Trip4real

Trip4real – City Tours with Locals

Maak jij ook graag een stedentripje en wil je je in die paar dagen echt onderdompelen in de lokale cultuur en bevolking? Dat kan nu met Trip4real. Een online reisplatform maakt locals tot gids en geeft bezoekers een echte authentieke reiservaring.

Je kent dat wel….. van die groepen mensen die als een hijgend hert achter een gids met paraplu of vlag aansjokken om de voorgebakken verhaaltjes te horen over bezienswaardigheden. Je meenemen voor de lunch naar een authentiek restaurant dat gewoon een super toeristische rinkelende kassa blijkt te zijn met buitengewoon smakeloos pakjes en zakjes voer. Of met z’n allen in zo’n spuuglelijke dakloze toeristische bus waarbij je, als je daarin zit, zelf de grootste bezienswaardigheid bent. Dag drommen mensen, tourist traps en gebaande paden… Hallo geheime pleintjes, buurtbarretjes, dat verborgen eettentje, de plaatselijke foodmarket, een kookworkshop met locale producten van de plaatselijke markt whatever…

tripfoodie

Een paar voorbeelden van City Tours die aangeboden worden….

  • João neemt je mee in zijn vintage kever uit 1960 voor een tour door Lissabon
  • Karim neemt je mee op een fietstocht langs bijzondere buurten, stranden en tapas bars in Barcelona
  • Michele verzorgt een kookworpshop met wijntour door het achterland van Rome
  • Claire gaat met je vintage-shoppen door Parijs

tripguide fiets

Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt wel een leuke trip die jou aanspreekt. Voor elk budget wat wils…. Dus bekijk je graag een stad op een kleinschalige manier, samen met locals, check dan de site en kijk wat die stad en zijn bewoners jou te bieden heeft.

tripguide

Ben je nou zelf ook iemand die graag een toerist jouw stad wilt laten beleven door bijvoorbeeld een sloeptochtje door de grachten te maken, op de fiets door Amsterdam , een fototour langs de Amsterdamse highlights, samen kroketten bakken ehhhhhh… bedenk het. Meld je dan gratis aan op de site van Trip4real. Zij zijn op zoek naar micro-ondernemers. Lekker op pad in je eigen stad en er nog voor betaald krijgen ook!

tripguide vintage bike

Na het aanmaken van een profiel op het platform stel je een reiservaring voor dat later wordt goedgekeurd door het team – hoe origineler, hoe beter. Het gebruik van het platform is geheel kosteloos. Zodra de activiteit is bevestigd en uitgevoerd, houdt Trip4real een commissie van 18% van de totale kosten. Het platform helpt om de juiste doelgroep te bereiken, de boekingen te beheren en de activiteiten te promoten onder de wereldwijde bezoekers.

Wil je echt eens iets bijzonders ondernemen in een grote stad neem dan eens een kijkje op de site van Trip4Real.

ENJOY! traveling like a local.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.