SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 43/2016

Hé lekker… het is weer maandag en ik heb zin in deze nieuwe week. Niet om een bijzondere reden. Maar na een redelijk relaxt weekend heb ik echt weer zin om aan de slag te gaan. Maar natuurlijk beginnen we de week met een terugblik op vorige week 🙂

SNAPSHOTS WEEK 43/2016

De week begon weer goed. Ik had een koffie date maar was weer eens te laat en natuurlijk gaat dan ook alles onderweg mis. Elke dag neem ik mij voor er aan te gaan werken maar daardoor lijkt het alleen maar erger te worden.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

We hadden een superleuke en vooral inspirerende afspraak bij Teesti in Heiloo. We besloten de komende maandagen bij elkaar te komen en wie weet komt hier een leuke samenwerking uit.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Zie je hem?…… Een beter begin van de week is er niet met een brownie van de Brownie Hemel Ons gesprek duurde best lang en de brownie werd steeds lekkerder. Het lekkerste is hij bij kamertemperatuur. Ik kreeg hem niet op en liet de rest inpakken voor thuis.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Als ik dan toch in Heiloo ben dan ga ik altijd even langs bij Kado@Zo. Natuurlijk om mijn schoonzus, die hier werkt, even gedag te zeggen maar het is ook een superleuke winkel waar ze heel veel leuke spullen verkopen en vooral veel Scandinavische merkjes. Maar ook mooie tassen en deze portemonnee’s (Abbacino) vind ik geweldig! Jammer dat ik in een no-spend fase zit 🙁 En ze verkopen hier ook de geweldige IXXXI ringen. Echt leuk om eens langs te gaan. Elke dag geopend, ook ‘s avonds.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

I LOVE OYSTERS!!!!!! En die at ik onlangs bij Amstel Boathouse waar ik een artikel over schreef die je hier terug kunt lezen.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Even een momentje plannen om mijn nagels te lakken met mijn favoriete nagellak. Ik zou mijn nagels wel iets beter bij kunnen houden maar ik ben niet zo beautyminded, dus schiet dat er vaak bij in. Maar ik had een eetafspraak dus is het wel leuk om er een beetje verzorgd uit te zien.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

De BierFabriek is verhuisd naar de Nes. En dat moest natuurlijk gevierd worden. Met een enorm gezelschap. Pers en aanhang hadden wij een supergezellig avond in Amsterdam . En natuurlijk zelf je biertjes tappen bij De Bierfabriek.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Proost! Ik drink nooit bier maar heb ze hier natuurlijk wel geproefd. De blonde vond ik het lekkerste. Hoe kan het ook anders 😉

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Geitenkaas kroketjes!….. Ik ben toch zo’n lekkerbek 🙂

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

En hier staat De Bierfabriek natuurlijk bekend om. De befaamde kippetjes van de houtskoolgrill. LEKKER!!!!!! En toch maar overgestapt op de rode wijn 🙂

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

En in de goodiebag een lekker flesje bier voor thuis. Die doppinda’s…. In De Bierfabriek ligt het daar vol mee. Aan het eind van de avond ligt de hele vloer vol met lege doppen.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had weer een heel leuke koffiedate bij een nieuw koffie/lunch zaakje in Beverwijk. Nieuw Bellevue. En het leuke was, dat het van een oud werkneemster van mij is. Leuk om nu bij haar op de thee te komen 🙂

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

En jawel! Daar istie weer….. De Hemelse Brownie. Ik ben toch weer voor de bijl gegaan. Hoop niet dat mijn cardioloog meeleest 😉

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ontving blogpost van Barefoot Wine. Alle ingrediënten om een bloody Halloween punch te maken. Superleuk!!!

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte appelmoes van de appeltjes die ik plukte in de Fruittuin van West. Echt superlekker. Het recept lees je hier terug.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Het recept kwam grotendeels uit het oude kookboek van mijn moeder. Helaas leeft zij al heel lang niet meer maar als ik hier iets uit maak dan is zij er weer even bij.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging samen met een vriendin, in het pikkedonker wandelen over de pier in Wijk aan Zee. Echt heel spooky, vooral de windmolens en hoe groot en machtig die zijn als je ernaast staat. Ook weer een heerlijk inspirerend momentje en de benen lekker gestrekt.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Die kat is niet voor uit te branden en ligt de hele dag te maffen. Natuurlijk ook omdat zijn mandje op de verwarming staat en die staat momenteel weer elke dag aan.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Een momentje….. 499 en…..

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

500!!!! volgers op Insta. Peanuts ter vergelijking met de grote jongens natuurlijk maar….. ik ben er blij mee en dat mag gevierd worden met een taartje.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte dit superlekkere gerecht met kabeljauw, sugo, aspergetips, knoflook en kappertjes met pasta. Recept uit de Allerhande.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging ‘last minute’ naar een event in de Jaarbeurs waar ik voor uitgenodigd was. Een soort vakantiebeurs voor de pers om kennis te maken met diverse reisorganisatie’s, luchtvaartmaatschappijen en VVV’s. Maar eerst een presentatie over trends en ontwikkelingen op reisgebied.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

En natuurlijk netwerken. Iets waar ik niet zo goed in ben…..

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik at bij de VVV Limburg deze waanzinnige jam van oranje paprika’s. Had het niet gedacht maar was echt superlekker.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Dit vind ik toch zo’n leuke luchtvaartmaatschappij. De kleur alleen al en je kunt er prachtige betaalbare trips mee maken naar natuurlijk IJsland (op de wishlist!) en een combinatiereis van IJsland met de USA.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

En als altijd natuurlijk lekkere hapjes.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte deze geweldig lekkere taartjes. Binnenkort meer hierover op de blog.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Samen delen met de damespuber want het was een beetje veel van het goede.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Een quote die voorbij kwam afgelopen week op de Facebook pagina van ENJOY!

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had veel fotografiewerk. Iets wat ik heel erg leuk vind om te doen.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

En weer een aangename wijn ontdekt die ik binnenkort met jullie deel.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

“Of ik ff Stan Smith’s wil bestellen” appt de damespuber. Ze waren afgelopen week in de aanbieding bij de Bijenkorf. En ze had nog een paar schoenen te goed. De pest is dat ikzelf ook weer hele leuke zag. #gatinmijnhand

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Wie wat bewaard die heeft wat! Ik vond nog mijn stukje brownie in mijn tas 🙂

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Dit zat in de goodybag die ik kreeg bij het Quooker event. Allemaal leuke producten uit Rotterdam.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Om dit heerlijke drankje mee te maken. Een hot & spicy Plumonade.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Weekend quote. Met op de achtergrond de fantastische fruittuin in Djurgarden.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte wat lekkers voor de pubers die bezit gingen nemen van mijn huis omdat ik een avondje op stap ging….. Vet stom vond de damespuber het, nou ja…. lekker aardig!

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Maar alles was op toen ik terug kwam. Het recept vind je hier terug.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

De slechte foto typeert precies mijn ervaring met het restaurant waar ik afgelopen zaterdag at. Onlangs is er een nieuw restaurant in ons dorp geopend. Lovende reacties en altijd vol maar ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring gehad in een restaurant qua bediening. Ik ga er verder geen woorden over vuil maken, het is uitgesproken maar mij zien ze er nooit meer. Jammer, want het voorgerecht was goddelijk. Het blijft toch lastig om in deze regio de gastvrijheid hoog in het vaandel te hebben. Na het eten gingen we naar de film van Bridget Jones. Dat maakte weer veel goed.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had onverwachts een logé maar er bleek, toen ik opstond, geen kruimel brood in huis. Ik besloot dan maar zelf een brood te bakken.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Brood machine bleek ineens de geest te hebben gegeven. Dus had ik een te gekke ochtend routine om het brood kneden. Wat een werk…..

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Maar dan heb je wel wat. Zo lekker! Vers gebakken brood met roomboter en jam!

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Zondag als altijd…. Lekker lang in bed blijven en heel veel blogs lezen, vlogs kijken en zelf schrijven en foto’s bewerken. Heerlijk.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze puinbak kwam uit de gardarobekast. Vorige week liet ik al zien dat die nodig opgeruimd moest worden. Op de Marie Kondo manier dan maar. Eerst alles eruit. En toen heel veel weg en een beetje er weer in.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Tadaaaaaaa!!!! Ik zie eindelijk de vloer van deze kast weer eens. Benieuwd hoe lang het zo blijft.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Daarna lekker in kookboeken neuzen. Sommige staan nog helemaal nieuw in de kast. Deze van Yvette van Boven (Winter) en Jamie Oliver (Comfortfood). Zulke fijne gerechten staan hierin.

SNAPSHOTS WEEK 43/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte gisteravond een sushi burrito met avocado, wasabimayo, komkommer, paprika, bieten en wortel. Erg lekker. Recept komt ook uit de Allerhande.

Dit was de week weer. Een heel volle week. Komende week zal het waarschijnlijk iets rustiger worden hoewel ik wel heel erg druk ben, in mijn hoofd met een heel leuk nieuw project. Later meer hierover.

Komende week een event bij Sanoma, de griepprik halen en een spannende ontmoeting en misschien wel twee 🙂 Volgende week meer hierover.

Wat zijn jouw plannen voor deze week. Ga je iets spannends doen of misschien heb je nog een leuke tip voor ENJOY! Laat van je horen, dat vind ik heel leuk.

ENJOY! The Good Life

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.