Wat ruik je lekker...... | ENJOY! The Good Life

Wat ruik je lekker…… Chanel Coco Mademoiselle

Hebben jullie ook een favoriet geurtje? Ik wel! Al ‘eeuwen’ gebruik ik Chanel COCO Mademoiselle. Daarnaast heb ik nog een favoriet en dat is Chloé Eau de Toilette. Als ik één van deze twee geurtjes binnen handbereik heb, dan ben ik HAPPY!

“Where should I apply perfume?”

Chanel Coco Mademoiselle

Als ik echt zou moeten kiezen tussen deze twee dan ga ik zeker voor de Chanel COCO Mademoiselle. Deze vind ik pure luxe, sexy, elegant en de allerlekkerste geur denkbaar. Het is een geur die bij elke leeftijden past. Als ik een oude dame ben, zal ik deze geur ook nog kunnen gebruiken. En als het budget het niet meer toelaat ga ik overal monstertjes bietsen 🙂

“Where you want to be kissed!” ∼Coco Chanel∼

Wat ruik je lekker...... | ENJOY! The Good Life

Chanel

Voor de producten van Chanel heb sowieso een zwak. Ze zien er strak en eigenlijk eenvoudig uit, maar stralen een enorme klasse uit. Zoals de trouwe volger van ENJOY! inmiddels weet, ben ik ook een enorme fan van de Le Volume Mascara van Chanel.

Het levensverhaal van Gabrielle ‘Coco’ Chanel vind ik inspirerend. Mooi, maar tegelijkertijd ook heel treurig. Ondanks alles is zij een sterke vrouw en bleef na elke tegenslag overeind. En dat straalt het merk voor mij ook uit.

Geur

Terug naar de geur….. De topnoten van Coco Mademoiselle bezitten Siciliaanse sinaasappelen, bergamot uit Calabrië en Siciliaanse grapefruit. Het bloemige hart is gemaakt van rozen en jasmijn-extract, samen met een fruitig vleugje van lychee, terwijl de basisnoten een combinatie zijn van Indonesische patchoeli, vetiver uit Haïti, Bourbon vanille in combinatie met witte muskus. Een indrukwekkend lijstje…. De geur is gewijd aan moedige, dappere en moderne vrouwen die de voorkeur geven aan een leven van luxe en elegantie. Amen….

Coco Mademoiselle van Chanel is te koop bij de meeste parfumerieën, warenhuizen en luxe drogisterijen. Het is verkrijgbaar als eau de parfum, eau de toilette en parfum. De prijzen van de eau de toilette zijn; €62,75 (50ml) en €90,- (100ml). Online verkrijgbaar bij bijvoorbeeld ICIPARISXL

Wat is jouw favoriete geur? En welk gevoel roept het bij je op?…..

Wat ruik je lekker...... | ENJOY! The Good Life

ENJOY! Chanel Coco Mademoiselle

Foto’s: ©ENJOY! The Good Life
Avatar
José
http://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.