SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 44/2017

Wat heb ik een heerlijke week achter de rug! Doordeweeks heel relaxt en veel met mijn been omhoog gezeten waardoor het even beter leek te gaan. Afgelopen weekend was het hier de zoete inval. Mee eters, drinkers en vooral gezellige mensen bij elkaar. I love it! Nu weer over tot de orde van de dag en ‘as we speak’ zit ik weer met mijn been omhoog want afgelopen weekend heb ik dat te weinig gedaan waardoor ik weer de rekening gepresenteerd krijg. Gelukkig kan ik mijn stukjes tikken met mijn been omhoog 😉 Hier komen de Snapshots!

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar de kapper voor een verf en knipbeurt.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

De bedoeling was dit kapsel. Toen de kapster zei dat het echt een heel stuk korter zou worden heb ik het even doorgeschoven naar de volgende keer.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Om de hoek bij mijn kapper zit een kringloop winkel. Ik kon het niet laten daar even naar binnen te gaan. Ik vond wat leuke spulletjes maar eenmaal bij de kassa stond er zo’n enorme rij dat ik alles maar weer teruggelegd heb. Oude meuk is populair.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Pakjestijd…. Ja! Ik heb deze krat gekocht. Ik vond hem gewoon mooi en een goede opbergplek voor de lege flessen die de pubers allemaal laten slingeren. De pubers verklaarden mij voor gek. Dat is dan maar zo….. Nu het Ikea krukje nog eens een likje verf geven en de panelen erachter met krijtverf en dan ziet alles er weer kék uit.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Duidelijker kan niet, zou je denken, als je een puber voor een boodschap stuurt.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging even bij mijn vriendin langs die met haar Kiplekker Foodtruck in ons dorp stond. Het was niet de bedoeling dat ik weer zo’n lekker kippetjes mee zou nemen….. Maar zie deze dames maar eens te weerstaan!

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht er ééntje voor de volgende dag om door een salade te doen. Maar ik heb hem stiekem helemaal opgepeuzeld voor de lunch. Zo vers van het spit kon ik het niet weerstaan.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Ssssssttttttt….. niet verder vertellen. Ik was als de dood dat ik betrapt zou worden door de pubers. Dan zouden de rapen gaar zijn. Ik heb al het bewijsmateriaal weggewerkt. Ik was er net mee klaar toen ze binnen kwamen vallen.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging even naar de Action voor tennisballen om daar oefeningen mee te doen voor mijn enkel. Maar natuurlijk vond ik weer allemaal andere leuke dingen. Het meeste heb ik laten staan zoals deze lijst. Ik heb daar al teveel van maar leuk is hij wel!

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

En ik vond prachtig serviesgoed. Moest ik ook van mijzelf laten staan want daar kom ik ook in om. Maar ook dit…. mooi!

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik krijg steeds op mijn kop dat ik te weinig oefeningen doe. Mijn voet zou toch wel 90 graden moeten kunnen. Bijna, met een beetje hulp van het springtouw.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik was weer aan het bakken geslagen. Ik maakte deze heerlijke blondies. En gebruikte weer eens het statief tijdens het fotograferen. Ik ben het ‘dingetje’ dat onder mijn camera moet kwijt geraakt en kan geen passend nieuw plaatje vinden. Nu heb ik even een statief te leen.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Op deze manier kun je veel mooiere foto’s maken. Dit is overigens een plaatje gemaakt met mijn Iphone. Die maakt ook geen slechte foto’s maar ik ben echt gek op mijn DSRL van Canon. Ik fotografeer met de EOS 550D.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Blij met mijn letterbord die ik voor een prikkie op Marktplaats scoorde.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Het was de beurt voor zoonlief om te koken. De pubers hebben allebei een vaste dag dat ze koken. Hij sloeg twee vliegen in één klap want hij moest voor een project op school een foto hebben dat hij pannenkoeken stond te bakken. Dus aten we pannenkoeken. Dat de brandweer niet uitgerukt is, is een wonder. Ik was niet thuis en de damespuber had zich even teruggetrokken. Toen ik thuiskwam stond het hele huis blauw van de rook. Laten we het er op  houden dat hij nog veel moet leren. In ieder geval de afzuigkap aanzetten 🙂 Ze waren overigens heerlijk! Helemaal zelf gemaakt, ook het beslag.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit kookboek Reishonger van Sabine Koning kreeg ik, maar daar heb ik nog steeds niets uitgemaakt.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Er staan veel lekkere dingen in dus ik zal er binnenkort eens iets uit maken.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Kijk die ‘humeurige witte kater die niet humeurig meer is’ nou eens. Hij is zo schattig!

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Een lezeres van ENJOY! kwam deze stoeltjes tegen bij de kringloop in Heiloo. Ze dacht dat het wel wat voor mij zou zijn. Dat had ze goed ingeschat. Ik kon er alleen niet heen om ze te bekijken. Ik vrees dat ze nu verkocht zijn.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Leuke adresjes sla ik altijd op. Zoals deze. De kweektuin in Haarlem.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Zoals jullie wel weten ben ik gek op mijn Bullet Journal en daarin is genoeg ruimte voor creatieve uitspattingen zoals dit soort tekeningen. Ik vind dat zulke heerlijke rustmomentjes!

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

We aten pasta met tomaatjes uit de oven. Even anders dan anders. Ik gebruikte snoeptomaatjes. Die zijn toch iets minder lekker vind ik en geen garnalen want ik had nog een hoop kip over van een mislukte kip/pompoensoep. Dit keer dus uitje, knoflook, beetje sambal, kip en maangedroogde tomaatjes. Peper, zout en peterselie en dan hussel je de pasta erdoor. YUM!

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik keek VT Wonen terug. Mijn favoriete interieur programma. Deze tekening in de keuken vond ik echt geweldig!

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Deze kringloop vondsten was ik helemaal vergeten. Die had ik gekocht als potje voor kruidenplantjes. Maar ik heb ze even op de afzuigkap geparkeerd.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Met dit tijdschrift stond ik een tijdje in mijn handen. Het was een heel gevecht om het niet te kopen. Ik mag van mijzelf voorlopig geen tijdschriften meer kopen omdat ik er in omkom. Maar deze is zo leuheukkkkkkkk. Ik ben sterk geweest 🙂

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging bij mijn broer en schoonzus langs en kreeg een heerlijke lunch voorgeschoteld die mijn broer voor ons maakte. Heerlijk!

We keken deze prachtige film ‘Gifted’ op KPN Interactief. Aanrader!

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef de column op zondag over ‘Alleen maar aardige mensen’

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

De damespuber en ik kregen een kaartje en een klein cadeautje van de dochter van een vriendin van mij. Ik noem haar altijd mijn cadeaudochter en ik ben haar 2de moeder 😉

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Samen met ons pootje omhoog televisie kijken. Mijn cadeaudochter heeft een jaar  geleden haar enkelbanden gescheurd maar heeft daar nog steeds heel veel last van. Kan je nagaan hoe lang het herstel van een enkel duurt. En dan is zijn een hele jonge meid.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg deze leuke weckpot beker. Superlief! Moest er helemaal van janken, maar daar is tegenwoordig weinig voor nodig.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

En mijn zus en zwager kwamen langs en daar kreeg ik deze witte gladiolen van. Supermooi! We hadden een heel leuke zondag ondanks dat het een heel sombere, regenachtige dag was. Alles schoof hier aan de eettafel aan en die zat bomvol gezellige familie voor de lunch. Ik hou zo enorm van dat soort momenten! Helaas weer vergeten een foto te maken.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Broerlief redde, tussen het eten door, het vege lijf van de damespuber. Ze had in ‘haar’ lade zoveel gepropt dat hij niet meer open ging. Met de nodige hulptroepen en genoeg toeschouwers….

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Kreeg deze held, met het broodmes, de lade weer open. Kijk even hoe bomvol ze deze gepropt had. Pubers…..

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Als toetjes na de lunch had ik Kladdkaka gemaakt. Superlekker en makkelijk te maken. Hier vind je het recept.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Met thee en koffie tussen de chaos van de lunch.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Het was echt een slagveld aan tafel en in de keuken. Maar wat geeft het. Gezelligheid voorop.

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Kijk dit dan…. De nieuwe generatie!

SNAPSHOTS WEEK 44/2017 | ENJOY! The Good Life

Eh… dit kan ik uitleggen. Eind van de middag kreeg ik vrienden op bezoek. En die bleven onverwachts gezellig eten. En één fles was al bijna leeg en de andere is nog best vol. De damespuber kreeg de foto van haar vriendin onder ogen en gaf als commentaar dat ik dronken was. Dat kon ze zien aan mijn onderkin. NOU JA!!! Ik stond er gewoon niet zo flateus op haha…

Dit waren de Snapshots weer van afgelopen week. Ik hoop dat je het weer leuk vond. Ik vond het in ieder geval leuk om nog even terug te kijken op een heerlijke week. Komende week weet ik nog niet hoe het gaat lopen maar zo gaat dat meestal hier in huize ENJOY! Heb jij leuke plannen voor komende week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  Robian

  Het was een super gezellig weekend ! Xx

  november 6th, 2017 14:21
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Dat vonden wij ook! XX

   november 9th, 2017 12:44
   Reply
   02
 • Avatar
  Anne-Marie
  http://www.myhappykitchen.nl

  Wat een gezellig overzicht weer! Ik doe het nu per maand maar per week is ook wel heel leuk zeg. Al vergeet ik heel vaak om foto’s te maken van dingen. Laten we het maar op ‘genieten van het moment’ houden. Gaaf dat servies van de Action. Laat ik er maar niet heen gaan….

  november 6th, 2017 14:40
  Reply
  03
  • Avatar
   José

   Heel irritant. Ik vergeet ook zo vaak foto’s te maken. Ik loop ook niet de hele dag met mijn smartphone in mijn hand. Maar evengoed blijven er genoeg foto’s over om in de Snapshots te delen. Het liefst maak ik overigens foto’s met mijn DSRL. De Action is een heel gevaarlijke winkel. Ik koop er altijd van alles en nog wat, wat ik niet nodig heb.

   november 9th, 2017 12:46
   Reply
   04
 • Avatar
  Aletta

  Haha, ze zijn weer gewoon geweldig je snapshots. Schaterlach niet onderdrukt…. en hier proberen we de pubers ook 1x per wk te laten koken, meestal de zaterdag. Omdat ze op zondag allebei werken. Zit momenteel ff de klad in, veel toetsen voor de jongste en de eerste SE week voor dd oudste.
  Maar anders moeten ze er gewoon aan geloven.

  november 6th, 2017 16:58
  Reply
  05

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.