WEEKENDTIPS 25, 26 en 27 januari 2019

Het weekend is in aantocht. Tijd om er lekker op uit te gaan of heerlijk thuis te cocoonen. ENJOY! heeft weer een aantal tips voor uit en thuis voor je op een rijtje gezet.

IJ-Hallen, NDSM, Amsterdam

IJ-hallen is de grootste en sfeervolste vlooienmarkt van Europa gelegen in het dichtstbevolkte gebied van Nederland. Door de grootte van de markt komen vraag en aanbod uitstekend bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Kortom, een aanrader voor iedereen die van vlooienmarkten en/of goedkoop inkopen doen houdt.

Gratis parkeren
Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover Papaverweg 50, 1032 KJ Amsterdam. Vervolgens kunt je lopend over de brug. Het is ongeveer 3 minuten lopen. Parkeren vlakbij de markt kost voor bezoekers vanaf 9.00 uur € 1,30 per uur en een dagkaart is € 7,80. Het gratis NDSM-veer vanaf station Amsterdam Centraal maakt een bezoek aan de markt extra leuk.
Entree is € 5,- en slechts € 2,00 voor kinderen van 11 jaar en jonger.

Zie hier de post die ik eerder over de IJhallen schreef.

Zaterdag 26 januari en zondag 27 januari kun je terecht in de IJ-Hallen van 9.00 tot 16.30 uur.

IJ-Hallen, T.T. Neveritaweg 15, 1033 WB Amsterdam-Noord

KUNST & ANTIEKBEURS, Naarden

Traditiegetrouw opent het Kunst & Antiek Weekend in het laatste weekend van januari haar deuren in de imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting. Al meer dan 20 jaar is het Kunst & Antiek Weekend dé beurs waar een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse Kunst wordt aangeboden. De sfeervolle kunstbeurs in Naarden staat bij een groot publiek bekend als de leukste Kunst & Antiek Beurs van Nederland.

Combineer je bezoek aan de beurs met een bezoekje aan Naarden-Vesting en Het Arsenaal van Jan des Bouvrie voor een leuk dagje uit.

  • Wanneer: vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 van 11-18 uur
  • Waar: Grote kerk, Naarden
  • Wat kost dat?: € 14,- p.p.
  • Meer info

Lentekriebels, bloembollen en kleur in je interieur | ENJOY! The Good Life

BRENG DE LENTE IN HUIS MET BLOEMBOLLEN!

Buiten is het guur en koud, maar binnen kun je de lente in huis halen. Onder andere met fleurige en geurige bloembollen. Zoek er je leukste vaasje, potjes of serviesgoed voor bij elkaar en zet daar de bolletjes in. Reken maar dat je daar vrolijk van wordt. Inspiratie doe je op in het artikel dat ik daar eerder over schreef.

TIDYING UP WITH MARIE KONDO, Netflix

Het is echt de tijd van het jaar om het huis weer eens flink op te ruimen. De Netflix serie van Marie Kondo slaat dan ook in als een bom. Als je hem nog niet hebt gezien is het zeker een aanrader. Je wilt na het kijken meteen aan de slag. En daar is het weekend hét moment voor.

Mag het gewoon ‘snert’ zijn… | ENJOY! The Good Life

EEN GROTE PAN SNERT MAKEN

In het weekend heb je meestal wat meer tijd om te kokkerellen. En voor snert heb je wel wat geduld nodig. Al dat snijwerk en dan moet de soep ook nog eens lang pruttelen voor het beste resultaat. Maak gelijk een flinke pan snert. Dan is er genoeg voor een snertfeestje met familie en/of vrienden. Of je vries het in zodat je op een later moment een makkelijke maaltijd hebt. Het recept voor erwtensoep vind je hier.

Dit waren de tips voor het komende weekend. Heb je zelf nog een leuke tip voor een komend weekend. Laat het weten hieronder in de comments of mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com

ENJOY! your weekend.

Foto’s: ©ENJOY! The Good Life, Kunst & Antiek Weekend Naarden, IJ-hallen, Netflix

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.