THINGS I LOVE - MAGAZINES | ENJOY! The Good Life

Het is weer donderdag…. oeps inmiddels vrijdag dus de Things I Love zijn over tijd. Maar beter laat dan nooit…..

Aangezien ik gisteren de nieuwe LINDA. in de bus kreeg en de Smaak van Italië ontving besefte ik mij dat ik gek ben op tijdschriften. Als zo’n lekkere dikke glossy als de LINDA. op de mat ploft kan ik een geluksmomentje toch niet onderdrukken.

De LINDA. is het enige magazine dat ik ook echt lees. Mijn huis ligt vol met stapels tijdschriften, sommige zelfs nog ongeopend in de folie, maar ik gun mijzelf de tijd niet om ze te lezen. En toch kan ik ze maar niet wegdoen. Want stel je nou eens voor dat er iets instaat dat ik had moéten lezen.

THINGS I LOVE - MAGAZINES | ENJOY! The Good Life

Zo krijg ik altijd de Libelle en de VROUW in ruil voor de LINDA. Inmiddels zijn de stapels zo hoog geworden dat ik met gemak een workshop creatief  met tijdschriften kan geven. Vorig jaar heb ik diverse jaargangen van beide bladen ongelezen weggegeven en ik vrees dat het dit jaar niet anders zal gaan. Maar toch…. een aantal leuke columns wil ik eigenlijk nog wel lezen en er kan altijd weer inspiratie uit voortkomen die ik op ENJOY! kan gebruiken. Eén ding is wel duidelijk… een abonnement op een weekblad is aan mij niet besteed. Overigens vind ik de JAN, Red en Elegance ook mooie glossy’s.

Terugkomend op de LINDA….. Daar lees ik elke letter van behalve “boeken en muziek enzo”. Die sla ik over want daar ligt mijn interesse niet. En ook de modereportages blader ik snel door want al het moois dat daar instaat past niet in mijn budget. Fijn…. kopje thee erbij of lekker voor het slapengaan een paar bladzijden lezen.

Ik heb diep respect voor LINDA. Ongelooflijk knap wat zij allemaal doet en kan. En hoe bijzonder dat zij al jaren zo’n prachtig blad op de markt weet te brengen waarvan er nooit eens ééntje tegenvalt of dat je er op uitgekeken raakt. Althans ik niet. Heerlijk herkenbaar, soms serieus maar vaak met een flinke dosis humor. Vooral de Editoriaal van Linda zelf is vaak om te gillen.

THINGS I LOVE - MAGAZINES | ENJOY! The Good Life

En nu heb ik er een nieuwe glossy bij. De Smaak van Italië over het goede Italiaanse leven. Gegarandeerd een succesnummer zou je zeggen….

THINGS I LOVE - MAGAZINES | ENJOY! The Good LifeHet is een prachtige glossy met mooie foto’s, heerlijke recepten, reisverslagen en veel inspirerende verhalen.

THINGS I LOVE - MAGAZINES | ENJOY! The Good Life

Ik hou van Italië. Het eten, de wijn, het temperament, ijs, het weer en…. de mannen! Als ik door dit blad heen blader en de mooie reportages lees ben ik weer even in La Dolce Vita.

Oh…. en wil je kans maken op de gratis toegangskaarten voor het evenement Little Italy in Amsterdam van de Smaak van Italië? Laat dan een bericht achter onder dit bericht of op de Facebook pagina van ENJOY! Aanstaande zondag zal ik de winnaar bekend maken.

Wat is trouwens jouw favoriete tijdschrift?…..

ENJOY! your precious moment.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.