SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 9/2018

Wat een heerlijk relaxt weekje was het weer. Het was vakantie en we deden het lekker rustig aan. De damespuber zat de hele week vastgeplakt aan Netflix en is amper haar kamer uit geweest. En ik was van alles aan het uitvogelen voor de website. Jammer dat we niet wat leuke dingen konden ondernemen zoals een dagje Amsterdam maar het is zoals het is. Hopelijk kan ik in het voorjaar eindelijk weer een beetje lopen zonder krukken en boy! wat kijk ik daar naar uit!

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kater was afgelopen week heel irritant. Hij deed steeds ondeugende dingen waarvan hij weet dat het niet mag en die hij normaal gesproken ook niet doet. Als je even een schaaltje yoghurt onbewaakt laat slaat hij toe.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik wilde koekjes bakken van mijn favoriete chocolade maar steeds was iemand mij in de keuken voor. Ik heb het uiteindelijk maar voor mij uitgeschoven. Nu is de uitdaging…. van de repen af zien te blijven.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Het was vakantie en dus willen de pubers altijd van alles bakken. Ineens had de damespuber een cake gebakken.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Op de website deelde ik het recept van perenjam met koek- en speculaaskruiden. Wist je dat jam heel makkelijk zelf te maken is? Hier vind je het recept.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

De schaatsen konden uit het vet. Hier kwamen ze tevoorschijn om ze te verkopen want de damespuber was eruit gegroeid. Helaas was ik iets te laat met aanbieden. Iemand nog interesse in maatje 37?

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik wilde foto’s maken van het kleinste kamertje. Of eigenlijk van dit leuke lantaarnplantje. Maar fotograferen in zo’n kleine ruimte wilde niet echt lekker lukken.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Kijk nou! Ik draai mij om en wie zit daar pontificaal op het aanrecht? Als ik iets  niet wil is de kat op het aanrecht of op de eettafel. En normaal doet hij dat ook niet. Maar zoals gezegd…. afgelopen week was hij recalcitrant. Kijk hem kijken, de onschuld zelve.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik zit al een tijdje zonder bloemen in huis en overwoog een abonnement op Bloomon te nemen omdat ik zelf niet de deur uit kan. Maar vond het toch te prijzig. De damespuber haalde, in opdracht, een bosje tulpjes voor mij.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kieperde de doos met opgemaakte spullen weer leeg om te fotograferen. Binnenkort weer een ‘Opgemaakt’

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber nam dit mooie boekje voor mij mee van de Kruidvat. Ze kreeg die gratis bij haar aankopen. Je kunt merken dat ik een oude muts aan het worden ben want ik smul van het Koningshuis en al helemaal van Maxima. Prachtig boekje met mooie foto’s.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Visite! En de visite had noten op den zang. Mijn bonusdochter kwam langs om de lekkere witte chocolademelk met frambozen te drinken.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Naar aanleiding van deze post op Instagram. Het recept van dit heerlijke drankje vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Die draak van een kat eet mijn tulpen op. Het lijkt wel een puber. Hij doet alles om aandacht te krijgen. Negatieve aandacht wel te verstaan.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

En als je hem een standje wil geven gaat hij op een onmogelijke plek zitten onder tafel en kijkt je dan eigenwijs aan.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

De jongenspuber kwam weer terug. Die was bijna de hele week bij zijn vader.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Nadat hij al zijn spullen uitgepakt had en ik even op zijn kamer kwam zag ik zijn reistas. Die is hij nu wel echt ontgroeid.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

De krijtborden in de keuken zagen er al een tijdje kaal en saai uit. Samen met de jongenspuber gingen we aan de slag met krijt.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn creatie’s….

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

En de jongenspuber druk aan de slag met zijn favoriete recept van pannenkoeken.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

En ook het hoge werk nam hij voor zijn rekening. Ik kan met dat gipspoot niet op een trappetje.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

En er werd gelijk weer gebakken toen de jongenspuber weer thuis was. Hij ging chocolate chip cookies met Smarties maken.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik wilde hem corrigeren want hij had het deeg iets te dicht bij elkaar op de bakplaat gedaan maar ik werd uit de keuken gebonjourd. Hij wilde dit project graag zelf doen. Ja, ja…. ik ga al.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Toch geluisterd en ze iets uit elkaar gelegd. Het werden enorme koeken!

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik mocht ze wel fotograferen. Dat dan weer wel. En ze waren verdomd lekker geworden.

Van de foto’s maakte ik een leuke flipagram voor Instagram.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Nog meer opruimen. Deze top vind ik nog superleuk maar ik draag hem nooit. Fotootje maken en verkopen maar. Hij was zo weg. Ruimt weer lekker op!

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Wauw! Wat was het mooi weer gisteren. Ik was voor het eerste sinds weken weer eens buiten. Met het loopgips en mijn krukken ‘liep’ ik een paar keer de tuin op en neer. Viel mij niet tegen. Echt even genieten in het zonnetje.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik heb een paar heel fijne oogschaduws. Het leek mij leuk die met jullie te delen. Dan moet er natuurlijk een foto hoe dat er dan aangebracht uitziet. De damespuber en ik werden daar helemaal melig van. Dan weer teveel rimpels, dan weer een onderkin, dan weer mijn mascara die ik raar op had (spinnenpoten) en eigenlijk hadden ook mijn wenkbrauwen geëpileerd moeten worden. Nee, een beautyblogger ga ik niet worden.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Jut en Jul. Ik net onder de douche vandaan. Nog met natte haren én mijn bril op mijn hoofd. Maar ja, het ging om de ogen.

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Kom eens hier kleine draak!

SNAPSHOTS WEEK 9/2018 | ENJOY! The Good Life

Nog even de details van dit event erbij pakken voordat de nieuwe week begint. Vandaag ga ik voor het eerst weer sinds bijna een jaar voor ENJOY! op pad. Naar een heel groot bloggers/vloggers event over reizen. Ik zie er als een berg tegenop om hierheen te gaan. Normaal gesproken al, zoals je kon lezen in de persoonlijke column op zondag. Maar nu is het extra spannend omdat ik met gips en krukken onderweg ga 😉 Maar ik ga toch want ik merk dat ik helemaal uit het gezichtsveld van PR bedrijven gevallen ben het afgelopen jaar.

Dit waren de snapshots weer van afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje achter de schermen van ENJOY! te krijgen. Vandaag dus op naar Amsterdam. Martha gaat vandaag gezellig mee. En van de week heb ik op een afspraak met een vriendin na nog geen plannen. Wel wil ik verder met het uitvogelen van Google Analatics en Affiliatemarketing voor de website. En wat zijn jouw plannen?

ENJOY! your week

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.