week-518

SNAPSHOTS Week 5/2018

Daar zijn ze weer de Snapshots van afgelopen week. Ik deed niet heel veel spannends, maar het is toch weer een leuk overzichtje geworden. Hier komen ze…..

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Aan het begin van de week moest ik naar het ziekenhuis voor wondcontrole en moest mijn gips er weer af. Zag er op zich goed uit maar ik heb vrijwel de hele tijd achterste voren gezeten. Ik kan niet tegen die enge ritssluitingen. De rontgenfoto’s kon ik wel aanzien. Weer een lekker knutselwerkje. Zie je al die ijzeren pennetjes? Dat zijn krammetjes en die gaan er, als het goed is, vandaag uit. Weer het gips er af en misschien dan volledig gips. Nog twee weken hinken en dan nog vier weken dat ik er voorzichtig op mag staan.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Haha…. zo is het maar net. Ik kies voor het eerste 🙂

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kater heeft weer eens gevochten. Hij heeft flink door de modder gerold.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik wil mijn verjaardag dit jaar, een mijlpaal, ‘en petit commité’ vieren. Ik ben alleen op zoek naar de ultieme ENJOY! The Good Life plek. Als je tips hebt waar je lekker kunt eten en borrelen. Denk aan lange tafels, bourgondische sfeer en betaalbaar… Let me know!

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Elke keer bemoeit Siri zich met mijn gesprekken. Het is soms echt heel hilarisch. Heb jij dat ook weleens? Ik zei dat wij er niet blij van werden. Dat dacht hij al haha….

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn bonusdochter was met mij mee geweest naar het ziekenhuis en ging die avond voor ons koken. Heel wat jaren heeft zij in Italië gewoond en kan dus Italiaans koken als de beste. Ze maakte Melanzane alla parmigiana.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik heb goed opgelet zodat ik het zelf ook een keer kan maken. Best nog een klusje.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

En het resultaat? Goddelijke lekker!

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik deelde de producten die ik laatst opgemaakt heb met jullie. Je leest het hier.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ruimde wat boeken op. Dit vond ik zo’n grappig boekje.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Makkelijke maaltijd. Turks brood met smeersels.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte afgelopen week bloemkoolsoep die verrassend lekker was. Van wat lezers kreeg ik al de vraag wanneer het op ENJOY! komt. Ik heb er wat foto’s van gemaakt en zal eind van de week het recept delen.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn vriendin van de Kiplekker Foodtruck vroeg mij of ik haar prijsbord opnieuw wilde schrijven/tekenen. Leuk klusje!

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Zoonlief ging naar de kapper en zou zijn haar helemaal kort knippen onder groot protest van zijn zus en mij. Bij thuiskomst herkenden wij hem bijna niet. De kapster had er een flitsend kapsel van gemaakt en al zijn krullen eruit gestyled. Leukerd! Kan ik makkelijk delen nu want hij is er toch niet haha #trotsemama

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Tijdens een filmpje aten de damespuber en ik dit maxi pack Maltesers op. We zagen beide groen van misselijkheid en hoefden niet meer te eten de rest  van de dag.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

AUW!!!! Dat doet pijn. Mijn mooie laarsjes van Floris van Bommel moet ik opruimen. Ook deze kan ik straks niet meer dragen. Ik kan alleen nog platvloers. Ik heb vorig jaar zoveel moeite gedaan om deze te bemachtigen.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Het ultieme nachthemd als je het mij vraagt. Ik ben jaren op zoek geweest naar iets dat mij geen nachtnijd geeft en eindelijk heb ik deze gevonden. Nu in de aanbieding bij de HEMA voor 10 euro. Ik heb gelijk nog één extra besteld.

week-518-budgethome

Ik volg dit insta account en vele met mij. Hierop worden altijd leuke aanbiedingen en budget woonaccessoires gedeeld. Eigenlijk word ik bij elke post onrustig omdat ik dat item dan wil hebben. Dit keer ging ik overstag. Ik werd zo blij van deze mokken van de HEMA. Het is een setje. Een vrouwetje en een mannetje. Ik bestelde ze hier.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Zoonlief is met zijn vader op wintersport naar Italië en stuurt ons foto’s van de lunch.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik stuurde hem die van onze lunch. Verschil moet er zijn….

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik deelde dit gerecht dat regelmatig bij ons op tafel staat. Ratatouille met couscous en merguez worstjes. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik bestelde twee boekjes van Leuchtturm1917. Een gouden met gestippelde binnenkant voor mij. Ik wil graag aan een boek gaan werken en ideetjes verzamelen in een apart boekje en voor de jongenspuber een zwart blanco boekje. Hij is vaak aan het tekenen en ik vind overal in huis A4-tjes rondslingeren. In dit boekje kan hij mooi zijn schetsen bewaren van mooie huizen die hij graag ontwerpt. De boekjes bestelde ik bij De Bijenkorf. Die heeft ze nu nieuw in het assortiment. Je kunt ze hier vinden.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte het pakje van De Bijenkorf open en vond deze kaart er in. Maakte mijn dag helemaal goed!

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Meidenavondje. De jongenspuber is er niet dus zijn wij weer eens lekker met z’n tweetjes. De damespuber haalde even een pot Ben & Jerry’s bij de snackbar. Serie kijken met een pot Ben & Jerry’s tussen ons in. Niet te pruimen trouwens. Dat is echt pubervoer.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Voor de lunch at ik nog een restje parmigiano. YUM!

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Dochterlief ging mijn wenkies epileren. Ik ben net een blinde vink. Ik zie niet eens meer mijn wenkbrauw haren zonder bril. En met bril epileren gaat niet handig. Blij mee!

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Waar een rollator al niet goed voor is 😉

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Ze ging ze gelijk ook verven. Vond het best eng. Maar gelukkig zit ik toch alleen maar thuis en ziet niemand mij….

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

De één was donkerder dan de ander dus moest ik nog een keer in de verf.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Blij met mijn nieuwe wenkbrauwen!

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Een gezellige borrelmiddag met aanwaaiers. We proosten maar weer eens op het goede leven en het herstel.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik bivakkeer meestal met laptop, afstandsbedieningen etc. op de bank. Naast mij ligt dit intens luie geval.

SNAPSHOTS Week 5/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht een nieuw ‘trutje’ van Studio Anneloes. Mijn favoriete kledingmerk. Dat zit lekker comfortabel en is toch gekleed. Wel zo handig in mijn situatie. Het is geen goedkoop merk maar als je er eenmaal iets van hebt ga je voor de bijl. Ik koop overigens basis stukken ook wel op Marktplaats want dat scheelt enorm veel geld.

En natuurlijk sloten we de week af met De Luizenmoeder. Ik schreef er gisteren in de persoonlijk column op zondag over hoe het mij vergaan is toen de kinderen op de basis school zaten. Je leest het hier. 

Dit waren de Snapshots weer van afgelopen week. Ik hoop dat je ze weer leuk vindt. Heb je vragen of opmerkingen laat die hieronder achter in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmial.com. Reacties zijn altijd leuk!

ENJOY! your week

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  Anne-Marie
  http://www.myhappykitchen.nl

  Bedankt voor die tip van dat instagram account, ben meteen gaan volgen.

  februari 5th, 2018 17:37
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Ik moet je wel waarschuwen want ik wil meestal meteen naar de winkel rennen als ik weer iets leuks heb gezien.

   februari 9th, 2018 17:45
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.