WEEKENDTIPS 20, 21 en 22 juli 2018 | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 20, 21 en 22 juli 2018

Dit weekend beginnen de vakanties hier in Noord-Holland. De grote uittocht gaat dan beginnen. Als thuisblijver vind ik dat heerlijk. Het heeft wel wat als het een soort van uitgestorven is in ons dorp. En het wordt ook weer geweldig weer en dat blijft het voorlopig ook. In dit weekendoverzicht leuke buiten events. Kijk je mee?

WEEKENDTIPS 20, 21 en 22 juli 2018

WONDERFEEL, ‘s-Graveland

Luisteren en luieren op het driedaagse festival voor alle leeftijden, midden in de natuur. Het festival voor klassieke muziek. Op zeven podia spelen musici van wereldklasse met uitstapjes naar jazz, wereld- en popmuziek. Dit jaar worden er zelfs dansvoorstellingen gegeven. Wat je kunt verwachten? 350 musici – ruim 125 concerten – muziekdocs – lezingen – poëzie – dans – kinderactiviteiten – rollende keukens.

  • Waar: Op landgoed Schaep en Burgh in ‘s-Graveland (nabij Hilversum)
  • Wanneer: 20 t/m 22 juli 2018 11-23 uur
  • Wat kost dat?: 66 euro voor een dagkaart
  • Meer info

Flinke Zomer Favorieten, Hemelum (Fr)

In het hoge Noorden, in een weiland wordt het Zomer shopweekend gehouden. Dit geweldige plekje ontdekte ik onlangs online en het ziet er echt prahtig uit. Als je van fotograferen houdt neem dan vooral je camera mee want er is veel te zien. Twee dagen lang kijken, kopen, creëren en genieten! Voor de muzikale omlijsting zijn er Singer-songwriters, muzikanten en bandjes.

Waar: it Flinkeboskje / Flinkefarm, Flinkeboskje 1+2, 8584 WV Hemelum
Wanneer: zaterdag 21 en zondag 22 juli vanaf 10 uur
Wat kost dat?: € 3,50 p.p, kinderen van 4-12 € 1,-, kinderen tot 4 jaar gratis toegang
Meer info

 

SUNDAY HARVAST LUNCH, Fruittuinen van West, Amsterdam

Om de zomer te vieren samen met je vrienden op pad naar bijzondere plekjes en op zoek naar de ‘roots of good food’. As Soup As Possible neemt je mee naar de stadstuinen en boomgaarden van Amsterdam.

Je begint bij Fruittuinen van West met fruit plukken en eieren rapen in de boomgaard. Daarna naar de Urban Gardener’s waar je alles leert over groenten. Hier ga je oogsten voor de lunch. Daarna door naar Sarai’s Wild Flowers. Daarna naar de lange tafels in het gras waar je gezamenlijk een deel van de lunch gaat bereiden en de tafel mooi gaat dekken met de geplukte bloemen. Het wordt een 4 gangen+ menu geheel vegetarisch.

Waar: Fruittuin Van West, Tom Schreursweg 48, Amsterdam
Wanneer: zondag 22 juli van 10:30 tot 15:00
Wat kost dat?: € 58,- p.p.
Meer info

Dit waren de leukste weekendtips voor dit weekend. Als je tips hebt voor een komend weekend laat dat dan hieronder achter in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com en wie weet vind je jouw tip terug in een komend overzicht.

Wil je graag een even event promoten via ENJOY! door middel van een een mooi artikel op de website van ENJOY! The Good Life. Kijk dan even naar de mogelijkheden in het tabblad ‘samenwerken’ of neem contact op door een mail te sturen naar bovengenoemd mailadres.

Foto credits: Wonderfeel, It Flinke Boske, As Soup As Possible

ENJOY! your weekend

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.