SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 52/2016

Allereerst wil ik graag iedereen het allerbeste wensen voor dit prachtige, verse jaar. Met veel liefde, geluk, tijd voor elkaar en natuurlijk gezondheid. Maak er wat moois van!

Het is weer tijd voor de Snapshots en dus nog even een kleine terugblik op vorig jaar. Dat klinkt als een eeuwigheid geleden 🙂 Afgelopen week heb ik het er nog even van genomen en nog een heerlijk rustig weekje gehad. Soms is het goed even afstand te nemen. Ook al is dat niet mijn sterkste punt denk ik dat het aardig gelukt is. Kijk maar mee…..

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Met kerst had ik de letter ‘A’ gekregen en ik moest natuurlijk nog even de ontbrekende letters halen bij de HEMA. Op drie boeken na heb ik alle kookboeken uit de keuken gehaald. Ze worden er niet fraaier op als ze op het aanrecht en de planken staan.  En aangezien ik van verandering houd heb ik gelijk de ‘lijst’planken gerestyled. Met de lichtletters maakte ik EAT.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

En vooral in de avond ziet dat er heel gezellig uit. Blij mee! De letters zijn verkrijgbaar in de grotere vestigingen van de HEMA en online. Ze werken op batterijen en je kunt ze eventueel nog opleuken in je eigen stijl.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze room diffuser vind ik echt heerlijk ruiken. Goed om te onthouden. Ik heb nu nog die van Rituals in gebruik maar deze van de HEMA zijn een stuk voordeliger.

Ik kocht overigens de halve HEMA leeg want ik word altijd mega hebberig in die winkel. Een paar dagen later heb ik braaf het meeste weer teruggebracht. Het is de bedoeling dat ik minder spullen heb en kwam gelukkig tot bezinning. Maar het gevoel van kopen wat je leuk vindt was toch heerlijk 🙂

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Op Instagram staan de moestuin fanaten alweer te trappelen voor het nieuwe seizoen. Aangezien ik daar nu ook bij hoor doe ik heel wat inspiratie op. Ik mag hopen dat ik dit allemaal oogst 😉

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Mijn gewei in de keuken wordt een beetje topzwaar. Zo makkelijk om er van alles en nog wat in te hangen. Mijn laatste aanwinst zijn de mini skillet pannetjes die ik bij de Søstrene Grene kocht. Overigens een miskoop want ze roesten als een dolle. Roest lijkt mij geen gezonde combi met eten.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Heerlijk…. Een column in een damestijdschrift. Heel toevallig deed een vriendin van mij haar beklag over het ouder worden en welke onhebbelijkheden daarbij horen. Ik kon niet nalaten haar deze column te sturen 😉 Je kunt er maar beter om lachen dan janken. Er is niets aan te doen. Accepteren dat het verval is ingetreden 😉

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging een wandeling maken in Bakkum. Maar deze route had een hoge spanningsfactor. Het wemelde van de Hooglanders en moest met verhoogde hartslag langs deze jongen. Ik ben door het bos en achter een boom langs geslopen. Want hoewel ik eerst nog stoer foto’s maakte kreeg ik toch enge visioenen bij de gedachte dat ik er rakelings langs zou moeten. Maar ze blijven prachtig om te zien.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ruimde mijn bureau op. Dat is altijd een ontplofte chaos. Ik had mijzelf deze geweldige design tolbox van Vitra cadeau gedaan. Weg met al die losse pennenpotjes, stapels notebooks en andere zooi. Alles netjes bij elkaar in deze handige bak. Ik ben benieuwd hoe lang het netjes blijft.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Wat een snoesje dit kleinood. De damespuber kocht het voor een vriendinnetje. Ik mocht er een paar dagen naar kijken want het stond op mijn bureau.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Vanaf deze week ben ik begonnen met de bullet-journal. Eerder schreef ik een artikel over deze handige manier van agenda, to-do, notitie etc. beheer. Hier lees je hoe handig dit is en hoe je er zelf één maakt.

Het leukste van dit systeem vind ik stiekem dat er ruimte is om het helemaal zelf in te delen en af en toe wat kleine tekeningetjes te maken. In dit geval over het artikel dat ik schreef over de 52 weken Spaar Challenge. In dit artikel schreef ik hoe het sparen mij het afgelopen jaar vergaan is. Een leuke spaar-tip voor komend jaar.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Wat een leuk plekje dit! De Wester Wijnfabriek op het Westergasterrein. Wijn is fijn. Een klein, maar supergezellig tentje met heerlijke wijnen (ofcourse 😉 Ik was op date…. Met deze locatie had deze meneer bij mij al flink wat bonuspunten gescoord. En het bleek ook nog eens heel gezellig.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Een paar wijntjes helpen natuurlijk al snel om het gezellig te maken. Geen idee of er een vervolg komt. Ik word nogal snel loslippig na twee wijn dus sta er niet helemaal voor in wat ik allemaal gezegd heb. Ik vrees meer dan mij lief is 😉

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Maar als je thuiskomt van een date met enorme honger en een pizza in de oven moet gooien dan is dat niet echt heel positief. Maar in dit geval zou het een miscommunicatie kunnen zijn….. Wijn maakt meer kapot dan je lief is 🙂

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Een vriendin stuurde mij deze foto. Ik heb zoveel schoenen gekocht de laatste tijd dat het faillissement nabij is. Ze probeerde mij in te laten zien dat het gewoon noodzaak is. Ik heb ze voor de zekerheid toch maar allemaal teruggebracht en teruggestuurd.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Op oudjaarsdag kreeg ik ineens op een heel ongunstig moment last van mijn schoonmaakklier. En dat is een unicum dus maakte ik er dankbaar gebruik van en sopte een paar kastjes uit.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ruimde gelijk goed op. En eindigde met een doos spullen voor de kringloop en dan dit soort rommeltjes die je niet weg wilt doen maar waarvan je ook niet weet waar je het laten moet. Wat moet een mens met meer dan twintig vrijwel identieke gloeilampen? Ik koop namelijk altijd de verkeerde. Kleine fitting ipv grote en dan eindig je met een lampenoverschot. Iemand nog een lampje nodig?

about 2016 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een jaaroverzicht. Ik was het niet van plan want dan moet je terugkijken en daar heb ik nooit zo’n zin in. Liever kijk ik vooruit. Het is nog een heel verhaal geworden…..

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

En natuurlijk wat illustratie daarbij.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Een vriendin van mij bakte oliebollen. En ik was daar voor de geestelijke bijstand en het proefwerk.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Een gezellige boel met glühwein en lekkere olie- en krentenbollen.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Haha… selfies is echt voor jonkies. Want deze ouwe muts lukt dat niet 😉 Ik probeerde een selfie met mijn broer te maken. Samen aan de oliebollen. Hij vertrok de volgende dag voor een maand naar Nieuw-Zeeland. Lucky basterd! Dus even een ‘goede reis’-hug

Snapshots #21/2015 | ENJOY! The Good Life

Oudejaarsavond met zuurkool is ultiem geluk 🙂

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

‘s Avonds ging ik naar de vriendin van de oliebollen, die waakdienst had bij haar hond die als de dood is voor vuurwerk. Een rustig maar gezellige avond.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Na lekker lang uitgeslapen te hebben en nog heel lang in bed theetjes drinken en lezen, aan het ontbijt. Nou ja…. lunch. Er was echter niet veel in huis dus dan maar deze snack (banaan, pindakaas, pure hagelslag en een snufje zout) en een gekookt eitje.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

Toch nog even aankleden en op zoek naar een supermarkt die open was. De Jumbo! Kon ik gelijk mijn heerlijke Tempranillo meenemen. Forget it! Jullie zuipen gewoon de schappen leeg. Was deze wijn voorheen volop aanwezig grijp ik nu steeds mis. Verdrietig ging ik maar naar huis met mijn Los Gansos. De naam alleen al.

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

De rest van de dag en avond keek ik, samen met de damespuber, eindeloos veel afleveringen van Gilmore Girls. Heerlijk…..

SNAPSHOTS WEEK 52/2016 | ENJOY! The Good Life

En ik zei toch dat ik niet goed in voornemens ben?….. Op tijd naar bed gaan is de eerste dag al gelijk niet gelukt. Gelukkig kon ik vandaag uitslapen want ik bleek deze week nog ‘vrij’ te zijn.

En hoe was jullie laatste week van het jaar? Hebben jullie een gezellige jaarwisseling gehad en wat zijn jouw voornemens en plannen voor het nieuwe jaar?

PS… Als ik dit zo teruglees zou je bijna denken dat ik een drankprobleem heb haha…. Dat valt wel mee, hoewel…. dat ik mij hier ga verantwoorden is geen goed teken 😉

ENJOY! your week.

 

 

 

 • Avatar
  Nancy Baten
  http://www.nancysfashionstyle.com

  Gezellig om te lezen! Maar die bannaan met hagelslag en pindakaas??? Haha, vreselijk! Geniet nog lekker van je week!

  januari 2nd, 2017 18:08
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.