SØSTRENE GRENE SHOPLOG | ENJOY! The Good Life

SØSTRENE GRENE SHOPLOG

Vorige week in Zwolle kon ik de Søstrene Grene weer niet weerstaan. Nou ja… om eerlijk te zijn doe ik daar eigenlijk ook geen enkele moeite voor want ik vind het een ontzettend leuke winkel. Maar budgetair gezien zou het misschien beter zijn.

De Søstrene Grene is een mengelmoesje van Ikea, Flying Tiger, Dille & Kamille. Ze hebben handige en decoratieve spulletjes voor in huis, keuken, school, werk, whatever. Ik schreef er eerder al eens een andere shoplog over.

Dit keer kocht ik maar een paar dingetjes maar we hebben wel eindeloos lang hysterisch, al kirrend rondgesprongen. Nadat ik de winkel uit was ben ik zelfs nog terug gegaan om het één en ander terug te brengen. Omdat er echt zinloze aankopen bijzaten van de damespuber. Je bent zo snel geneigd om te denken ‘gooi maar in’. Maar ik begin het al aardig te leren tot groot ongenoegen van mijn gevolg.

Dit is wat ik uiteindelijk echt meenam 🙂

Deze leuke onderzetters die ze in diverse mooie kleurtjes hadden. Tijdens het Tuindiner.nl was ik geïnspireerd geraakt door vergelijkbare placemats. Op de eettafel heb ik altijd een tafelkleed maar voor buiten vind ik deze wel handig. En van die kleurtjes word ik blij. Ze waren € 2,64 p.stuk en in diverse tinten verkrijgbaar.

SØSTRENE GRENE SHOPLOG | ENJOY! The Good Life

Deze potjes waar je bijvoorbeeld kruidenplantjes in kunt zetten waren net binnengekomen. Er stond alleen nog maar een show exemplaar van deze maar ‘the thing was mine!’ Ik ben eigenlijk nog wel benieuwd naar de andere soorten maar die waren er helaas nog niet. Deze was € 2,33 en perfect om mijn zaailingen in te zetten.

SØSTRENE GRENE SHOPLOG | ENJOY! The Good Life

Een sla-couvert had ik nog niet, maar eerlijk gezegd heb ik die ook nog nooit gemist. Maar deze in dezelfde kleur als de placemats kon ik toch niet weerstaan. En ik heb ze al best vaak gebruikt. Toch heel handig. € 3,43. Ook deze waren er in verschillende  kleurtjes.

SØSTRENE GRENE SHOPLOG | ENJOY! The Good Life

Zonder Floss-draad kan ik niet en dit zijn echt heel handige kleine doosjes met Floss-draad voor op reis of voor in je tas. Ik had deze eerder ook al eens gekocht en was goed bevallen. € 0,69

Het snoer met LED lampjes kocht ik om het terras in de tuin mee op te pimpen. Ik moet ze nog even in elkaar freubelen. Het zijn van die leuke papieren bolletjes. € 8,26

Wat ik ook standaard meeneem van de Søstrene Grene zijn kruiden en losse thee. Hiervan hebben ze heel veel soorten en heel betaalbaar. De kruiden zitten in flinke gripzakken (€0,98). Ik neem altijd de Provençaalse Kruiden mee. Daar kun je nooit genoeg van hebben. En de thee mag je zelf in papieren zakjes scheppen.

Ik had er wel een kar vol vandaan willen slepen maar heb mij keurig ingehouden. Ben jij nog niet bij de Søstrene Grene geweest? Dat is ook niet zo gek want ze zitten niet op elke straathoek. Maar het is zeker een bezoekje waard.

Er zijn vestigingen in Groningen, Zwolle, Amsterdam , Rotterdam en Den Haag. En natuurlijk kun je sfeer proeven op de website van Søstrene Grene.

sostrene kruiden

ENJOY! These lovely Danish wannahaves.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.