WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 27, 28 en 29 juli 2018

Vandaag nog even een dagje afzien en dan komen we weer in ‘normalere’ zomerse temperaturen. Dan kunnen we met het hele gezin lekker naar buiten. Een dagje naar een heel bijzondere camping. Of met vriendinnen aan de high tea op een heel mooi plekje midden in de natuur. Sushi eten tot je erbij neervalt of lekker meezingen en swingen tijdens een feel-good movie in de bios. Hier komen ze! De weekendtips van ENJOY!…..

WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

Theeleuten in de Millinger Theetuin, Millingen (Gelderland)

Theedrinken in Oosterse sferen in de Millinger Theetuin. De vele doorkijkjes en verborgen hoekjes maken een bezoekje aan dit bijzondere plekje zeker de moeite waard. Leuk om te combineren met een prachtige fietstocht door de Millingerwaard. In het Moorse theehuis kun je terecht voor een high tea of lunch en in de tuin vinden regelmatig expo’s en concerten plaats.

Vrijdagavond 27 juli wordt een ‘Table d’Hôte’ in een tropische ambiance georganiseerd met als thema ‘de zomer die nooit voorbijging’… En het ‘Land van Honing’ van meestercheffin Olga serveert een zinderend zomeravond driegangen-diner. Mail of bel voor een plekje aan tafel.

Let op: De theetuin is alleen te bereiken na een wandeling of fietstocht van 2,5 kilometer door de Millingerwaard.

 • Wanneer: 1 april tm 31 oktober elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. In de zomermaanden juni, juli en augustus op vrijdag geopend tot 21.30 uur.
 • Waar: Millinger Theetuin, Klaverland 9, 6566 JD Millingen aan de Rijn (Gelderland)
 • Wat kost dat?: Table d’Hôte € 24,50 p.p. incl. entree excl. drank. Entrée voor de theetuin is € 5,- incl. drankje.
 • Meer info

Een dagje Camping De Lievelinge, Vuren (Gelderland)

Dit is een paradijsje geschapen door een groep Utrechtse Creatievelingen met een droom. Een eigenzinnige vrijplaats en een super gezellige camping waar je met of zonder kinderen een wonderbaarlijke tijd hebt. Een Lievelingscamping! Eentje waar je nog lekker een fikkie kunt stoken in één van de vuurschalen. Royale kampeerplaatsen en ongewone en kunstzinnige verblijfplaatsen. Te gek om te logeren, maar zeker ook voor een leuk dagje uit.

 • Waar: Camping De Lievelinge, HAARWEG 6, 4214 KL VUREN (Gelderland)
 • Wat kost dat?: Gratis Toegang. Zwemmen: € 3,50 p.p.
 • Meer info

WEEKENDTIPS 27, 28 en 29 juli 2018 | ENJOY! The Good Life

 

Sushi & Japan Food Festival, DOK Amsterdam.

Wie houdt er niet van Sushi, Ramen of Takoyaki? Een heel weekend Japans eten en drinken en heel veel plezier. Leren sushi rollen? Japanse biertjes drinken? En de langste sushi bar van Europa? Je vindt het allemaal op dit festival.

 • Wanneer: Zaterdag 28 Juli: 13:00 – 21:00, Zondag 29 Juli: 12:00 – 20:00
 • Waar: Dok Amsterdam, Moermanskkade 71, 1013 BC Amsterdam
 • Wat kost dat?: vanaf € 5,- p.p.
 • Meer info

MAMMA MIA!

Even de hitte ontvluchten? Of iets doen op een dag met donder en bliksem? Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd tijdens deze feel-good film Mamma Mia! Here We Go Again.

Dit waren de leukste weekendtips voor dit weekend. Als je tips hebt voor een komend weekend laat dat dan hieronder achter in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com en wie weet vind je jouw tip terug in een komend overzicht.

Wil je graag jouw bedrijf of een event promoten via ENJOY!? Dat kan door middel van een mooi artikel op de website. Kijk dan naar de mogelijkheden in het tabblad ‘samenwerken’ of neem contact op door een mail te sturen naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com

Foto credits: Millinger Theetuin, Camping De Lievelinge, Sushi & Japan Food Festival en Universal.

ENJOY! your weekend

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.