WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 11, 12 en 13 mei 2018

Gelukkig schijnt het zonnetje weer en hebben veel mensen vandaag een extra dagje vrij. Tijd om plannen te maken voor leuke uitstapjes en natuurlijk niet vergeten dat het zondag moederdag is. Hier komen de weekend- en moederdag uittips….

WEEKENDTIPS 11, 12 en 13 mei 2018 | ENJOY! The Good Life

VILLA’S CULINAIR WIJNTHEATER, Velsen

Dit weekend is het Villa’s Culinair Wijntheater. Hét festival bij Villa Westend. Dagelijks is er genoeg te beleven voor iedereen. Niet allen op het strand, maar ook in het restaurant en op het water. Vanaf 14.00 uur zijn de foodtrucks ready to roll. Met o.a. sushi, pizza, pasta, sappig vlees van de bbq, mosselen, kreeft, charcuterie enz. enz. Daarnaast natuurlijk heel veel heerlijke wijnen, wijnproeverijen op het water, lekkere beats en ook aan vertier voor de kleintjes is gedacht.

WEEKENDTIPS 11, 12 en 13 mei 2018 | ENJOY! The Good Life

RUBEN HEIN en HEBE, Patronaat, Haarlem

Een avondje genieten van de warme, soul vocalen van Ruben Hein en Hebe, gecombineerd met fenomenaal pianospel. De avond wordt geopend door Hebe. In haar muziek zijn invloeden te herkennen van Sade, Lianne La Havas en Van Morrison. Krachtige soul en pop, die filmisch klinkt. Daarna neemt Ruben het over en zal vooral de aandacht leggen op zijn nieuwe werk. Dit wordt een zwoel avondje.

wt-moederdag-mama-kelly

MOEDERDAG bij MaMaKelly, Den Haag of Amsterdam.

Je zag deze al voorbij komen in het overzicht van de Moederdag Cadeautips. Ontbijten, lunchen of dineren bij MaMa Kelly in Den Haag of Amsterdam. Als je dit samen met je moeder wilt op moederdag, moet je er wel als ‘de kippen bij zijn’ want beide restaurants zijn al bijna volgeboekt.

Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor jouw allerliefste moedertje? Ook dat vind je in het leuke overzicht van ENJOY!

 

wt-rollende-keukens-2018
Rollende Keukens, Amsterdam | ENJOY! The Good Life

ROLLENDE KEUKENS, Westergasterrein, Amsterdam

Inmiddels al een begrip…. Dit weekend weer lekker eten, drinken en gezelligheid op het terrein van de Westergasfabriek. Meer dan honderd foodtrucks hebben zich verzameld met de lekkerste happen. Lees hier de review van mijn bezoek aan de Rollende Keukens.

  • Wanneer: t/m 13 mei 2018 van 13-23 uur
  • Waar: Westergasterrein, Amsterdam
  • Toegang is gratis
  • Meer info check de website

Dit waren de tips voor dit weekend. Misschien zit er iets voor je tussen. Heb je zelf een leuke weekendtip voor een komend weekend mail dan naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.