WEEKENDTIPS 15, 16 en 17 juni 2018 | ENJOY! The Good Life© Helene Wiesenhaan

 WEEKENDTIPS 15, 16 en 17 juni 2018

Er staat weer een fijn weekend voor de deur. Zondag is het natuurlijk vaderdag. Misschien leuk om je vader op sleeptouw te nemen naar één van de leuke uitstapjes in het overzicht. Hier komen ze!

WEEKENDTIPS 15, 16 en 17 juni 2018 | ENJOY! The Good Life

OPEN TUIN DAGEN, Amsterdam

Museum Van Loon organiseert dit weekend de Open Tuinen Dagen. Het verborgen groen van de Amsterdamse binnenstad wordt zichtbaar in de ruim 30 tuinen van zowel particulieren als instellingen die opengesteld worden voor het publiek. Het thema dit jaar is: Tuinontwerpen.

In het verleden waren de tuinen achter de statige huizen van de grachtengordel vooral kijktuinen. Voor de bewoner die ’s zomers op hun buitenplaats vertoefde en in de winter in de stad, moest de tuin vanaf de bel-etage een mooi plaatje zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bij de inrichting van de grachtentuin kunst in de vorm van ornamenten en beelden een belangrijke rol speelde.

De tuinen zijn alle drie de dagen van het weekend geopend van 10 tot 17 uur. Het passepartout is tevens drie dagen geldig voor een bezoek aan alle deelnemende tuinen. Een passe-partout is verkrijgbaar bij het Museum van Loon en kost 20 euro. In de voorverkoop via internet is het passe-partout 18 euro. Kijk hier voor alle info over de Open Tuinen Dagen.

wt-rooftop-movies©Rooftop Movienights

ROOFTOP MOVIENIGHTS, Floor 17, Amsterdam

Eens iets anders dan eindeloos Netflixen? Ga dan naar de rooftop movienights van Floor 17. Vrijdagavond is er een suprise movie night en zaterdag 16 juni wordt de film The Commuter vertoond. Trek wat warms aan en geniet!

  • Wanneer: Vrijdag 15 juni en zaterdag 16 juni vanaf 21.30 uur
  • Waar: Floor 17, Staalmeesterslaan 410, Amsterdam
  • Wat kost dat?: Tickets vanaf 14,36 voor een beach chair tot 19,50 voor een loveseat.
  • meer info en tickets
wt-salsamotion-mango©Salsamotion

Salsamotion Salsa Sunday at Mango’s Beachbar Zandvoort

Zondag dansen aan zee! Heerlijk salsa dansen bij Mango’s Beachbar in Zandvoort aan Zee. Dansen in het Cubaanse café. Nog niet eerder de salsa gedanst? Er wordt een salsaworkshop gehouden voor beginners door Tonka en André. En de opzwepende, zwoele beats worden verzorgd door de internationale DJ Andres “EL JEFE”

  • Wanneer: Zondag 17 juni. Proefles van 18.30-19.00 uur en de party begint om 19 uur tot 23 uur.
  • Waar: Mango’s Beachbar, Boulevard de Fauvage 15, strandpaviljoen 15 · Zandvoort
  • Gratis proefles en salsa party
  • meer info

Dakkas Haarlem©Helene Wiesenhaan

DeDAKKAS, Haarlem 

Nieuw in Haarlem, DeDAKKAS. Een prachtig terras en horecazaak gebouwd bovenop parkeergarage De Kamp. Niet meteen de meest fantastische locatie die in je opkomt om een horeca paviljoen te vestigen, maar je hebt er het mooiste uitzicht over de stad en het is er heerlijk rustig en relaxt. Zeker de moeite van een bezoekje waard!


DeDAKKAS, parkeergarage de Kamp, De Witstraat 1A in Haarlem website


Dit waren de weekendtips voor dit weekend. Heb je zelf een leuke weekendtip voor een komend weekend? Mail dan naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com en wie weet vind je jouw weekendtip in een komend overzicht.

ENJOY! your weekend

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.