WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 13, 14 en 15 april 2018

Jiehaaaaa….. Het is weer bijna weekend. Ik heb er zin in want ik heb geen vol gepland weekend in het vooruitzicht. Heerlijk tijd om wat boeken of tijdschriften lezen, in de tuin te wroeten, beetje kokkerellen, fotograferen. En er is ruimte voor het onverwachtse. Ik hou er van. En hopelijk ga ik het weekend afsluiten met oesters en bubbels!

kadozo

SHOPPINGDAY bij KADO&ZO, Heiloo

Eén van mijn favoriete winkels bij mij in de buurt is Kado & Zo in Heiloo. Hier verkopen ze leuke Scandinavische mode en heel veel mooie interieurspulletjes en cadeau artikelen voor leuke prijsjes. Komende zaterdag worden er twee modeshows gehouden en de eerste 50 klanten van de modeshow krijgen bij besteding van € 25,- een mooie goodiebag.

WEEKENDTIPS 16, 17 en 18 februari 2018 | ENJOY! The Good Life

IJHALLEN, NDSM-werf, Amsterdam-Noord

IJ-hallen is de grootste en sfeervolste vlooienmarkt van Europa gelegen in het dichtstbevolkte gebied van Nederland. Door de grootte van de markt komen vraag en aanbod uitstekend bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Kortom, een aanrader voor iedereen die van vlooienmarkten en/of goedkoop inkopen doen houdt.

Gratis parkeren
Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover Papaverweg 50, 1032 KJ Amsterdam. Vervolgens kunt je lopend over de brug. Het is ongeveer 3 minuten lopen. Parkeren vlakbij de markt kost voor bezoekers vanaf 9.00 uur € 1,30 per uur en een dagkaart is € 7,80. Het gratis NDSM-veer vanaf station Amsterdam Centraal maakt een bezoek aan de markt extra leuk.
Entree is € 5,- en slechts € 2,00 voor kinderen van 11 jaar en jonger.

Zie hier de post die ik eerder over de IJhallen schreef.

Zaterdag 14 en zondag 15 april kun je terecht in de IJ-Hallen van 9.00 tot 16.30 uur.

IJ-HallenT.T. Neveritaweg 15, 1033 WB Amsterdam-Noord

finding-freedom-in-the-water-anna-boyiazis-world-press-photoFinding-Freedom-in-the-Water-©-Anna-Boyiazis

WORLD PRESS PHOTO 2018, Nieuwe Kerk, Amsterdam

Zaterdag 14 april gaat in De Nieuwe Kerk Amsterdam World Press Photo 2018 open voor het publiek. Het is de première van de lange wereldtour van de expositie van de internationale persfotowedstrijd. De tentoonstelling bevat ruim 160 indrukwekkende persfoto’s van 42 fotografen uit 22 landen, onder wie drie uit Nederland: Jasper Doest, Carla Kogelman en Kadir van Lohuizen.

Dit jaar nemen fotografen en visueel journalisten de bezoeker opnieuw mee achter de schermen en vertellen hun persoonlijke verhaal met het hoe en waarom van hun winnende foto(’s). De audiotour is inbegrepen in de ticketprijs.

 • Wanneer: van zaterdag 14 april t/m 22 juli 2018 van 10-18 uur
 • Waar: Nieuwe Kerk, Dam, Amsterdam
 • Wat kost dat? € 11,- p.p.
 • meer info

wt-fris

TWEEDEHANDS KLEDING MARKT, Utrecht

Iedereen die het belangrijk vindt om duurzaam en bewust kleding uit te kiezen kan zondag terecht bij Fris! Fijn vintage kleding shoppen die met liefde gedragen is en met liefde weer wordt verkocht voor een tweede leven met jou. En met een klein budget ben je gewoon blij met een mooi nieuw item in je kast. Alles onder het genot van koffie, lekkers, muziek en gezelligheid. Dus hop…. op naar Utrecht!

 • Wanneer: zondag 15 april van 12-16 uur
 • Waar: FilmcaféCAB-Rondom 90A, 3534 BE Utrecht (stad)
 • Gratis Toegang
 • Meer info

oesters-bij-monk

MONK’S OESTERFESTIJN, Haarlem

Eens per twee weken is het oesters klappen voor een € 1,- en bubbels voor € 3,- De beste manier om het weekend af te sluiten als je het mij vraagt 🙂

 • Wanneer: zondag 15 april vanaf 17 uur
 • Waar: Fishbar MONKTurfmarkt 20, 2011 CB Haarlem
 • Gratis Toegang
 • Meer info

Dit waren de WEEKENDTIPS weer van ENJOY! The Good Life. Ik hoop dat er iets voor je bij zit. Heb je zelf een tip voor een komend weekend? Die hoeft trouwens niet persé in de omtrek van Amsterdam te zijn. De lezers van ENJOY! zitten door heel het land. Mail je tips gerust en wie weet vind je jouw weekendtip in een komend overzicht. Mailadres: enjoythegoodlifeblog@gmail.com

ENJOY! your weekend

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.