SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 50/2016

Afgelopen week was een rustig weekje. Ik ben veel thuis aan het werk geweest maar kan niet zeggen dat ik erg opgeschoten ben. Ik waaide her en der aan en kreeg hier aanwaaiers. Heel gezellig maar dat kwam de productiviteit niet ten goede. Ik weet niet hoe het met jullie is maar nu het einde van het jaar in zicht is merk ik ineens dat de focus ver te zoeken is en dat er niet zoveel meer uit mijn handen komt. Dat komt ook omdat ik nu al kerstvakantie heb. Kwestie van foute, maar zeer welkome planning.

Eerst nog even de Snapshots en als het zo uitkomt zal er van de week nog iets online komen. Reken niet op een dagelijks post. Ik neem het er even van. Maar nu eerst een afgeslankte versie van de Snapshots…..

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Zoals je ziet is de spaarpot waar ik begin van het jaar mee begon behoorlijk geplunderd. € 5,50 zit er nog in de pot. Heeft het systeem gewerkt? Hier lees je het artikel terug met de uitleg van de 52 weken spaar challenge. Binnenkort vertel ik je hoe het mij bevallen is. Ik ben ook heel benieuwd hoe het jullie vergaan is. Laat je het weten?

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Elk nadeel heeft zijn voordeel (of omgekeerd) zei Cruijff ooit…. Ik gebruik heel veel medicijnen en krijg elke keer bij een volle spaarkaart een cadeaubon van € 10,- bij de apotheek. Deze kan ik dan bij een drogisterij-keten besteden. Ik spaar ze altijd op en kan dan mezelf verwennen met mijn favoriete geurtje. Zo combineer ik het onaangename met het aangename.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik was op zoek naar iets bij de Action maar dat hadden ze niet. Ik liep wel tegen allerlei ander leuks aan. Deze voorraadpotten vind ik echt superleuk. Wel naar gekeken maar niet gekocht. Zitten nog wel op mijn netvlies 😉

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een modeartikel over de luipaardprint. Stiekem ben ik er gek op mits het een beetje ‘sophisticated’ gestyled is. Ik had wat inspiratie verzameld en deelde nog een leuke budget tip, dit leopard printed avond tasje van de H&M. Deze kocht ik online voor € 9,95 en is nu zelfs maar € 6,95. Hier lees je het artikel terug.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had nieuwe Chelsea laarsjes nodig want de oude waren helemaal afgelopen. Die laarsjes zitten zo lekker en passen overal onder. Ik vond deze heel betaalbare, echt lederen, exemplaren bij Van Haren. En ze zitten ook nog eens heel erg lekker.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Goedemorgen…. afspraak bij PLEKK. Lekker plekje.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Het was een heel sombere dag dus even opwarmen met theetje.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Locatie zoeken voor een fotoshoot op de NDSM werf. Het moet ietwat ruig en industrieel zijn. Dan hoef je hier niet lang te zoeken.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Zo’n gave plek!

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Een sneak peek….. Veel kan ik nog niet kwijt. Vanaf volgend jaar hoor je hier meer over…. Wel kan ik zeggen dat we heel blij zijn met Jan van Janneman die voor ons heel veel goed werk verricht. Hier zie je hem in actie op de foto.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Heel veel foto’s geschoten op diverse locaties. En geen Annie die ons tassie even vasthield….

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Mooi plekje voor mijn favoriete trio bag van Fabiënne Chapot.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Daar zijn we weer!…..

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime! Overheerlijk toast met verse spinazie, oesterzwammen, gepocheerd ei en Hollandaise saus.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik moest iets terugbrengen in De Bijenkorf. En ik had ineens zin om schoenen te passen. Van passen komt kopen. Dat viel nog niet mee want het personeel van De Bijenkorf is om te huilen. Ik heb mijn hele Insta-rol af kunnen scrollen in afwachting van de schoenen die ik wilde passen. Die vogel kwam nooit meer terug met die andere schoen. En toen was het nog een hele uitdaging om af te mogen rekenen want de collega’s waren veel te druk met de onderlinge gesprekken.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Maar ondanks dat kocht ik deze waanzinnige laarsjes van Billi Bi. Een merk uit Kopenhagen waar ik nog nooit van gehoord had. Ze lijken overigens wel heel erg op de Acne Pistols die flink boven mijn budget waren. Lang leve de uitverkoop. Ehm… ik was even vergeten dat ik al de zwarte Chelsea’s online had besteld. Dus toen ik thuis kwam vond ik nog een pakketje….

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Mijn buit na een spoed bezoek aan De Bijenkorf en de Nieuwendijk. De kerstcadeautjes. Op het pontje terug naar de andere kant van het IJ waar de auto stond geparkeerd.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Vorig jaar, rond deze tijd, was ik in Lille om kerst inkopen te doen. Op Facebook maakte ik er een #tbt post van. Hier lees je het artikel terug.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Dit is mijn favoriete chips. Zure chips van Tyrrell’s. De groene Sea Salt/Cider Vinegar of de blauwe Balsamico/Sea Salt. Af en toe moet je daar gewoon even aan toegeven.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Die steeds minder wordende humeurige kater zoekt altijd het hoogste punt zodat hij alles goed kan bekijken.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Hij vergeet even dat hij behoorlijk opvalt met zijn witte vacht.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Het weekend was ik niet vooruit te branden en bracht het grootste deel van de tijd door in ‘jachtpak’ En een paar heerlijke sokken. Deze geinige exemplaren die ik van de Sint kreeg. Ik vergeet alleen steeds het merk van deze leuke sokken.

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

Oh kak….. have mercy! Deze kèkke laarsjes moest ik echt hebben. Deze Floris van Bommels kon ik echt niet weerstaan en waren ook nog eens overal uitverkocht waardoor ik ze helemaal wilde hebben. Ik vrees dat er een paar laarzen terug moet want mijn bankrekening kan al die schoenaankopen echt niet aan. Maar welke? De Bommels en Billi’s heb ik nog maar even in de doos gelaten. Na de vakantie maar een paar terugbrengen 🙁

SNAPSHOTS WEEK 50/2016 | ENJOY! The Good Life

We sloten het weekend gezellig af met wat comfort food en een gezellige gast aan tafel.

Dit waren de Snapshots weer. Ik hoop dat je het leuk vond. Komende week zit ik midden in de natuur. Ik heb bergen tijdschriften mee, mijn camera en Macvriend. Makkelijk zittende kleding en dikke truien. Heerlijk relaxen en ver weg van alle kerststress. Doen waar ik zin in heb en wie weet houd ik jullie op de hoogte.

Fijne week allemaal. Hebben jullie alle kerstvoorbereidingen onder controle? Ik ben benieuwd wat jullie plannen zijn deze week en met de feestdagen. Laat je het weten?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 • Avatar
  AlettA

  Goodmorning, succes met kiezen , vind ze beiden leuk….de Bommels vanwege de print en de Billi’s vanwege de look (ritsje aan zijkant) Lijken een beetje op mijne van Tamaris….

  En herkenbaar gevoel dat er nis uit mijn handen komt…. succes

  december 19th, 2016 8:29
  Reply
  01
 • Avatar
  nancy
  http://www.nancysfashionstyle.com/2016/12/16/

  Dat is inderdaad een mooie locatie voor foto’s zeg! En wat een lekkere trendy plek om te eten. Tja, en zo vind je nooit leuke laarsjes en zo 3 paar tegelijk. Het is niet anders! Lol.

  december 19th, 2016 14:11
  Reply
  02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.