SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 51/2017

Op deze snapshot maandag is het eerste kerstdag. Ik heb even overwogen of er wel een Snapshot overzicht moest komen vandaag….. Voilà omdat ik weet dat veel lezers het leuk vinden. Om even door te scrollen tussen alle kerstcadeautjes, kerstmaaltijden en ander kerstgeweld. Geniet van de kerstdagen!

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

De week begon al lekker op tijd met een bezoek aan een revalidatie kliniek waar ik na de operaties heen ga. Hier werd besproken wat mij dan allemaal te wachten staat. Als alles goed gaat hoef ik niet intensief te revalideren maar zal ik wel hierheen moeten voor speciale schoenen. Lekker sexy! Maar hopelijk is dat voor de eerste maanden/jaren en kan ik daarna weer ‘gewoon’ schoeisel dragen dat aangepast wordt. Mijn enige grote wens is dat ik weer kan lopen zonder krukken.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg de enorme spijkers hier niet in geslagen. Ook de damespuber, de meest technische in dit gezin, lukte het niet. En toen ze er eenmaal een beetje in leken te gaan donderde ze bij elke beweging gewoon weer om. Het piekenproject lijkt jammerlijk te mislukken.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Op de foto lijkt het nog wat maar in het eggie is het een grote mislukking. Die spijkers heb ik er uiteindelijk ingelijmd maar het lukt mij niet om hoogte verschillen in de pieken te maken en ze staan hier en daar een beetje scheef. Anyway…. volgend jaar een nieuwe poging. Want het idee is leuk.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

De stekker heb ik uit REDPR getrokken. Hoewel het een heel lastige keus is geweest. Ik geef niet snel op maar ‘veldwerk’ voor REDPR kan ik al heel lang niet doen en zal ik ook voorlopig niet kunnen doen. Dan wordt het lastig om events te organiseren. Doodzonde want we hadden iets moois in handen. Maar wie weet als ik weer helemaal op de been ben…..

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Met kerst gaan we koken in niet voor de hand liggende koppels. Lootjes trekken voor wie, welk gerecht zal gaan maken. Jammer…. Ik had graag het nagerecht gehad.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg afgelopen week een aantal leuke pakketjes opgestuurd zoals deze fles wodka van New Amsterdam . Ik drink zelf helemaal geen sterke drank maar het was een leuk object om te fotograferen voor de kerstcadeau tips.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Het olijfboompje heb ik naar binnen gehaald omdat die niet zo goed tegen de kou kan. En kijk nu eens hoe fijn hij het vindt bij ons binnen. Hij loopt als een gek uit en zit helemaal vol met uitlopers waar volgens mij olijven aan komen.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Pubers geven altijd haarfijn aan welke was er gedraaid moet worden. Bijna dagelijks komt er wel een verzoek om het één of ander te wassen. Helaas is de wasdroger kapot dus stagneert de doorstroom van het wasproces. Of ik even de rode was wil draaien. Er moet een bepaalde broek schoon voor een kerstfeestje.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik deelde op de valreep nog een heerlijk recept voor een nagerecht. Deze kladdkaka, framboos en cheesecake trifle.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ben niet heel erg bezig met volgers etc. Maar wat ik wel frustrerend vind is dat ik maar niet over die 900 grens heen kom op Insta. Elke keer denk ik nu gaat hij en dan toch word ik weer ontvolgd en schiet de teller weer terug. Eigenlijk is dat hele Social Media maar een raar iets. Alles draait om de volgers en eigenlijk helemaal niet om de inhoud.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Martha schreef een blog op ENJOY! over mantelzorg. Onder andere over het mantelzorgen voor mij 😉 Hier lees je het terug.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik wilde al heel lang naar de Ikea. Martha, jullie kennen haar inmiddels, nam mij op sleeptouw. Ik moest wat terugbrengen en moest een aantal dingen kopen. Niet zo’n handige actie van mij. Ik wilde absoluut niet in de rolstoel en heb mij door de Ikea gesleept. Al heel snel kon die hele Ikea mij gestolen worden. Ik verging van de pijn. En ik moest minder dan 5 euro afrekenen bij de kassa. Dat is mij nog nooit overkomen dat ik zo weinig af te rekenen had. Ik wilde maar één ding en dat was zo snel mogelijk naar huis.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Daar is hij dan… De kerstboom. Ik kreeg van een aantal lezers de vraag wanneer de boom in beeld komt. Het is best lastig om die mooi op de foto te krijgen want hij staat bij het raam waardoor ik veel tegenlicht heb. Ik ben verliefd op onze minimalistische boom maar hij komt hier niet lekker uit de verf. Laatst kreeg ik bezoek die vroeg wanneer ik hem verder ging versieren 🙂

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

We aten poké bowl. Ieder deed in zijn kommetje waar hij trek in had.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Zo jammer dat er over iets simpels als de vaatwasser uitruimen altijd zoveel gedoe is. Ik vertik het om hem leeg te halen. Die pubers mogen wel iets doen! Helaas is een volle vaatwasser met schone vaat dan meer regelmaat dan uitzondering.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Ja, daar is hij weer. De kipsalade. Ik voegde nog wat overblijfsels toe van de wraps maaltijd van de avond ervoor. Zoals deze kidneybonen.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Deze bonbons kreeg ik opgestuurd. Ik had ze gewonnen bij een collega blogger van My Happy Kitchen. Deze chocolade van Chocoladebezorgd.nl zijn echt goddelijk!

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Deze kerstboompjes heb ik voor mijn doen al best lang. Nog steeds vind ik ze heel leuk.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit cadeautje kocht ik voor onze steun en toeverlaat. Ik schreef al eens dit artikel over haar. Het is een tasverstuiver met eau de parfum van Acqua di Bolgheri.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

De krijtborden hangen in de keuken dus kon ik mij eindelijk uitleven.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit boek had mijn zus voor mij meegenomen uit de bieb waar zij werkt in Zwolle. Een heel leuk kookboek vol met Zweedse gerechten.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Een paar cadeautjes onder de boom. Wij doen zoals elk jaar een kleinigheidje voor elkaar.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Wij eten dit meestal als ontbijt. Maar de laatste tijd zitten er meer klokhuisstukje in dan appelstukjes. Zo jammer want het is zo’n lekkere start van de dag. Ik stuurde een mail met de klacht naar Brinta. In de hoop dat ze die klokhuizen in de toekomst gaan verwijderen. Kreeg ik een enorme berg van deze graanontbijtjes toegestuurd. Dat was niet echt de bedoeling. Ik wil liever een garantie dat het weer te pruimen is. We gaan deze verpakkingen maar eens uitproberen. Als het weer klokhuisvrij is geven wij sein meester. Want dit is wel een aanrader als ontbijt.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Op deze chocolade heb ik de doodstraf gezet voor de pubers. Die eten alles namelijk binnen no time op en hier wil ik nu eens echt van genieten.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg dit knutselpakket opgestuurd van het PR bureau. Leuk voor de kerstvakantie. Maar de pubers zijn alleen maar geïnteresseerd in de inhoud. Die zijn gek op de icetea van Arizona.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Kleine meisjes worden groot. De damespuber had haar eerste rijles. Ze is nog zo’n klein guppie. Ze kwam amper boven het stuur uit. Maar ze is vastbesloten snel haar rijbewijs te halen. Zou ze zich realiseren dat ze nog heel lang alleen maar mag rijden met mij erbij 😉

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

De DEEN kon niet meer bezorgen en dus moesten we dit keer de boodschappen ophalen. Alles stond netjes klaar. De boodschappen zijn binnen dus de kerst kan beginnen!

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Kerstavond maakte ik canneloni.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

Met de framboos, cheesecake trifle. Dit keer niet met kladdkaka want ik had geen tijd om te bakken. Nu met kant en klare cake van de supermarkt.

SNAPSHOTS WEEK 51/2017 | ENJOY! The Good Life

En natuurlijk, zoals elk jaar, All You Need is Love.

Dit waren de Snapshots weer. Ik hoop dat je het leuk vond. Ik wens jullie gezellige kerstdagen toe enne…. ENJOY! The Good Life.

ENJOY! The Good Life

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  Chocolove
  https://chocolove.nl

  Wat een geweldig feest moet dat geweest zijn.

  december 3rd, 2019 10:49
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.