WEEKENDTIPS 11,12 en 13 januari 2019

Terwijl het weekend al bijna voor de deur staat te trappelen hier de weekendtips van ENJOY! Je merkt echt dat januari zo’n ‘niets’ maand is. Er zijn niet heel veel evenementen en wat er is, is snel volgeboekt. Eigenlijk is het ook heerlijk om lekker een beetje thuis te cocoonen. Dus in deze editie iets om vrolijk van te worden en vooral weekendtips voor thuis.

LACHMEDITATIE, Utrecht

Wil je eens slap van de lach liggen, om helemaal niks? Dat kan! Lach je hoofd leeg en je lijf los tijdens de lachmeditatie in Utrecht. Lachen is gezond! Door regelmatig te lachen word je vanzelf positief en dat straal je uit naar je omgeving. Na deze workshop lachmeditatie ben je relaxt en ontspannen, en ga je met plezier en een “open mind” de wereld weer in. Je zet alles even aan de kant en voelt je daarna lekker opgeruimd. En… als je kunt lachen met jezelf, dan heb je je leven lang lol!

  • Wanneer: zaterdag 12 januari van 20-21.30 uur
  • Waar: Studio Akasha, Bilderdijkstraat 78, 3532 VJ Utrecht
  • Wat kost dat?: € 15,- p.p.
  • Meer info

Dagje Bergen, Noord Holland

Bergen is een leuk dorp vlakbij Alkmaar. Je kunt hier geweldig shoppen, rondslenteren, je vergapen aan prachtige huizen en heerlijk eten en drinken in één van de vele restaurantjes. Natuurlijk is het dorp ook prima te combineren met een wandeling aan zee. Ook fijn dat de winkels hier het hele weekend overdag open zijn. Dus ook op zondag!

Meer weten over een dagje Bergen? Je leest het hier.

DIY tip voor het weekend: Brei razendsnel een deken van lontwol

Niets lekkerder dan wegkruipen onder deze zelfgemaakte gebreide deken. En hij staat ook nog eens heel mooi in je interieur. Binnen een paar uurtjes heb je deze beauty in elkaar geflanst. Hoe je dat doet? Dat lees je hier.

Appelcake met blauwe bessen | ENJOY! The Good Life

Homemade: Low carb appelcake met blauwe bessen

Natuurlijk is het ook lekker om het weekend zelf iets te bakken. Wil je nu zo aan het begin van het jaar een beetje op de calorieën letten? Dan kan je deze met een gerust hart bakken én lekker oppeuzelen. Hier lees je hier je deze lekkere appelcake maakt.

ENJOY! MOVIE NIGHT | ENJOY! The Good Life

FILMTIPS van ENJOY!

‘s Avonds lekker op de bank kruipen om een mooie film te kijken? ENJOY! heeft er een aantal voor je op een rijtje gezet die wij onlangs hebben gezien. Hier lees je de reviews terug.

Dit waren de tips voor het komende weekend. Heb je zelf nog een leuke tip voor een komend weekend. Laat het weten hieronder in de comments of mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com

ENJOY! your weekend.

Foto’s: ©ENJOY! The Good Life, Revital, Lachmeditatie
Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.