SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 45/2018

Afgelopen week is weer omgevlogen. Ik had een paar leuke afspraakjes, spontane ontmoetingen en vriendinnen die gezellig aan kwamen waaien. Het weekend sloot ik af met een gezellig etentje bij mijn moestuin vrienden. Kijk je nog even samen met mij terug naar afgelopen week?

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Even de Bullet Journal bijwerken.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik had het weekend ervoor deze prachtige Amarylissen gekocht die ik combineerde met Eucalyptus.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Een nieuwe kattenbak gescoord. De humeurige witte kater dacht dat het een nieuwe hangplek was. De kattenbak staat bij ons vrijwel altijd buiten dus dan is hij af en toe wel aan vervanging toe.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht dit gezonde biologische kattenvoer zonder toevoegingen. De humeurige kater haalde zijn neus ervoor op. Wat we ook probeerde hij at het niet. Project mislukt.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Als ik aan het werk ben kan ik geen geluid om mijn heen hebben. Maar als ik andere dingen doe heb ik meestal wel lekker een muziekje aan zoals deze.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef afgelopen week over deze heerlijke plek op Mallorca. Osa Major.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Die maffe kat was weer een bezienswaardigheid. Hij had zich weer eens beeldig in de boom voor ons huis gedrapeerd. Haha…. kijk dat bolle buikje van hem.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

De schroefmachine was zo gevonden, maar de oplader is nog steeds onvindbaar. Ik ben bang dat ik die in een vlaag van opruimwoede heb weggekieperd. Opruimen en ik zijn geen goede match.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik scoorde dit leuke trutje bij H&M online.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

De laatste tijd ben ik soms zomaar ineens niet te genieten. Ik kwam deze kaart tegen en bedacht mij dat die momenteel wel van pas zou komen. Dan mag ik wel groot in gaan kopen….

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ging met vriendin Sco naar deze leuke winkel in Heiloo. Kado&Zo. Ze verkopen er heel veel leuke spullen voor in huis, om cadeau te geven en kleding. Ik wilde zoveel dingen hebben, maar door de keuzestress uiteindelijk niets gekocht.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Nog even langs bij Sondag in Limmen. Superleuke interieurwinkel.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ze verkopen ook leuke kleding. Grappige paskamer.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life  SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Heel kinderachtig, maar hier kregen wij enorm de slappe lach van. Beide hebben wij puberzonen die veel gamen. Ik had van de jongenspuber net weer de laptop ingenomen omdat het uit de hand liep. Dit is misschien een goed alternatief.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Even lunchen bij Plaza Cinco in Heiloo. Leuke zaak waar je heerlijk kunt eten. Wij hadden deze gevulde wraps met zalm en room en kip en paddestoelen to share. Superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

De kerstgekte begint alweer langzaam toe te slaan op Instagram #nietgrappig

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik heb een geweldig Japans kookboek gekregen, maar het is niet te doen daar iets uit te maken. Bij ons in het dorp zijn die ingrediënten niet te krijgen en ook online niet bij de Jumbo. Moet toch echt een keer ergens naar een toko.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik was ineens in een heel sentimentele bui. Lang leve de overgang pffff Het was weer een jankdagje.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Nieuwe vestiging voor kringloopwinkel XopX in Limmen. Natuurlijk moest ik daar even neuzen. De damespuber moest van mij even mee. Dat was geen goed plan. Het leek wel een slapstick want zij haat kringloopwinkels.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Het was een hoop troep, maar toch heel leuk om even rond te struinen.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze kon ik niet laten staan. De damespuber probeerde het steeds ongezien weer terug te zetten in het schap.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Uiteindelijk kwam ik hier mee thuis.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber moet volgend jaar stage lopen. Ik adviseerde haar op tijd te gaan kijken. En stuur haar af en toe wat tips toe. Ze zit op de Event Academie in Utrecht en zoekt een droomstage. Ze komt er langzaam achter dat ze dat niet zomaar in de schoot geworpen krijgt.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte lasagna van aubergine.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Dagelijks ben ik wel even op Pinterest aan het neuzen. Volg je ENJOY! al op Pinterest?

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ontbijtje van havermout, melk, appel, kaneel en bessen. Even in de oven. Lekker, maar niet voor herhaling vatbaar.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber had een leuke stageplek gezien bij Aloha in Wijk aan Zee. Daarvoor had ze dan wel een auto nodig. Ze vond het maar raar dat ze de mijne dan niet mocht gebruiken. Maar daar had ze snel iets op gevonden. Op Marktplaats vond ze deze Mercedes voor 100 euro. Of we die even op konden halen. Voorzichtig gaf ik haar het advies eerst maar eens haar rijbewijs te gaan halen.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life  SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

De tuin is in de herfst en winter echt om te huilen. Ik moet hem nodig winterklaar maken.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte voor het eerst zelf Tom Kha Kai soep. Superlekker dankzij het recept van Betty’s Kitchen.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Hier werd het een maaltijdsoep met heel veel (volkoren) noedels.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ook deelde ik afgelopen week het recept van de koolhydraatarme viskoekjes.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

In de keuken zou ik wel van dit soort planken willen waar ik nog meer serviesgoed op kan verzamelen 🙂

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Ontbijtje maken…..

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Een zeer geslaagd ontbijtcakeje van havermout, amandelmeel, banaan en bessen. Binnenkort zal ik het recept delen.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Al sinds ik mijn enkelproblemen heb, ben ik niet meer naar de hockey geweest. Omdat ik binnenkort weer onder het mes moet en dan weer heel lang niet kan lopen probeerde ik het maar eens. Leuk om de boys weer in actie te zien. Ze wonnen uiteindelijk met 12-0.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Helaas kon ik niet al te lang staan en ben ergens op een bankje met een theetje gaan zitten. Van het bekertje werd ik wel een beetje lacherig.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Eindelijk hangen de leuke spulletjes in een nieuw hoekje in de kamer. De damespuber en ik hebben hier en daar wat spijkers in de muur gehengst en op hoop van zegen dat het zwikkie blijft hangen.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Vergeten jullie niet de winactie? Grote kans dat je in de prijzen valt! Hier maak je kans op een BluRay van de leuke film Ocean’s 8. 

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

De pubers hadden weer kookdienst en maakte deze heerlijke Sashimi bowl.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Zondags ontbijtje samen. Hoewel ontbijt. Het is meer een brunch. Wij zijn nooit zo vlot ’s ochtends.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Heerlijk relaxte middag. Nieuwe Bujo week.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Er is tijdens mijn afwezigheid gisteren heel wat snoep in de monden van mijn eigen pubers terecht gekomen. Het was heel stil volgens hun met Sint Maarten.

SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life  SNAPSHOTS WEEK 45/2018 | ENJOY! The Good Life

Het moestuin avontuur is definitief afgesloten met een etentje. Eigenlijk al vanaf het begin kon ik niet van de partij zijn vanwege mijn enkel. En mijn moestuin collega waar ik het tuintje mee deelde vond het heel erg tegenvallen qua werk en oogst. Toch sloten wij het in stijl af. Er werd een geweldig 5-gangen diner geserveerd door de vrouw van mijn moestuin maatje.

Dit waren weer de Snapshots van deze week. Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken. Komende week staat in het teken van dokter- en tandarts bezoekjes en andere leuke en minder leuke afspraakjes. Wat zijn jouw plannen voor de komende week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.