surfschool

De Sunday Surf Club in Bergen aan Zee is weer van start gegaan. Bij ons is dat in de zomermaanden één van onze favoriete uitstapjes. Elke zondag kunnen de kids van 10.30 tot 12.00 uur aanschuiven voor een sportief uitje aan zee. En het fijne is…. mama kan heerlijk relaxen met een kopje verse muntthee met een heerlijk appeltaartje bij Beachclub De Jongens.

IMG_6654  IMG_6710

IMG_7630 IMG_7624

Ik vind het erg prettig dat je je nergens aan vast hoeft te leggen. Als we op zondag op tijd in de benen zijn en het is lekker weer dan gaan we naar zee en anders draaien we ons nog eens lekker om. Maar als we wel gaan is het altijd top. De kids vinden het helemaal geweldig en cool. Meestal blijven we na de Surf Club nog aan zee hangen. Lekker relaxt dagje.

IMG_6679 IMG_7633 IMG_7652

De kosten vallen erg mee. Je betaald tien euro per kind. Daarvoor krijg je een wetsuit te leen, instructies en begeleiding van golfsurf instructeurs. Het is voor jongens en meisjes van 6 t/m 16 jaar.

IMG_7667

Je kunt er ook je kinderfeestje vieren. Een paar jaar geleden heb ik het feestje van mijn kleine man en pre-puber samen gevierd. Een ware happening was dat. En een leuke ploeg bij elkaar. Prettig voor mij was dat ik in één keer klaar was en er zelf alleen het vervoer hoefde te regelen. Wij hadden het feestje na school en dan gaan ze surfen met hun eigen groep. Patatje en limonade toe. Daarna kunnen ze nog heerlijk spelen op het strand.

IMG_6668 IMG_7699

In de zomervakantie worden er ook surfkampen georganiseerd. Groepskamp maar ook speciaal een girl’s surf week. Ze zeuren daar thuis het hele jaar al over maar die zijn best prijzig. Je kunt in de zomervakantie ook een dagje boeken. Dat is een beter plan wat mij betreft….

surfschool

Een aanrader! Misschien zie ik je daar van de zomer eens?…..

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.