WEEKENDTIPS 28, 29 en 30 september 2018 | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 28, 29 en 30 september 2018

Heb je het weekend zin om er op uit te gaan? Dan heeft ENJOY!, zoals elke vrijdag, weer een aantal leuke uitstapjes voor je geselecteerd.

Mediteren in De Nieuwe Kerk, Amsterdam

Mediteren in de kerk. Dat kan tijdens de tentoonstelling ‘Het leven van Boeddha’ in De Nieuwe Kerk van Amsterdam. Elke vrijdag, zaterdag en zondag gratis mindfulness meditaties gegeven om 13.00 / 14.00 / 15.00 / 16.00 uur door professionele trainers van het Centrum voor Mindfulness. Je kunt ook zelf aan de meditatie op de oranje tatami’s die onderdeel zijn van de tentoonstelling.

 • Wanneer: vrijdag, zaterdag en zondag 13.00 / 14.00 / 15.00 / 16.00 uur
 • Waar: De Nieuwe Kerk, Dam, 1012 NL Amsterdam
 • Wat kost dat: € 17,50 voor de tentoonstelling in De Nieuw Kerk
 • Meer info

Vliegerfestival, Scheveningen

De lucht boven het Scheveningse strand kleurt op zaterdag 29 en zondag 30 september tot een vrolijk schouwspel. Zo’n 100 vliegeraars van over de hele wereld komen naar het grootste vliegerfestival van Nederland. De jubileumeditie van het Vliegerfeest valt in het Feest aan Zee-jaar (200 jaar badplaats Den Haag ~ Scheveningen) en heeft daarom het thema Zeeaquarium, inclusief een extra feestelijk programma. Zo wordt de grootste monstervlieger van de wereld Megabyte opgelaten en daarnaast vindt op zee het NK Kitesurfen plaats. Een feestelijk dagje uit voor het hele gezin!

 • Wanneer: Rond het middaguur laten de vliegeraars hun kunst- en vliegwerk zien, de meeste vliegers met het zeeaquariumthema zoals kwallen, octopussen en kleurrijke vissen. Op beide dagen start om 15.00 uur het oplaten van de grootste Megabyte vlieger, maar liefst 66 meter lang, 25 meter breed en van 2000m2 stof. Zaterdagavond start om 20.00 uur de nachtvliegershow met duizenden lichtjes.
 • Waar: Ter hoogte van de Pier en het Kurhaus ligt het festivalterrein van Vliegerfeest Scheveningen.
 • Gratis Toegang
 • Meer info

Op de (loop)fiets langs de mooiste plekjes van Stijlvol Velsen

Op zondag op stap langs diverse locatie’s in en om Velsen. Lekkere happen in Villa Westend en Duin & Kruidberg etc. tijdens de fietstocht of onder begeleiding van een gids op de loopfiets.

 • Wanneer: zondag 10.30-15.30 uur
 • Waar: Kennemer LoopFiets, Kennemerlaan 167, 1972EM IJmuiden
 • Wat kost dat: € 57,95 incl. arrangement, loopfiets, begeleiding van een gids en twee drankjes per locatie
 • Meer info

Dit waren de leukste tips voor dit weekend. Als je zelf een tip hebt voor een komend weekend, laat die dan hieronder achter in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com en wie weet vind je jouw tip terug in een komend overzicht.

Wil je graag jouw bedrijf of event promoten via ENJOY!? Dat kan door middel van een mooi artikel op de website. Kijk voor de mogelijkheden in het tabblad ‘samenwerken’ of neem contact op door een mail te sturen naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com

Foto credits: De Nieuwe Kerk, Vliegerfestival Scheveningen, Kennemer Loopfiets.

ENJOY! your weekend

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.