WEEKENDTIPS 10, 11 en 12 augustus 2018 | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 10, 11 en 12 augustus 2018

Er wacht ons weer een heerlijk weekend. Gelukkig zijn de temperaturen nu iets aangenamer zodat we er lekker op uit kunnen. ENJOY! heeft een aantal uiteenlopende weekendtips voor je op een rijtje gezet.

OPENLUCHTVERTONING LA LA LAND, Stadsstrand De Kade, Alkmaar

Heb je La La Land nog niet gezien? Dan kan dat nu op een uniek plekje in Alkmaar. Jazzpianist Sebastian (Ryan Gosling) wil het gaan maken in L.A., net als actrice Mia (Emma Stone). Hun paden kruisen, de vonk springt over en voor je het weet hangt er muzikale magie in de lucht. Een prachtige film waarin mensen dansend en zingend over straat gaan.

 • Wanneer: zaterdag 11 augustus 20.30 uur
 • Waar: Stadsstrand De Kade, Noorderkade, Alkmaar
 • Gratis Toegang
 • meer info

Roots Market, Camping Bakkum, Castricum aan Zee

De Roots Market strijkt dit keer neer op Camping Bakkum waar tientallen standhouders hun duurzame, natuurlijke of handgemaakte producten aan de man brengen. Het thema voor deze markt is back to your roots. Eten zonder onnodige toevoegingen, plantjes zonder bestrijdingsmiddelen, lekker shoppen bij de kraampjes met vintage kleding, 2e hands houten speelgoed en kinderboekjes. Kleding, hebbedingen, bijzondere creatie en meer. Onder het genot van hapjes en drankjes en andere (kinder)activiteiten.

 • Wanneer: zaterdag 11 augustus van 12-19 uur
 • Waar: Camping Bakkum, Zeeweg 31, 1901 NZ Castricum aan Zee
 • Gratis Toegang
 • meer info

Zomer op het Plein met Pitou en Wende, Alkmaar

De melangolieke folklore en een betoverende stem van Pitou en Singer-songwriter en alleskunner Wende zijn de smaakmakers die komende zondag optreden tijdens Zomer op het Plein.

 • Wanneer: zondag van 14.30-17.00 uur
 • Waar: Zomer op het plein, Canadaplein, 1811 KE Alkmaar
 • Gratis Toegang
 • meer info

IJHALLEN, NDSM-werf, Amsterdam-Noord

IJ-hallen is de grootste en sfeervolste vlooienmarkt van Europa gelegen in het dichtstbevolkte gebied van Nederland. Door de grootte van de markt komen vraag en aanbod uitstekend bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Kortom, een aanrader voor iedereen die van vlooienmarkten en/of goedkoop inkopen doen houdt.

Gratis parkeren
Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover Papaverweg 50, 1032 KJ Amsterdam. Vervolgens kunt je lopend over de brug. Het is ongeveer 3 minuten lopen. Parkeren vlakbij de markt kost voor bezoekers vanaf 9.00 uur € 1,30 per uur en een dagkaart is € 7,80. Het gratis NDSM-veer vanaf station Amsterdam Centraal maakt een bezoek aan de markt extra leuk.
Entree is € 5,- en slechts € 2,00 voor kinderen van 11 jaar en jonger.

Zie hier de post die ik eerder over de IJhallen schreef.

Zaterdag 11 augustus en zondag 12 augustus kun je terecht in de IJ-Hallen van 9.00 tot 16.30 uur.

IJ-Hallen, T.T. Neveritaweg 15, 1033 WB Amsterdam-Noord

Dit waren de leukste weekendtips voor dit weekend. Als je tips hebt voor een komend weekend laat dat dan hieronder achter in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com en wie weet vind je jouw tip terug in een komend overzicht.

Wil je graag jouw bedrijf of event promoten via ENJOY!? Dat kan door middel van een mooi artikel op de website. Kijk voor de mogelijkheden in het tabblad ‘samenwerken’ of neem contact op door een mail te sturen naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com

Foto credits: Independent Films, Roots Market, Zomer op het Plein en IJhallen.

ENJOY! your weekend

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.