SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 7/2017

Afgelopen week was een weekje van veel bureauwerk, Valentijnsdag en een geweldig diner waar ik mij enorm op verheugd had, dat helemaal in de soep liep. Ik kijk samen met jullie nog even terug naar vorige week.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Goed begin van de week. Ik ging aan de wandel en kwam deze meneer tegen.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Het was Valentijnsdag dus kon je weer gratis een kaart versturen met een lippenstiftkus op het postzegelvakje. En natuurlijk deed ik dat ook 🙂

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

En op Valentijnsdag zelf lag ik de hele ochtend achter de brievenbus in afwachting van de postbode. Ik had gehoopt op postzakken vol. Het bleek maar één brief. Wie het kleine niet…..

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Wel een heel lieve kaart. Op de blog over valentijnsdag lees je hoe mijn dag verliep.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

En zelf ging ik fijn fotograferen voor Social Media.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Bij de damespuber had ik wat lekkers in haar tas gedaan. Ik kreeg een bedankje.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

En van een vriendin van mij, die Christine’s Keuken heeft, kreeg ik deze overheerlijke koekjes. Lief!

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

En samen gingen we een stuk wandelen in Akersloot.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Warme chocomelk met lobbig geklopte slagroom. Zo lekker!

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

En we zijn bezig met een Netflix marathon Gilmore Girls. 153 afleveringen in totaal. We zijn op de helft ongeveer. En we maken ons nu al druk over als het straks afgelopen is. Dan houdt het leven op denken wij 😉

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Als het zonnetje maar enigszins doorkomt dan krijg ik enorm de moestuinkriebels en gooi ik van alles en nog wat in onze tuinapp. Ik denk niet dat de mannen het op prijs stellen…. Maar deze tuinkas vond ik geweldig. De mannen wuifde mijn enthousiasme weer weg want hij zou binnen no-time omwaaien.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Met de paprika, tomaat en pepers in de kweekkas op mijn bureau gaat het heel goed. Nog even en ze kunnen overgepot worden. Echt een perfect systeem. Hier lees je er meer over.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Werkdagje voor REDPR. En de inwendige mens moet ook gevoederd worden. Heerlijk pistolet met zalm.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Lekker samen bezig met de website en onze opdrachten. Esther en ik hebben veel plezier in onze werkzaamheden voor REDPR. Volg jij REDPR al? Hier vind je ons op Instagram en Facebook.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

We hopen dat de website deze week echt online gaat.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

‘s Avonds een makkelijke maaltijd met een gebakken schol van de visboer en een salade. De vis viel niet zo goed bij ons in de smaak. Een gebakken sliptongetje is toch echt veel lekkerder.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik had foto’s gemaakt voor een artikel over Apfelkorn. Maar zo had ik de foto’s in de sneeuw gemaakt en zo waren ze de volgende dag waardeloos want toen was het ineens lente.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Zo kwam onze Moody White Cat thuis. Omdat hij momenteel nogal zwak is kan hij de gevechten met andere katers niet meer winnen. Dit keer kwam hij wel heel erg gehavend uit de strijd. Arme schat. Het gaat wel iets beter met hem. Maar zijn bloedsuiker is nog niet in orde en zelfs gestegen. Dus voorlopig moet hij elke week nog op bezoek bij de dierenarts. En wij gaan nog steeds de uitdaging aan van het injecteren. We worden er al iets handiger in. Wil je weten wat er met de witte kater aan de hand is? Hier lees je meer.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

En het huis staat nog steeds op z’n kop. Ik ben zo blij als alles hopelijk straks weer normaal is en alles weer op z’n plek terug kan. De witte kater op zijn favoriete plekje voor het raam.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Goed bezig. Het was zulk prachtig weer. Ik moest mijn medicijnen ophalen en maakte daar meteen maar een wandelingetje van.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Het lijkt wel lente!

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Mijn schoonzus kwam met een goede tip. In plaats van shoarma op losse broodjes. Een mega shoarma maken van een turks brood. Zelfgemaakte knoflooksaus van yoghurt, mayo, peper, zout en knoflook, sla erop en lekker veel shoarma vlees.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Heel erg lekker en ook een leuk idee voor een (puber)feestje.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Tijdens een wandelingetje langs het hertenkamp kwam ik dit lekkere stel tegen. Zo grappig! De kip had een superlekker plekje gescoord.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef vorige week een review over Mama Kelly. En kijk eens hoe leuk…. Ze hebben het gedeeld op hun Social Media kanalen. En dat is weer fijn voor de statistieken van ENJOY! Thanks people of MaMa Kelly 🙂

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

En ik ontving nog een leuke foto van die avond. Hier ben ik in gesprek met Rein. De eigenaar van MaMa Kelly. Was echt een topavond!

Blooper

Ik ben gevraagd om mee te doen aan een televisieprogramma. Eigenlijk ben ik nog steeds in tweestrijd of ik het wel zou moeten doen. Als iets op je pad komt dan moet je altijd je kansen pakken. Maar dit is een lastige. Ik moest een kort filmpje opnemen maar ik was er zo lang mee bezig dat het uiteindelijk donker was voordat het naar mijn zin was. Hier één van de vele bloopers.

week 7:17 blooper

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kon geen besluit nemen of ik met de auto moest gaan of het openbaar vervoer. Een vriendin adviseerde een munt te gooien. Yes! Met de auto. Vermeer bleek valet parking te hebben. Hoe fijn is dat! Maarrrrr…..

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit was uiteindelijk mijn zaterdagavond. Allemachtig prachtig opgedoft stond ik te vernikkelen op het station. Juist op het moment dat ik naar Vermeer wilde vertrekken kwam ik erachter dat de damespuber mijn sleutels meegenomen had met daaraan mijn enige autosleutel. Halsoverkop moest ik dus met de trein. In de haast mijn persvoucher vergeten en ik miste de trein. Ik was niet meer welkom in het restaurant. Ik kon wel janken!

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Toch maar in de eerstvolgende trein (een half uur later) gestapt. Want hé… het is zaterdagavond, ik ben opgetut én ik had al een treinkaartje. Ik heb echt een pesthekel aan het openbaar vervoer! Na een enorme omzwerving, waar ik je niet mee ga vermoeien, kwam ik uiteindelijk aan op het CS en daar miste ik natuurlijk…. de pont naar de andere kant van het IJ. Na flink vloeken, tieren en een kop als een oorwurm kwam uiteindelijk alles goed en had ik een heel gezellige avond in de Tolhuistuin. Aanrader! Je kunt hier heerlijk (shared) eten.

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Oepsie…. Ik kreeg een berichtje van de (tuin)mannen dat de zaden binnen zijn. Ik ben een beetje doorgeslagen zo te zien 😉

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

En dan heb ik deze ook nog en nog een hoop zaadjes die ik kreeg van Linda van LINLIVIN. Als dat geen oogst oplevert?!

SNAPSHOTS WEEK 7/2017 | ENJOY! The Good Life

Kleine meisjes worden groot. Mevrouw blieft graag een Latte Macchiato.

Uitstapjes | ENJOY! The Good Life

Gisteren kwam er een artikel online met leuke uitstapjes voor de voorjaarsvakantie. Hier lees je het artikel terug.

Dit waren ze weer, de SNAPSHOTS van ENJOY!. Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje achter de schermen te krijgen. Nu weer op naar een nieuwe week. Het is voorjaarsvakantie dus dan komt altijd een beetje de klad in de werkweek. Maar dat geeft niet want er is meer dan werken alleen 🙂

Wat zijn jouw plannen voor de komende week? Of lig jij nu lekker op een zonnebedje in een tropisch oord? Of  sta je op de lange latten? Ik ben benieuwd!

ENJOY! your week.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.