THINGS I LOVE - SHU UEMURA | ENJOY! The Good Life

SHU UEMURA ESSENCE ABSOLUE

Dit is een product waar ik niet buiten kan. De Essence Absolue haarolie van Shu Uemura. Ik kan deze olie niet weerstaan vanwege de heerlijke geur van de Camelia die in deze olie verwerkt is. Jammer dat jullie het niet kunnen ruiken anders waren jullie vast ook verkocht. Al diverse andere merken heb ik geprobeerd maar geen enkele andere olie kan tippen aan dit hemelse goud.

THINGS I LOVE - SHU UEMURA | ENJOY! The Good Life

Sweet memories

Grappig wat een geur met je doet. Elke keer als ik deze olie gebruik ben ik weer dat kleine meisje dat in het voetenbadje op het strand van Alassio in Italië, haar voetjes af staat te spoelen aan het einde van een stranddag. Waarschijnlijk heeft daar in de tuin bij het strand de Camelia gestaan. Bizar gewoon. Ik heb dat met geen enkel ander product ooit gehad. Hoewel deze olie behoorlijk boven mijn budget is kan ik het niet laten het niet meer te gebruiken… Al is het alleen maar om dat ‘gevoelletje’ te koesteren 🙂

Shu Uemura

De haarproducten van Shu Uemura putten inspiratie uit de massagetechnieken die terug te vinden zijn in de Japanse Theeceremonie. Volgens Shu Uemura begint het perfecte kapsel bij het perfecte haar. De Camelia olie wordt in Japan al eeuwen als verzorgingsproduct gebruikt. Het omhult en beschermt het haar.

THINGS I LOVE - SHU UEMURA | ENJOY! The Good Life

Met een enkele druppel is je haar makkelijk doorkambaar, zacht en glad. Daarnaast beschermt de olie je haar tegen UV-stralen en de hitte van de föhn. Het voorkomt pluizen en zorgt voor een intense voeding en verzorging.

THINGS I LOVE - SHU UEMURA | ENJOY! The Good Life

De olie is te koop bij kapsalons of online te koop . Het is een topproduct maar zeker niet goedkoop. Één troost…. je doet er wel heel lang mee. Voor 150 ml Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective Oil betaal je normaal € 54,- maar bij de webshop in de link kost hij omgerekend € 37,50. Dat is inclusief verzendkosten.

ENJOY! a good hair day.

Pictures: ©ENJOY! The Good Life

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.