WEEKENDTIPS 19, 20, 21 en 22 april 2019 | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 19, 20, 21 en 22 april 2019

De paasdagen met heerlijke zomerse temperaturen. Wat willen we nog meer! Lekker genieten in je tuintje of op je balkon. Misschien zelfs voor het eerst de barbecue aan. En heb je nog zin in een uitstapje? Dan zijn hier een paar weekendtips van ENJOY!

Op het terras bij Theetuin Overleek, Monnickendam

De leukste HIGH TEA hotspots | ENJOY! The Good Life

 

 

Een leuk uitstapje is om neer te strijken bij de Theetuin Overleek, aan het water in Monnickendam. Hier zit je heerlijk en kun je genieten van thee/koffie en lekkere taart. Ook voor een high tea of lunch ben je hier aan het juiste adres. En heb je nog zin om het water op te gaan? Om met een bootje het mooie gebied rondom de Theetuin te ontdekken? Dat kan ook want bij de Theetuin kun je fluisterbootjes huren. Hier lees je er alles over.

 

PLUKTUIN BAKKUM

De pluktuin in Bakkum is weer geopend en nu is het tulpen seizoen. Emmers en schaartjes zijn aanwezig en je rekent af wat je geplukt hebt. Van het vroege voorjaar tot de late herfst kun je hier terecht om mooie boeketten bloemen zelf te plukken. Wil je toeren langs de bollenvelden of de mooiste selfie tussen de kleurrijke bollen? Dan lees je hier waar je daarvoor het beste terecht kunt.

  • Wanneer: Tijdens de tulpentijd alle dagen geopend van 10:00 tot 12:00 en van 13:15 tot 16:00
  • Waar: Limmerweg 5c, Bakkum
  • Meer info

De leukste HIGH TEA hotspots | ENJOY! The Good Life

Na het bloemen plukken zin in een hapje of drankje? Het Ruiterhuys in Castricum is daar een leuk plekje voor. Je leest er hier alles over.

DURGERDAM & HOLYSLOOT | ENJOY! The Good Life

DURGERDAM & HOLYSLOOT | ENJOY! The Good Life

OP NAAR DURGERDAM en omgeving

Zin in roadtripje? Ga dan eens naar Durgerdam. Wandel door dit dorpje onder de rook van Amsterdam. Prachtige oude houten huisjes aan het water, een terrasje pakken op de steiger. Daarna met de auto door de landerijen langs omliggende kleine dorpjes zoals Holysloot. Heb je fietsen mee? Dan is het leuk om een tochtje te maken op de fiets. Je leest hier alles over dit leuke uitstapje.

De beste rooftops van Amsterdam | ENJOY! The Good Life

TERRASJE PAKKEN OP DE MOOISTE ROOFTOPS VAN AMSTERDAM

Een terrasje pakken dit weekend? Dat is zeker geen straf met dit heerlijke weertje. Overal kun je neerstrijken, maar zoek het eens op grote hoogte. In Amsterdam zijn diverse geweldige rooftop terrassen waar je een mooi kijkje over de stad krijgt. Hier vind je de beste plekjes.

Dit waren mijn tips voor dit paasweekend. Ben je benieuwd naar meer leuke ideetjes voor uitstapjes? Je vind ze hier allemaal! Geniet van het weer en de extra vrije dag.

Heb je zelf nog leuke weekendtips of ideetjes voor uitstapjes? Mail ze ons, dat vinden wij altijd leuk! Mailadres: enjoythegoodlifeblog@gmail.com

ENJOY! your weekend

Beeld: ©ENJOY! The Good Life

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.