SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 45/2016

Waaaatttt! Maandag alweer…. Het weekend is weer omgevlogen zoals elke week. Ik had weer wilde plannen maar er is vrij weinig van terecht gekomen. Ik vind het steeds lekkerder om thuis te crashen en natuurlijk moet dat wel af en toe een beetje upspiced worden. En man! wat ben ik blij dat ik dat als blogger regelmatig in de schoot geworpen krijg. Kijk je gezellig mee naar afgelopen week? Neem maar een theetje en wat lekkers erbij want hij is weer lang dit keer :)….. ENJOY!

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Begin van de nieuwe week. Vol goede moed ging ik aan de slag. Mijn to do lijstjes zijn altijd eindeloos. Op de foto zie ik gelijk nog een ‘to do’: mijn bureau opruimen.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Break break…. even nagels lakken. En natuurlijk het liefst in knalrood. Dit keer de OPI Coca Cola rood. Eerder schreef ik hier al over.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

De laatste weken heb ik op maandagochtend een koffie/thee-date. Samen met een collega blogger zijn wij bezig met de start van iets nieuws. Superleuk om alles te onderzoeken en uit te vinden. Ik kan er nog niets over kwijt helaas.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Wat een heerlijke theesoorten bij Teesti. Dit is een heel leuk zaakje bij het station in Heiloo waar je heerlijk kunt chillen maar waar je ook prima zaken kunt doen of gewoon aan het werk kunt gaan.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

De damespuber houdt niet van spinazie en voor haar maakte in een maiskolf. Even een kwartiertje voor koken. Dan insmeren met een beetje roomboter en dan nog een kwartiertje op 225 graden in de oven of onder de grill. Zo lekker!

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

En ik had wel spinazie. Even wokken met een uitje en knoflook. Mijn craving van dit moment. Met aardappeltjes gebakken in de kokosolie met wat provençaalse kruiden en een balletje gehakt die ik nog in de vriezer had. Makkelijke maandag!

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Volgens de damespuber klets ik regelmatig in de ruimte. Vind je het gek? Ze is er wel maar zit alleen maar met haar giecheltje achter haar mobieltje. Ik stuurde haar deze…. ‘T is nog bijna waar ook 🙂

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

De damespuber had PTA week dus de hele week is ze op een paar uur na thuis om te leren. Zo schattig samen met Spook.

SNAPSHOTS week 45/2016

Ik maakte een begin aan mijn Bullet Journal voor 2017. Binnenkort meer hierover op de blog.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een artikel over de begerenswaardige vrouw van boven de 40 jaar. Ik dacht dat het wel wat stof op zou laten waaien maar dat viel mee….. Hier lees je het terug.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging op ziekenbezoek. Lekker bijkletsen en gelukkig ging het goed met de patiënt. Ondertussen genoten van haar geweldige huis. Misschien een binnenkijker binnenkort?

http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1187662/miljuschka-witzenhausens-zalm-met-aardappelen-en-groenten-op-1-plaat

Harinkje happen voor de lunch.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good LifeBron

We aten dit gerecht van Mil­juschka Wit­zen­hau­sens. Echt superlekker! Hier vind je het recept terug.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Ah… Ik had toch een foto. Ik vergeet altijd foto’s te maken. Heb zo’n honger dan dat ik alleen maar wil eten. En als ik het op heb…..

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging sinds lange tijd weer naar Pilates. Wat was dat weer heerlijk!

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had nog steeds een artikel op de planning staan over Rome. Eindelijk kwam die dan online. Over de parken in Rome. Even weer terug naar een jaar geleden. Rome is zo heerlijk! Hier lees je het terug.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had ‘s avonds gasten aan tafel. Dus dan maak ik wat meer werk van het eten. De voorbereidingen. Spekvet uitbakken en uitjes en knoflook fruiten.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Alles staat klaar zodat ik niet zoveel meer hoef te doen. In het potje de vinaigrette voor door de salade. 5 el olijfolie, 2 el witte wijnazijn, peper, zout, flinke theelepel mosterd. honing, half teentje knoflook en schudden maar. Succes verzekerd!

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Canneloni vullen. Maar ik ben het eindresultaat weer vergeten te fotograferen. Hier vind je het recept terug.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Lekker aan het werk met jawel…. thee.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte dit heerlijke lunchgerechtje voor de damespuber en mijzelf. Zo lekker!!!!! Binnenkort volgt het recept…

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze thee zat in een goodie bag. Or Tea?….. Zo prachtig en bijzonder….

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Black carpet…..

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar de opening van de nieuwe Vondelgym in Oost. Wat ziet dat er gaaf uit! Ik werd alleen steeds afgeleid door deze meneer….. Hij is mede eigenaar van Vondelgym.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Zo leuk. Op de foto met Arie. Natuurlijk is hij een charmante verschijning. Maar meer nog vind ik het een heel mooi mens van binnen. Hij is zo ontzettend aardig, relaxt en heeft aandacht voor iedereen. Ook leuk om zijn familieleden te ontmoeten. Ook allemaal even aardig. Dank Linda & Carol voor een kijkje in de gym 🙂

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

En natuurlijk werden we getrakteerd op de nodige…. eh trainingvormen 🙂

Behoorlijk wat spektakel!

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

‘s Avonds kreeg ik meldingen dat de statistieken door het plafond gingen. Nou gebeurt dat weleens maar ik had niets gepost waarvan ik dat verwachte. Na wat onderzoek bleek dat veel mensen op zoek gingen naar het onderkomen, de B&B en het restaurant van Henny Huisman en zijn dochter. Dit naar aanleiding van het programma ‘Chantal blijft Slapen’ waar Chantal een nachtje slaapt bij Henny Huisman. En kwamen bij ENJOY! terecht. LEUK 🙂

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Eerder heb ik een artikel geschreven over Het Ruiterhuys in Bakkum/Castricum. Waardoor de zoekenden hierop terecht kwamen. Hier lees je het artikel terug.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Leren, leren en nog eens leren. Spook verzacht het leed. Schattig….

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Gezellig lunchen met elkaar. Even een rustmomentje.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Met het lekkere Puttersbrood. Krentenbrood met spijs en kaneel.

SNAPSHOTS WEEK 49/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik at alleen en dan maak ik graag zuurkool voor mijzelf. Omdat niemand anders dat lekker vindt. Ik heb gruwelijk zitten schransen….

Daarna lekker onderuit om een filmpje te kijken op Netflix. Deze is leuk! The African Doctor.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Een fijne wijntip voor het weekend. Hier lees je de review terug.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte minestrone soep naar het recept van Sco. Zij is half Italiaans en zat mij vreselijk lekker te maken met allerlei heerlijke Italiaanse gerechten. Dus maakte ik voor het weekend minestrone. Natuurlijk met mijn eigen twist. Met balletjes gemaakt van saucijsjes met knoflook en karwei zaadjes. Lekkerrrrrr!

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Een pan vol comfort food!

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Yep…. Did it again. Eten op en dan bedenken dat ik nog een foto wilde maken. Ik ging eten bij Loetje in Overveen. Zo gezellig en super yummie! Hier mag je mij wel voor wakker maken. Wij hadden vooraf wonton met gerookte zalm, biefstuk bali met salade, patat en appelcompote. Altijd hetzelfde 🙂 En toe…. Sticky Toffee. Dat moeten we niet meer doen want man!!! ik zag groen van ellende. Veel teveel…..

http://overveen.loetje.com

Zondagochtend…. Ik had een logée en bakte deze heerlijke appel, kaneel croissants voor het ontbijt.

http://overveen.loetje.com

De pubers maakten chocolademelk voor bij het ontbijt…. Gruwelijk lekker.

ZWOLLE #5 LEUKE SHOPS | ENJOY! The Good Life

De pubers namen herfstthee voor mij mee van de Dille & Kamille in Amsterdam. Mijn favoriete thee!

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

En ik deelde nog een lunchgerecht dat ik deze week maakte.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte deze geweldige cheesecakes met de heerlijke Amarena kersen van Fabbri.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Wat een cuties hè?! Recept vind je hier.

SNAPSHOTS week 45/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had onverwachts gasten aan tafel. Dat vind ik altijd heel leuk maar ik had geen boodschappen gedaan….. Even wat lades en de vriezer opentrekken en ik kon deze heerlijke pasta in elkaar freubelen. Wijntje erbij…. Gezellig! Het recept vind je hier.

Dit waren de Snapshots weer van afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken en wie weet heb je nog iets aan de recepten. Allemaal even lekker anders komen ze niet op ENJOY! Heb je zelf tips… altijd leuk om iets van je te horen 🙂

Deze week heb ik weer wat leuke afspraken. Zo ga ik vrijdag naar een nog geheime locatie, op uitnodiging van Freixenet. Ben  benieuwd waar we uitkomen. Ik ga naar een avondje in het Hoxton (leuk plekje!) waar May-Britt Mobach stijladvies gaat geven. En natuurlijk gaan we deze week verder borduren op ons plannetje en gaan daarvoor op onderzoek in Amsterdam. Ik heb er zin in!!!!

En jij?! Wat zijn jouw plannen?

ENJOY! your week X.

Pictures: ©ENJOY! The Good Life or mentioned otherwise in ‘Bron’

 

 

 • Avatar
  Kim de Vries
  http://Www.kimdevriesfotografie.nl

  Heerlijk om te lezen! Trouw elke week

  november 14th, 2016 13:50
  Reply
  01
 • Avatar
  AlettA

  Ook hier een trouwe lezeres van de snapshots, mok thee bij de hand en lezen maar

  november 14th, 2016 14:59
  Reply
  02
 • Avatar
  Robian

  YEEEEY zelfs een foto die ik heb gemaakt in de snapshots !!!hij was weer leuk !

  november 14th, 2016 15:25
  Reply
  03

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.