Waar je die leuke vrijgezelle mannen kunt vinden? | ENJOY! The Good Life

Waar je die leuke vrijgezelle mannen kunt vinden?

Had ik ‘vroeger’ altijd het hoogste woord over daten, mannen en prille relatie’s, nu geniet ik van de verhalen van anderen. Zelf heb ik de zoektocht opgegeven en dat geeft een hoop rust. Ik ben er inmiddels achter dat je een nieuwe liefde waarschijnlijk niet gaat vinden via een datingsite of swipend van links naar rechts op een datingapp. Alle succesverhalen ten spijt.

Maar waar vind je die leuke vrijgezellen mannen dan wel? Nee, niet bij de bonusaanbiedingen in de supermarkt en ook niet op het schoolplein. Je weet namelijk nooit of deze winstpakker echt ongebonden is. Die garantie heb je overigens nooit. Toch heb ik nog wel een paar tips waar je moet zijn om leuke mannen te spotten, die naar alle waarschijnlijkheid net op de dating markt zijn verschenen.

Tip 1: Het Zweedse Woonwarenhuis

Een plek waar je echt moet zijn om die leuke vrijgezelle man tegen te komen is bij de Ikea. Niet zomaar op een willekeurige dag of tijd. Nee, op zaterdag na 18.00 uur. Mannen hebben over het algemeen namelijk een pesthekel aan IKEA. Ze vinden het de grootste straf om hier naartoe te moeten. Tenzij ze een nieuwe liefde hebben die natuurlijk gek is op het Zweedse warenhuis en ze braaf mee hobbelen. Óf ze zijn net gescheiden en die enkeling die niet meteen van het ene in het andere gespreide bedje hopt, heeft toch echt spullen nodig voor zijn eigen mancave.

Je herkent ze meteen en geloof mij, ze zijn in flinke getale aanwezig. Geen gewik en geweeg. Ze lopen met gepaste tred het hele parcours af in de showroom. Een enkeling stopt hier en daar om te noteren waar ze de spullen kunnen vinden in het magazijn. Geen getrut, geen eindeloos wikken en wegen.

Een bank waar je goed op kunt liggen, zappen en als je mazzel hebt een robbertje kunt vechten. Een salontafel die groot genoeg is voor het pilske en de magnetronmaaltijd. Wat zeker niet mag ontbreken is de grote, in onze ogen meestal spuuglelijke, fauteuil. Die troon typeert toch wel zijn Kingdom. En dan nog een boxspring en een kledingkast. Dan heb je het wel zo’n beetje gehad.

Als je je slag wilt slaan moet je snel zijn want voor je het weet heeft die leukerd al afgerekend en is hij vertrokken. Voordeel is wel dat er binnen no time weer een nieuw prachtig exemplaar aan zijn parcours begint.

Ook voor mij is deze dag en tijdstip het ideale moment om een bezoek te brengen aan Ikea. Jammer genoeg altijd samen met mijn bloedjes. Toen ze klein waren hadden ze altijd de drang om keihard te gaan rennen, ruziemaken en gillen. Er was er altijd wel één net te jong voor Smalland. En ik liep er altijd rood aangelopen achter die ongeleide projectielen aan te rennen.

Nu zijn het pubers en ben je eindeloos bezig die lijven in beweging te krijgen omdat ze zich weer eens neergevlijd hebben in een lekkere bank of bed. Samen gaan we dan al kibbelend de winkel door. Gek genoeg willen pubers nooit ergens mee naartoe, maar de IKEA blijft een uitje. Zeker ook vanwege de gummi stuiterballen en het softijsje waarmee ons bezoek steevast wordt afgesloten.

Ik heb mijn geluk niet kunnen beproeven in de IKEA. Mijn bloedjes zorgden ervoor dat die leuke potentiële nieuwe lovers op gepaste afstand bleven. Ook kom ik steevast wel een ex-liefde tegen. Als wij even bijpraten met de kinderen vragend tussen ons in wie die meneer of mevrouw is, komt ineens tussen de schappen zijn nieuwe vlam tevoorschijn. Samen zijn zij spulletjes aan het uitzoeken is voor het nieuwe liefdesnestje. Voor mij dus geen successtory, maar het is zeker een optie om als single hier eens rond te struinen op zaterdagavond.

Tip 2: Ga alleen!

Tip 3: Appels en peren plukken

Een andere tip is om vandaag appels te gaan plukken in de boomgaard van Landgoed de Olmenhorst. Geloof het of niet, maar daar vond ik, lang geleden, een samenscholing aan vrijgezelle en uiterst aantrekkelijke mannen. In het weekend hebben zij vaak de kinderen en daar moet je wat mee ondernemen om het leuk te houden. Appels plukken, op zondag, is blijkbaar een favoriete bezigheid. Dus alle vrijgezelle dames met een kinderwens of kinderen geen bezwaar…. Op naar de Olmenhorst! Geniet van je zondag 🙂

Op zoek naar meer verhalen van ENJOY!?

 

 

♥ Schuilen bij een vogelverschrikker

 

Tinder date | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Dateleed: Say what??!!

 

SNAPSHOTS week 49/2016 | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Moderne familie….

 

Meer columns ontvangen van ENJOY!? Volg ENJOY! dan op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief van ENJOY!

ENJOY! your Sunday

Foto header: ©Meijnhout Fotografie

 

 

 

 • Avatar
  Sandy

  Ik heb een leukerd in de aanbieding!!! Vers op de markt! Met cabrio en woonachtig aan het strand!!!

  september 16th, 2018 9:37
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Haha… vertel, vertel!

   september 19th, 2018 7:07
   Reply
   02
 • Avatar
  Denise
  http://www.followmyfootprints.nl

  Haha, grappige blog! Ik ben al járen niet naar IKEA geweest, zou dat het zijn? En appels pluk ik meestal uit een bak bij Albert Heijn. Er staat me wat te doen dit onstuimige weekend geloof ik. Ik ben nog zonder kinderen ook. Met een heel weekend bloggen in joggingbroek schiet het ook niet op natuurlijk. 😉

  september 21st, 2018 16:38
  Reply
  03
  • Avatar
   José

   Haha… we verstoffen helemaal achter onze laptops! Het is er wel het weer voor dit weekend. Misschien dat ik wel weer eens een break neem bij de IKEA zaterdagavond 😉 Fijn weekend.

   september 21st, 2018 21:08
   Reply
   04

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.