee enz.

De beurs is gratis in ’t Veerhuis in Nieuwegein. Meer info.

WEEKENDTIPS 29, 30 en 31 januari 2016 | ENJOY! The Good Life

✖✖✖ FOOD SOUL AMSTERDAM ✖✖✖

De Kromhouthal in Amsterdam-Noord zal dit hele weekend weer omgetoverd worden tot een fantastisch festivalterrein voor het Food Soul Festival. Ook dit jaar mengen de beste ingrediënten zich tot één groot sfeervol restaurant. Reken op de lekkerste Foodtrucks van Nederland en heerlijke Soul muziek tijdens het eerste Food Festival van 2016! De toegang is gratis.

✖✖✖ DATUM ✖✖✖

Vrijdag 29 januari 2016 // 16.00 – 24.00 uur
Zaterdag 30 januari 2016 // 12.00 – 24.00 uur
Zondag 31 januari 2016 // 12.00 – 22.00 uur

✖✖✖ LOCATIE ✖✖✖

Kromhouthal (de Overkant) Amsterdam

Gedempt Hamerkanaal 231, 1021KP Amsterdam; een fantastisch mooie locatie met uitzicht op het IJ. Meer info: www.kromhouthal.com

WEEKENDTIPS 29, 30 en 31 januari 2016 | ENJOY! The Good Life

KAASFONDUE AVOND, Olmenhorst, Lisserbroek

Op Zaterdag 30 januari organiseert Landgoed de Olmenhorst een gezellige kaasfondue avond. Met een glaasje glühwein of warme chocolademelk bij een knisperende vuurkorf. Binnen lange, sfeervol gedekte tafels voor de kaasfondue. De Kaasfondue wordt gemaakt van biologische kazen en geserveerd met een garnituur van biologische groenten en brood. 

Tijd: Inloop vanaf 18.00 uur. 
De Kosten bedragen:
Kaasfondue € 19,50 p.p. incl. glaasje glühwein of warme chocolademelk bij de ontvangst.
Kinderprijs: € 15,00 (t/m 10 jaar) alternatief voor de kinderen: € 7,50 frietje, broodje scharrel-knakworst met boerderij ijsje. Alle prijzen zijn (behalve het ontvangst drankje) exclusief dranken.

Je kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar reserveren@olmenhorst.nl
met je naam en telefoonnummer. Minimaal 4 personen.

WEEKENDTIPS 29, 30 en 31 januari 2016 | ENJOY! The Good Life

TASTE & TRAVEL FAIR, Rotterdam

Globetrotters en foodies verzamelen zich op zaterdag 30 en zondag 31 januari 2016 in het Rotterdamse Hulstkamp Gebouw. Daar vindt dan de derde editie plaats van de Taste & Travel Fair, een unieke reisbeurs waar bezoekers de bestemmingen letterlijk kunnen proeven. Culinaire ervaringen zijn tenslotte onlosmakelijk verbonden met reizen. De unieke beurs wordt voor de derde keer georganiseerd door cateraar Maison van den Boer. Nieuw dit jaar is de Maison de Boer Foodtruck, een chef van Maison van den Boer neemt je mee op reis rond de wereld in een drie gangen menu.

Voor meer info kijk dan hier.

WEEKENDTIPS 29, 30 en 31 januari 2016 | ENJOY! The Good Life

INTERNATIONAAL FILM FESTIVAL ROTTERDAM

De 45e editie van het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) vind plaats van 27 januari tot 7 februari 2016. Het IFFR staat bekend als een van de grootste openbare gebeurtenissen in de wereld op het gebied van film en is het grootste filmfestival van Nederland. Een erkend platform voor de lancering van nieuwe films en nieuw videotalent. Op het festival – dat sinds 1972 jaarlijks in Rotterdam wordt gehouden – gaat het merendeel van de films in première die de rest van het jaar in het land te zien zijn. Daarnaast komen er films voorbij uit alle delen van de wereld die verder niet meer vertoond worden. Hoewel Hollywood films niet per se geschuwd worden staat de kleinere, onafhankelijke en artistieke film meer centraal.

WEEKENDTIPS 29, 30 en 31 januari 2016 | ENJOY! The Good Life

AMATEUR THEATER FESTIVAL ROTTERDAM

Het jaarlijkse ATFR strijkt dit jaar neer in het gebouw van het Ro theater. 25 verschillende voorstellingen in 2 dagen tijd van en door diverse amateurgezelschappen in Rotterdam e.o.

Voor tickets en meer info check de website.

TASCHEN Warehouse Sale | ENJOY! The Good Life

TASCHEN WAREHOUSE SALE, AMSTERDAM

Tweemaal per jaar wordt er een wereldwijde uitverkoop gehouden. Zo ook bij de TASCHEN Store in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Voor meer info.

WEEKENDTIPS 29, 30 en 31 januari 2016 | ENJOY! The Good Life

Koninginnenmarkt op het Julianaplein, Wijk aan Zee

Op 31 januari 2016 wordt de populaire zomerse ‘smaakmarkt’ omgetoverd tot een winterse variant. Daarmee worden alle schaakgasten bedankt voor hun komst naar Wijk aan Zee. 

Op de Koninginnenmarkt zullen er stands staan met lekkere winterse gerechten. Erwtensoep, stoofpotten, soepen, warme chocolademelk, gluhwein, visgerechten, om mee te nemen of om direct te nuttigen. De Koninginnemarkt staat helemaal in het teken van schaken: er zijn schaakproducten te koop en natuurlijk kan er ook geschaakt worden. 

Vanaf 12.00 tot 19.00 uur ben je welkom op het Julianaplein voor vermaak en muziek. Voor jong en oud, voor de schaakliefhebber en voor de schaakleek. Voor het volledige programma kunt u terecht op de website van De TIP www.tipwijkaanzee.nl 

ENJOY! your weekend.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.