WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 16, 17 en 18 februari 2018

Weekend! Er is weer van alles en nog wat te doen. Wandelen door Haarlem met een hapje en een snapsje, Hollands genieten in de Utrechtsestraat, Japans design of lekker vlooien bij de IJhallen. Voor ieder wat wils. Hier komen ze…..

WEEKENDTIPS 16, 17 en 18 februari 2018 | ENJOY! The Good Life

MONO JAPAN, Lloyd Hotel, Amsterdam

Van 16 t/m 19 februari verwelkomt Lloyd Hotel & Culturele Ambassade voor de derde keer MONO JAPAN, een ode aan Japans handwerk en design. MONO JAPAN brengt producenten en consumenten samen en biedt Japanse brands een platform om hun werk te presenteren in Europa.

Vier dagen lang is Lloyd Hotel & Culturele Ambassade een platform voor designprofessionals en –liefhebbers. Van keramiek, textiel en meubels tot lifestyleproducten en thee: MONO JAPAN presenteert een gevarieerde collectie in de bijzondere kamers en openbare ruimtes van het hotel. Naast geliefde ontwerpers van voorgaande jaren, worden ook nieuwe merken geïntroduceerd.

 • Wanneer: vrijdag 16 februari t/m zondag 18 februari van 10-18 uur
 • Waar: Lloyd Hotel & Culturele Ambassade Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam
 • Wat kost dat? € 10,- p.p.
 • meer info

WEEKENDTIPS 16, 17 en 18 februari 2018 | ENJOY! The Good Life

IJHALLEN, NDSM-werf, Amsterdam-Noord

IJ-hallen is de grootste en sfeervolste vlooienmarkt van Europa gelegen in het dichtstbevolkte gebied van Nederland. Door de grootte van de markt komen vraag en aanbod uitstekend bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Kortom, een aanrader voor iedereen die van vlooienmarkten en/of goedkoop inkopen doen houdt.

Gratis parkeren
Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover Papaverweg 50, 1032 KJ Amsterdam. Vervolgens kunt je lopend over de brug. Het is ongeveer 3 minuten lopen. Parkeren vlakbij de markt kost voor bezoekers vanaf 9.00 uur € 1,30 per uur en een dagkaart is € 7,80. Het gratis NDSM-veer vanaf station Amsterdam Centraal maakt een bezoek aan de markt extra leuk.
Entree is € 5,- en slechts € 2,00 voor kinderen van 11 jaar en jonger.

Zie hier de post die ik eerder over de IJhallen schreef.

Zaterdag 16 en zondag 17 februari kun je terecht in de IJ-Hallen van 9.00 tot 16.30 uur.

IJ-HallenT.T. Neveritaweg 15, 1033 WB Amsterdam-Noord

WEEKENDTIPS 16, 17 en 18 februari 2018 | ENJOY! The Good Life

VAARWEL DUTCH CUISINE, Guts & Glorie, Amsterdam

Zondag komt er met de zondagse brunch een einde aan het Nederlandse menu. Bij deze Vaalwel Dutch Cuisine brunch wordt er Nederlandse muziek gedraaid, worden er Hollandse spelletjes gespeeld waar je mooie prijzen mee kunt winnen en wie weet schuift het koningspaar nog aan.

 • Wanneer: zondag 18 februari van 12-16.30 uur
 • Waar: Guts & Glory, Utrechtsestraat 6, Amsterdam
 • Wat kost dat? 4 gangen menu : € 29.50, 5 gangen menu: € 35.00
 • meer info 
 • Reserveer via www.gutsglory.nl/reserveringen of bel 020 362 00 30 VOL=VOL

wijnspijs

WIJNSPIJS WANDELING, Haarlem

Haarlem is bij uitstek een culinaire stad te noemen. En tijdens deze WijnSpijs Wandeling op zondag 18 februari leer jij een aantal van de heerlijkste restaurants kennen! Dit keer maar liefst 7 restaurants. Zij zullen je verbazen met hun signature dish en schenken een lekker bijpassend wijntje!

Wandel jij mee tijdens deze heerlijke culinaire wandeling? Kom gezellig met je vrienden, hot date, buurman of moeder en beleef een spectaculaire middag in de gezellige stad Haarlem!

Na de wandeling nog zin om even bij te kletsen en misschien een klein dansje? Bij Spaarne66 wordt er – na het succes van vorig jaar – wederom een afterparty georganiseerd vanaf ‘n uurtje of 17:00 uur.

 • Wanneer: zondag 18 februari van 12-17 uur
 • Waar: Haarlem
 • Wat kost dat? € 60,- per persoon
 • meer info  

BODY WORLDS, Amsterdam | ENJOY! The Good Life

BODY WORLDS, Amsterdam

BODY WORLDS Amsterdam is genomineerd voor de publieksprijs het Beste Uitje van Nederland 2018. Dat kan ik alleen maar beamen! Een leuk en leerzaam uitstapje. Ik ben jullie voorgegaan en schreef er een review over die je hier terug kunt lezen.

Heb jij een uitstapje aan de hand van de weekendtips van ENJOY! The Good Life gemaakt? Dat vind ik heel leuk om te zien! Deel je foto via InstagramTwitter of Facebook en tag daarin ENJOY! The Good Life of gebruik #enjoythegoodlife

Mocht je zelf nog een leuke tip hebben voor een komend weekend? Laat het achter in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com

ENJOY! your weekend

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.