SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 9/2019

Het is weer eens een vanouds lange Snapshots. Ik heb veel te delen. Niet alleen mijn eigen kiekjes, maar ook plaatjes van mijn aankopen, quotes van de week en film- en/of televisie tips.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

 

 

Leuke feedback op de weekendtips. De laatste tijd vraag ik mij vaak af waarom ik de weekendtips nog maak omdat ik zelf nergens heen kan. Nou, hiervoor dus 🙂

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Mijn foto prutsmiddagje was niet naar tevredenheid. Toch zaten er wel een paar aardige plaatjes tussen. Hoewel de plaatjes die ik maakte met mijn Iphone nog het beste waren.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

De Marokkaanse lantaarntjes vind ik zo leuk en zag ze online in een winkelcafe Engel in Zwolle, maar kon geen prijs vinden. Zuslief, die in Zwolle woont ging even polshoogte nemen. Best duur, dus heb ze maar weer uit mijn hoofd gezet.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte weer de zoete aardappel schotel met geitenkaas en spinazie. Toch vond ik die van de pubers lekkerder. #ikwordafgetroefd

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

Deze quote kwam ik ergens tegen en dat hield mij wel bezig. Ik weet namelijk wat ik really, really, really, really want, maar het komt maar niet van de grond.

 

 

 

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Lekker ouderwets een grote pan kippensoep maken. En dan het liefst zonder pakjes en zakjes. De hele middag hebben de kippenbouten en de groentes getrokken. Toch lukt het mij nooit om goed de smaak aan zelfgemaakte soep te krijgen. Zout, kerrie en worcestershire toegevoegd, maar het bleef toch een beetje laf. Uiteindelijk toch maar twee kleine bouillonblokjes toegevoegd en toen was hij top! Heb jij tips hoe je soep zonder bouillonblokjes goed op smaak krijgt?

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Tussendoor maakte ik courgette tosti’s. De damespuber was afgelopen week gezellig thuis want die had vakantie (midden NL).

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Deze courgette tosti’s waren superlekker en #koolhydraatarm.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Samen even lunchen in de tuin. Wat een heerlijk weer! #roodborstje

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Afgelopen week deed ik samen met de damespuber wat kringloopbezoekjes. Zij wil graag autorijden en ik kom zo nog eens ergens. Ik heb mij in weten te houden. Met dit haringschaaltje was ik wel heel blij. Leuk ding voor € 1,25

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Het was zulk mooi weer dat ik vast begonnen ben met het voorzaaien van de tomaatjes. Ik gebruik hiervoor altijd één van mijn favoriete tomaatjes. De Amarosa tomaatjes (Jumbo). Dit keer zaai ik voor in lege eierschalen. De jongenspuber eet zoveel eieren dat ik besloot de schalen te recyclen 🙂

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Op Pathé thuis keek ik samen met twee pubers Doris. Een heel vermakelijke film, maar ik vond het best confronterend want het was net of ik naar mijn eigen leven zat te kijken.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Kijk eens hoe mooi al dat gekleurde glas. Leuk kringloop project.

Wat begon met de wikkeljurk van Diane von Furstenberg | ENJOY! The Good Life

Afgelopen week schreef Martine weer een fijn artikel over de wikkelrokken, jurken en riemen voor het komende lente en voorjaarsseizoen. Ik ben fan!

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Geïnspireerd door een artikel op mijn eigen website ging ik op zoek naar een wikkeljurkje dat ik nog ergens moest hebben. Ik vond hem, trok hem aan en werd uitgelachen door de pubers. Het ding was zo oud dat er geen vorm meer in zat en de stof bijna vergaan. Op zoek naar een nieuw gestippeld wikkeljurkje. En ik vond deze online bij Mango. Superleuk, ik heb hem gehouden. Ook een unicum na het lezen van dit artikel.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Cervo, weer zo’n mooi plaatsje aan de Italiaanse Bloemenrivièra. Steeds nam ik mij voor deze plaatjes, die ik tijdens een roadtrip een tijd terug, tegenkwam met jullie te delen. Het kwam er steeds niet van. En tijdens het archiveren van foto’s kwam ik ze weer tegen en wil ze jullie toch niet onthouden. Dit is zo’n mooi gebied in Italië! Ik ben er vaak geweest, maar zou er morgen zo weer heen gaan. Er is nog veel te ontdekken daar.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Ondertussen bleef ik maar op zoek naar nieuwe voorjaars- en zomerkleding. Ik heb een nieuwe vriend: ASOS.COM.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Wat een mooi programma! Topdokters. Elke woensdag op RTL4. Deze zender vind ik echt bagger en kijk er zelden naar. Maar als dit een voorbode is voor het feit dat, de BNN-ers naar SBS6 gaan, dan hebben ze mij weer terug als kijker. Ik zie namelijk liever echte mensen dan een eenheidsworst.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Naar IKEA! Ons uitje viel bijna in het water want de auto hield het voor gezien. Gelukkig waren de mannen van Piet Sanders zo lief om ons autootje een beetje op te lappen zodat we weer de weg op konden. Helaas zijn er serieuze reparaties nodig om hem op de weg te houden. Dat is een behoorlijk tegenvaller.

En bij IKEA ga je nooit de deur uit zonder onnodige meuk. En zeker niet als je met een puber bent. Die van mij zijn fan van IKEA.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Even uitpuffen. Valt niet mee om IKEA door te sjouwen met zo’n krakkemikkig pootje. Maar ik weiger in een rolstoel te gaan. Ik liet mij bijna deze stoel aanpraten. Nu ik de foto terugzie ben ik zo blij dat ik bij mijn positieve gebleven ben. Hij is leuk, maar voor een ander. Zoals bijvoorbeeld die leuke man die mij aansprak toen ik in de stoel zat. Hij had hem ook. Hij wilde mij best zijn adres geven zodat ik even kon proefzitten bij hem. Dat ging mij wat ver, maar ik had best een drankje met hem willen doen. Helaas taaide hij af omdat ik zei dat ik de kleur van de stoel niet zo mooi vond. Dat was nou net de kleur die hij had. Sorry!

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Leuke lamp voor weinig bij onze Zweedse vrinden.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Lunchen bij IKEA. Best oké.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Het weekend ben ik te buiten gegaan aan allemaal lekkers. Zoals deze goddelijke witte chocolade met framboos reep. Ik had er enorm veel last van want heb twee dagen als een overprikkelde ADHD-er rond gestuiterd. De pubers werden helemaal gek van mij. Zelfs de humeurige kater. #datiswatsuikerenkoolhydratenmetjedoen

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Over humeurige kater gesproken. Hij had weer eens gevochten.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte bloemkool couscous.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Met tonijn viskoekjes. Alles #koolhydraatarm

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Weer zo’n mooie aflevering van Chefs Table over deze Indiaase vrouwen in London .

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik ging lunchen met dochterlief en surrogaatdochter. Die laatste is een vriendin van de damespuber, maar die ken ik al haar hele leven. Of ik mee wilde? Zo leuk. Ik heb er zelfs mijn vertrouwde Anneloes setje voor uitgedaan en mij een beetje opgedoft. Deze broek kocht ik een tijdje terug bij de H&M. Adidasje eronder en een wit blouseje afgestoft.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Best oké geluncht bij Brafoer in Beverwijk. Als toetje hadden we slagroomtruffels van: van der Linde en cheesecake. Die waren top!

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Weekendtips in de maak. Het is weer de tijd van Semlor. Een lekkernij uit Zweden dat standaard 40 dagen voor Pasen gegeten wordt. 5 maart is het Semlor dag, maar je kunt ze ook bij Selma’s in Amsterdam eten.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

 

Floortje naar het einde van de wereld. Ze is weer terug. Eén van mijn favoriete programma’s.

 

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Rokjes dag! Ik kreeg mijn bestelling binnen van ASOS.COM. Heel veel rokjes en jurkjes. Met de twee meiden zijn we aan het passen geslagen en dat was heel leuk. En ook heel veel leuke rokken waar ik uit moest kiezen. Dit is het geworden:

 

  

Als je op de foto klikt kom je direct bij het artikel op Asos.com terecht. Wat vind jij van mijn aankopen?

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Leftover bloemkoolcouscous. Koud is het eigenlijk nog lekkerder.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Een paar jaar geleden kon ik eindelijk deze geweldige machine kopen. Ik had er lang voor gespaard. Beste investering ooit. Zondag, bakdag!

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik deed een poging om zelf Semlor te maken. Ik lette even niet op en toen waren mijn bollen een beetje te bruin geworden. Dat wordt flink poederen! Vandaag ga ik ze afmaken en ben benieuwd hoe het smaakt want ik heb ze zelf nog nooit gegeten.

SNAPSHOTS WEEK 9/2019 | ENJOY! The Good Life

Op zondagmiddag kijk ik graag een film als het snertweer is. De pubers zijn dan naar hun werk en ik pak mijn momentje. Dit keer keek ik “And so it goes” met Micheal Douglas en Diane Keaton. Leuke film! Hij is gratis te zien op You Tube Premium of voor een klein bedrag op Pathé thuis te zien.

Dit waren de Snapshots weer van afgelopen week. Deze week hoop ik weer een beetje aan de bak te kunnen. Ik heb eindeloos lange to do lijstjes want afgelopen week heb ik een beetje laten slabakken omdat de damespuber vrij was. Genoeg te doen dus. En jij? Heb jij een leuke week voor de boeg?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  AlettA

  Weer een lekkere lange snapshots, onder het genot van een kopje gember citroen thee gelezen 😊
  Leuke aankopen en ik ga ook ff snuffelen bij asos. Ik kende het niet…
  De zonnebril 🕶 deed me een beetje denken aan Piet van Babsee. Mijn bifocale zonnebril. https://www.babsee.com/dames/piet-dames/

  maart 4th, 2019 13:24
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.