SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 5/2017

Afgelopen week was een bedrijvige en best ook spannende week. Allemaal nieuwe dingen, leuke mensen ontmoet maar ook wel tijd voor mijzelf genomen. Aan het eind van de week kakte ik in en voelde ik mij niet zo lekker. Een paar dagen rustig aan, even buiten bereik van alles en iedereen en zondag begon de batterij weer op te laden. En nu ben ik weer klaar voor een nieuwe week. Nog even terugkijken op wat ik afgelopen week deed. Kijk je mee?

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Op maandag ben ik altijd samen met een collega druk aan het werk aan ons nieuwe project REDPR. Met veel thee binnen handbereik.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Lekker bezig. Niet zo charmant als ik geconcentreerd ben 😉

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

’s Avonds lekker chillen op de bank met de humeurige witte kat tegen mij aangeplakt. Het wordt nog eens een knuffelkat. En nog even aan de gang voor ENJOY!

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

In de avond naar de IKEA is ideaal want je kan er dan een kanon afschieten. Wij moesten een paar dingetjes halen en zijn ook nog even op ons gemakje door de showroom gegaan en natuurlijk een hapje gegeten.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Wat een leuk plekje. Die wil ik wel als greenhouse! Maar ook als werkplek is hij geinig. Bij IKEA kom je altijd weer op leuke ideetjes.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Ijsje voor het meisje. Nou ja…. frozen yoghurt.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

En hier gingen wij voor. Een nieuw matras. En natuurlijk paste dat met gemak in onze kleine Panda.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Spannende dag. Pitchen bij de eerste klant, hier in het mooie bedrijvencentrum in de Willibrordus in Heiloo.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Achter de schermen van ENJOY! 😉 Ik had een heerlijke pompoen wortel soep gemaakt. En hier zie je hoe ik een mooie foto probeer te maken.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Met dit als resultaat. Het recept vind je hier terug.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

En natuurlijk moet de inwendige mens ook af en toe gevoederd worden. Midden tussen de zooi.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Bij de IKEA nam ik een kweekbak mee om mijn zaden voor te kweken. Vernuftig systeem. Geen gerommel met aarde etc.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef er deze post over.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

En zo komen deze leuke ijslollysticks van de Sostrene Grene ook nog eens van pas.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Ze staan nu op mijn bureau en zo kan ik goed in de gaten houden of er al iets staat te gebeuren in de bak 😉

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

We aten ons favoriete, gezonde gerechtje. De oké bowl met zalm, avocado en gepocheerd ei. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik werd getipt dat mijn lievelingswijn in de aanbieding was. Natuurlijk gelijk even een doosje opgehaald. Hier lees je meer over de wijn.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Eén van de weinige momenten dat onze humeurige witte kater een beetje guitig kijkt. Dat is als hij een snoepje krijgt.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Zo’n moestuin zou ik wel willen!

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Blogpost. Ik ontving een pakketje met daarin…. Dat zie je binnenkort 🙂 Dank je wel lieve meiden van MissPublicity!

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

We zijn de kamer van de damespuber een beetje aan het restylen.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg mijn levensredder op bezoek. De man die mij twee maal het leven heeft gered tijdens mijn hartinfarcten. Ik schonk hem koffie in en we werden een beetje stil dat er een hartje ontstond in het schuim van zijn cappuccino. Heel bijzonder. Maar misschien wilde wij het ook wel zien 😉

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Met chips en laptop op de bank op zoek naar koopjes op Marktplaats. Mijn favoriete hobby.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik bedacht mij dat ik deze stoel graag wilde hebben en speurde het internet af. Na een nachtje slapen heb ik het maar even gelaten voor wat het was. Ik moet eerst maar eens alle stoelen die ik nu heb verkopen. Maar ik houd hem in gedachten!

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging bij een vriendin langs die bezig was een gerecht te maken dat eerder op ENJOY! stond. Zij maakt de lekkerste maaltijden die je bij haar kunt bestellen en die zij dan bij je thuis komt bezorgen. Tenminste…. als je in de omgeving van Uitgeest woont. Kijk hier maar eens. En hier vind je het recept van de hachee.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

We hadden een heel duffe zaterdag. Ik was helemaal niet lekker en ook de humeurige witte kater kon zijn draai niet vinden en lag vrijwel de hele dag als een pluizig kleedje op de verwarming.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik had allemaal schoenen besteld bij de Sacha. Ik ben al een tijdje op zoek naar donkerblauwe schoenen maar ik kan er maar niet voor slagen. Ik bestelde vier paar bij de Sacha maar ze konden allemaal weer terug. Ze vielen allemaal enorm tegen.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Zondagmiddag heb ik vrijwel de hele middag samen met een vriendin bij PLLEK gezeten. Er moest nodig bijgekletst worden. Gezellige plek :), lekker eten, leuke bediening, goed gezelschap en een gezellig muziekje erbij.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Daarna nog even naar van Dijk & Ko. Op zondag zijn zij altijd open.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Naast heel veel leuke dingen zagen wij ook hier weer heel veel maffe dingen!

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Deze vond ik echt geweldig. Maar niet gekocht. Ik ben bijna jarig en dan heb ik tenminste nog iets te wensen 🙂

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

Oeps…. jeugherinnering. Als ik niet luisterde dan dreigde mijn moeder altijd met de mattenklopper.

SNAPSHOTS WEEK 5/2017 | ENJOY! The Good Life

 

Heerlijk, dat het tulpenseizoen is. Ik heb dan altijd een bos op tafel staan. Daar word ik echt heel blij van. Deze zijn heel bijzonder en ook mooi passend qua kleur.

Dit waren de Snapshots weer voor deze week. Ik hoop dat je het leuk vond. Er staat weer een nieuwe week te trappelen met een hoop leuke afspraakjes en uitstapjes op de planning. Wat zijn jouw plannen voor deze week? Misschien ga je wel iets heel speciaals doen? Let me know. Dat vind ik leuk 🙂

ENJOY! your week

 

 

 

 

 • Avatar
  Ingei-inge.nl
  http://i-inge.nl

  Wat leuk! Ik werk in t Willibrordus Business Center. Zowel met mn eigen kantoor (waar ik nooit ben) als ingehuurd. En Plekk is idd zo’n leuke plek vorig jaar in de zomer een keer gezeten met uitzicht op t IJ.

  februari 6th, 2017 10:35
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Het is echt een prachtige plek! Leuk dat je daar altijd aan het werk bent. Wij zoeken nog een (tijdelijk) plekje voor een paar dagdelen per week. Misschien kunnen we bij je onderhuren 😉 PLLEK is inderdaad een fijn plekje om te chillen.

   februari 6th, 2017 19:25
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.