SNAPSHOTS WEEK 8/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 8/2018

Deze keer een heel karige Snapshots. Ik weet niet waarom maar ik heb vrijwel geen kiekjes gemaakt. Dat komt wel goed uit. Het is deze week vakantie en ik zie volop foto’s voorbij komen van mensen die op de wintersport zijn dus er zullen maar weinig mensen zitten te wachten op de Snapshots van ENJOY! Voor de thuisblijvers, zoals wij, toch een klein overzichtje.

SNAPSHOTS WEEK 8/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze heb je al diverse keren voorbij zien komen maar misschien nog een tip om deze heerlijke appeltaart in de vakantie te maken. Het recept kwam afgelopen week online. Je vindt het recept hier.

SNAPSHOTS WEEK 8/2018 | ENJOY! The Good Life

Vanaf vanavond wordt de laatste serie Koken met van Boven uitgezonden. Ik ben fan en zit dus aan de buis gekluisterd vanavond. NPO2, 20.25 uur. Vanavond maakt Yvette een chauffeurslunch klaar.

SNAPSHOTS WEEK 8/2018 | ENJOY! The Good Life

Van de uitgever ontving ik dit boek van William Cortvriendt. Hij schreef ook het boek ‘Hoe word je 100’ waar ook een gelijknamige tv-serie over gemaakt is. Ik ben benieuwd naar dit boek. Hier vind je meer info over het boek.

SNAPSHOTS WEEK 8/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik krijg soms leuke snuisterijtjes en sieraden. Ik draag echter zelden sieraden. Dat wil niet zeggen dat ik deze leuk cadeautjes niet koester. Ze liggen meestal op mijn nachtkastje. Ze bezorgen mij regelmatig een glimlach als ik het bedlampje uitschakel.

SNAPSHOTS WEEK 8/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit pretpakket ontving ik afgelopen week. Met daarin mijn favoriete gezichtsverzorgingsproducten. Ik mocht ze voor Filorga uittesten. Ik ben er heel enthousiast over en zal mijn ervaring over een tijdje met jullie delen.

SNAPSHOTS WEEK 8/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik was weer lekker aan het tekenen in mijn Bullet Journal. Even een paar weken de agenda vooruitwerken. Ik hou van die kleine momentjes waarin ik met een flinke kop thee bij de hand een beetje aan het tekenen ben.

SNAPSHOTS WEEK 8/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte foto’s van de perenjam die ik vorig weekend maakte. Binnenkort zal ik het recept met je delen. Ik heb diverse potjes weggegeven en hier is al een flinke pot erdoor heen gegaan want de pubers zijn gek op deze heerlijke perenjam.

SNAPSHOTS WEEK 8/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kwam deze prachtige interieur inspiratie tegen bij Sproet in Huis. Ik hou van donkere kleuren in de slaapkamer. Zelf heb ik zwart en antraciet maar deze diepblauwe kleur vind ik echt prachtig!

SNAPSHOTS WEEK 8/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik moest weer naar het ziekenhuis want mijn gips moest vervangen worden voor loopgips. Ik was zo gelukkig! Eindelijk weer een beetje voortbewegen. Wel met krukken en ik mocht niet teveel lopen maar dit voelt alweer een stuk prettiger. Dat moest gevierd worden met, jawel! Roze taartjes en thee:)

SNAPSHOTS WEEK 8/2018 | ENJOY! The Good Life

Qua sexyness ga ik er niet echt op vooruit want ik zit er nu de komende vier weken zo bij.

SNAPSHOTS WEEK 8/2018 | ENJOY! The Good Life

Het weekend namen mijn broer en schoonzus mij mee op sleeptouw door Nederland. Eerst naar Zwolle waar ik bij mijn zus langs ging en daarna naar mijn nichtje in Gorredijk. Leuk om eindelijk weer eens bij hun langs te gaan.

Dit waren de Snapshots. Deze week is het vakantie en dat betekend dat wij een heel relaxt weekje tegemoet gaan. We gaan dan niet op vakantie maar doen lekker rustig aan. Lekker lang uitslapen, ons lievelingsmaaltjes eten, filmpjes kijken en vast nog wel het nodige lekkers bakken. Je ziet het volgende week allemaal weer. Als je op vakantie bent? Veel plezier en voor de thuisblijvers…. ENJOY!

ENJOY! your week.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.