SRPRS.ME – Ga op citytrip met de bestemming als verrassing

Het is weer donderdag. Tijd voor een reisartikel op ENJOY! Dit keer srprs.me in de spotlight. De reisorganisatie waar je een vakantie boekt zonder van te voren te weten waar je heen gaat. Hoe leuk is dat? Als je van verrassingen houdt tenminste. 😉

Tijdens het schrijven van dit artikel kwam de damespuber bij mij aan tafel zitten om haar huiswerk te maken. Toen ze er lucht van kreeg dat ik over srprs.me aan het schrijven was, kwam ze even op mijn scherm mee koekeloeren. Mam! srprs.me vind ik ‘vet gaaf’! Ook de jongenspuber onderbrak zijn game, en dat wil wat zeggen, om te vertellen dat hij iemand kende die dat eens gedaan had. Het leek hem ook echt ‘chill’. Zo moeder, zo pubers want die mening deel ik met hun. srprs.me is één van de leukste reisorganisaties van dit moment.

Wat er zo leuk aan is? De spanningsfactor. Normaal boek je een vakantie en ben je al weken van te voren aan het uitpluizen wat de leukste plekjes zijn, de laatste hotspots, het mooiste strand, die geweldige hidden gem enz. Althans, zo gaat dat bij mij meestal. Nu heb je geen flauw idee waar je heen gaat. Pas bij vertrek weet je waar de reis naartoe gaat.

Hoe het werkt

Je boekt je reis niet helemaal blanco. Je geeft aan vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken, welke vertrektijd je prettig vindt (goeie!) en het type accommodatie dat het beste bij jou past. Wil je één stad of meerdere steden bezoeken in een trip? Wil je naar een stad binnen of juist buiten Europa? Maakt het je niet uit waar je heen gaat of wil je echt eens naar een stad in het noorden? Jij bepaalt En als je al 3 keer naar Valencia geweest? Dan sluit je die stad gewoon uit. It’s up to you.

Een maand van te voren krijg je te horen wat je vertrektijd is en het maximale formaat van je bagage. Een week voor vertrek ontvang je het weerbericht zodat je weet wat er in je koffer moet. Én je ontvangt de kraskaart waarmee je de bestemming onthult. Wacht met krassen tot je op de luchthaven bent! Als je klaar bent voor vertrek ga je krassen en voer je de code in op de app. Je ontvangt dan alle informatie in de mail en het avontuur kan beginnen.

Zelfs een controlefreak als ik lijkt het superleuk om zo eens op reis te gaan. Bang dat je in een stoffig achterafje terecht komt? Dat is niet nodig. srprs.me stelt jouw reis samen op basis van onafhankelijke reviews met altijd in het achterhoofd of zij zelf blij zouden worden van zo’n tripje. Ga je liever met de auto op reis of wil je aansluiten bij de groepsreis ‘Solo Together’? Ook dat kan. En het allerleukste is dat je ook een srprs.me trip cadeau kunt geven. Wil je ook op avontuur? Kijk dan hier op de website van srprs.me.

Wat vind jij? Zou jij de uitdaging aan durven? Of misschien ben jij al eens met srprs.me op pad geweest. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring 🙂

ENJOY! your surprise trip.

Je weet niet waar je eindigt, maar je citytrip begint hier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.