Viv Online organiseert vanaf morgen (24 maart) een challenge. Ik doe mee! Een maand lang, iedere ochtend een smoothie/juice. Om gezond te dag te beginnen!

Doe jij ook mee? Lees dan hieronder alle ins and outs…

viv2  Klaar voor de start?

Is iedereen er klaar voor? Morgen beginnen we met de 30 day challenge. Dertig dagen lang zullen wij een smoothie of juice recept met jullie delen. Iedere ochtend; zodat jij fris en fruitig aan de dag kan beginnen.

Een challenge kan op vele manieren worden gehouden. Om het jullie als zo gemakkelijk mogelijk te maken, hieronder even stap voor stap hoe wij te werk gaan de komende maand:

1. Iedere ochtend wordt om 7.30 een smoothie of juice recept gedeeld op Facebook en op Vivonline.nl
2. Op zondag wordt de boodschappenlijst gepubliceerd voor de hele week. Op deze manier is er nog genoeg tijd om de juiste ingrediënten in huis te halen
3. Op Vivonline.nl worden de recepten gebundeld per week. Er zijn straks, na de challenge, vier artikelen te vinden met ieder zeven recepten. Het recept van de vorige dag staat onder het recept van de huidige dag. Zo kun je deze altijd terugvinden!

Hieronder nog een paar tips:
1. Zorg voor de juiste apparatuur. Een blender of juicer (of staafmixer) zijn essentieel. In onze webshop zijn ook enkele exemplaren te vinden. Klik hier voor de mogelijkheden.
2. Was alle ingrediënten uit het recept goed voordat je begint
3. Snijd van ananassen altijd de harde schil af
4. Gebruik waar mogelijk producten van biologische oorsprong
5. Begin altijd met een appel en eindig met een appel. Op deze manier ‘bouw je je smoothie of juice op’. Dit doe je op deze manier tenzij er ananas in de smoothie / juice zit, dan eindig je met dit ingrediënt
6. Drink je smoothie of juice met kleine slokjes. Je mag er gerust een half uurtje over doen
7. Voor juices geldt: drink deze altijd zo koud mogelijk
8. Groene bladgroenten zijn onderling vervangbaar. Je kunt dus bijvoorbeeld boerenkool gebruiken als je geen spinazie hebt. Experimenteer gerust en voeg bladgroenten toe aan je smoothie of juice. Hierbij kun je denken aan sla (rucula, romaine, gemengde sla), spinazie en boerenkool
9. Maak de blender of juicer gelijk schoon nadat je deze hebt gebruikt.
Zo staat ie altijd klaar als je hem nodig hebt
10. Geniet vervolgens van iedere slok!

viv3 De boodschappenlijst voor de eerste week.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.