True Grace Geurkaars | ENJOY! The Good Life

Things I love – True Grace Geurkaars

Het is weer vroeg donker sinds de wintertijd zijn intrede deed. Tijd om het weer gezellig te maken in huis en dus branden wij de kaarsjes weer elke avond. Mijn favoriete geurkaars momenteel is van True Grace. En dan de geurkaarsen in de tinnen potjes.

Deze twee geuren heb ik hier van:

True Grace Geurkaars | ENJOY! The Good Life

  • No. 5  – Rosemary & Eucalyptus. Een kruidenmengsel van rozemarijn hout met verse eucalyptus

True Grace Geurkaars | ENJOY! The Good Life

  • No.53 – Natural Sage. Een kruidenmengsel van verse salie, tijm, rozemarijn met een vleugje citroen en    jeneverbes.

Geur

Zodra je ze aansteekt vult het huis zich met deze natuurlijke geur. Hij is behoorlijk aanwezig dus laat ik de kaars niet de hele avond branden. Na een uurtje blaas ik hem uit. De geur blijft heel lang hangen. Zelfs de volgende ochtend ruik ik nog de True Grace als ik beneden kom.

De twee geuren die ik nu heb zijn heerlijk. Ze halen dat ‘comforting’ herfstgevoel naar boven. Vooral de Rozemarijn met Eucalyptus vind ik erg lekker. Ik brand ze overigens nooit tegelijk want dat vind ik wat veel van het goede.

True Grace Geurkaars | ENJOY! The Good Life

Natuurlijke was

De kaarsen zijn met de hand gegoten en gemaakt van natuurlijke was. De flinke lont heeft een levensduur tot de laatste druppel van de was opgebrand is. De gegarandeerde brandduur is 40 uur. Maar omdat ik ze niet de hele avond brand doe ik er heel erg lang mee. Ik steek de kaars met regelmaat ook overdag aan. De geur geeft mij inspiratie om mijn artikeltjes te schrijven.

Waar te koop?

Je kunt op de site van True Grace alle geuren bekijken maar persoonlijk bestel ik ze daar niet omdat de verzending nog duurder is dan de kaars zelf. In de Utrechtsestraat in Amsterdam zijn de kaarsen verkrijgbaar bij MaisonNL. Je kunt ze sinds kort ook online bestellen bij MaisonNL De kaarsen zijn niet goedkoop maar geloof mij… je hebt hier heel lang plezier van én je huis ruikt ook écht heerlijk. Per stuk zijn ze € 22,50. Leuk cadeau idee!

ENJOY! True Grace scented candles.

Foto’s: ©ENJOY! The Good Life

 

 

 

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.