WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 13, 14 en 15 januari 2017

Het is bijna weekend. Een heerlijk vooruitzicht. Dit weekend ga ik heerlijk relaxen na een bedrijvig weekje. Niet alleen ben ik aan het werk voor ENJOY! maar ben ik ook nog bezig met een nieuw project waarvan ik hoop, dat ik dat snel met jullie kan delen. Het is namelijk zo leuk! Een nieuw bedrijf en een enorme uitdaging. Maar eerst de weekendtips van ENJOY!. Hier komen ze…..

marilyn flyer

90 YEARS MARILYN MONROE

Marilyn Monroe zou nu 90 jaar zijn. Een stijlicoon voor alle generaties. In De Nieuwe Kerk is momenteel de tentoonstelling “90 years Marilyn Monroe”. Over haar leven, haar nalatenschap en met veel persoonlijke bezittingen.

Na haar dood werden haar eigendommen opgeslagen en zijn decennia lang onberoerd gelaten door de erfgenamen. 37 jaar na haar dood zijn al haar eigendommen geveild bij onder andere Christie’s in New York . Een groot deel werd gekocht door Monroe-verzamelaar Ted Stampfer. Deze voorwerpen worden nu in de tentoonstelling gepresenteerd. Privé objecten, waaronder beroemde kledingstukken, accessoires en persoonlijke documenten geven samen met foto’s en filmfragmenten een intiem beeld van deze vrouw.

Deze biografische tentoonstelling laat Marilyn zien van haar succesvolle, glamoureuze buitenkant maar ook haar vaak eenzame binnenwereld, vol tegenslagen. Vastbesloten om carrière te maken, bereikte ze het aanzien van vele. Veel van haar quotes die ook tijdens de tentoonstelling te lezen zijn, zeggen veel over wie ze was en wilde zijn.

Ik bezocht de tentoonstelling een paar weken geleden. Hier lees je mijn review. Ik kan het zeker aanraden een bezoek te brengen aan deze indrukwekkende tentoonstelling over een iconische vrouw.

 • Wanneer: Dagelijks t/m 5 februari van 10-17 uur
 • Waar: De Nieuwe Kerk, Dam, Amsterdam
 • Tickets:  € 16,- p.p.
 • meer info

beautiful background, nightly sky

HOTELNACHT 2016, Amsterdam

Zo’n 40 tophotels openen hun deuren dit weekend met speciale evenementen. Bekijk de stad door een andere bril, boek een hotel tegen een gereduceerde prijs en/of bezoek de vele hotelfeestjes en events die georganiseerd worden. Van creatieve, culturele tot culinaire evenementen. Maar ook speciale diners en later op de avond naar een feest op het dakterras van een hotel, een suitefeestje of een poolparty in het Amstelhotel. En zondag worden verspreid over diverse hotels yoga- en pilatus lessen gegeven.

Check het programma om te zien waar jouw feestje gegeven wordt. Ik heb nog twee tickets beschikbaar voor de liefhebber (wie het eerst komt, het eerst maalt 😉

 • Wanneer:  zaterdag 14 en zondag 15 januari
 • Waar:  In 40 hotels in Amsterdam
 • Tickets: Passe-partout: € 17,50 p.p.
 • meer info

Kippetjes bij Ter Marsch? | ENJOY! The Good Life

CAFÉ TER MARSCH, Rotterdam

Ben je het weekend toevallig in Rotterdam of woon je hier, of niet ver vandaan…. Ga dan zeker een lekker kippetje eten bij Café Ter Marsch. Ik schreef er afgelopen weekend dit artikel over.

Voor dit keer laat ik het bij deze drie weekendtips. De wind giert hier als een dolle om het huis en ik vind geen enkele inspiratie om jullie ergens heen te sturen dit weekend. Dus doe maar gewoon zoals ik. Steek de kaarsjes aan, als je een haard hebt gooi daar de fik in, schenk jezelf een wijntje in en plof lekker neer. Eens een weekendje niks doen is ook heul lekker 🙂 Pak een boek of lees eindelijk eens dat tijdschrift waar het plastic nog omheen zit, beetje Netflixen….. ach, jij kunt dat ook prima.

ENJOY! your weekend

 Credits header photo

 

 • Avatar
  Nancy
  http://www.nancysfashionstyle.com

  Die tentoonstelling lijkt me heel mooi. Wij gaan zondag een locatie bekijken voor ons feestje dit jaar. Wij zijn 25 jaar bij elkaar!

  januari 13th, 2017 20:58
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.