SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 4/2018

Afgelopen week heb ik even een time out genomen. Op de Snapshots na was er verder geen activiteit op de blog. Ik moest weer geopereerd worden aan mijn enkel. Dat lijkt heel goed gegaan te zijn en is nu afwachten. En hoewel ik mij prima voelde had ik echt behoefte om niet gelijk weer in het gevoel van ‘moeten’ te verzanden. Bewust even heel relaxt gedaan. Mijn grote vriend heeft dagen dichtgeklapt in een hoekje gelegen. Maar nu heb ik er weer zin en en trap de week af met de Snapshots . Hier komen ze….

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Maandagmiddag werd ik geopereerd. Ik was echt blij. Eindelijk! Ik hoop dat ik misschien over een paar maanden weer eens gewoon kan lopen. De operatie duurde vrij lang omdat het er allemaal niet al te best uitzag. Maar hij duurde ook lang omdat de arts toch de twee operaties in één keer heeft uitgevoerd. De enkelartrodese ofwel het vastzetten van mijn enkel is ook uitgevoerd. Wat een opluchting! Nu afwachten hoe het geneest en of de enkel in de juiste positie staat. Ik heb goede hoop.

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Terug op zaal lig ik tegen dit uitzicht aan te kijken. Duh… Alsof ik dat niet weet! Waarom zijn ziekenhuizen ook zo troosteloos….

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

SEXY!! De fysio stelde voor dat ik mij de komende weken in huis beter met een rolator kan voortbewegen. In de rolstoel ben ik vrij passief en hiermee krijg ik nog een beetje beweging. Mijn weerstand is groot. Maar eerlijk is eerlijk… Het is best handig voor in huis. Je kunt er van alle mee vervoeren. Kopjes thee, lunch en in het mandje sleep ik al mijn tijdschriften, laptop, opladers etc mee zodat ik overal alles bij de hand heb. Met krukken is dat een stuk lastiger. Vier weken mag ik niet op mijn been staan en nog eens vier weken wel voorzichtig staan maar niet lopen. Gelukkig ben ik een pro inmiddels en red ik mij prima.

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Thuis gekomen ontving ik een lief kaartje. Kaartjes versturen is een zeldzaamheid aan het worden. Maar toch maakt het zoveel meer indruk.

Snapshots #21/2015 | ENJOY! The Good Life

Mijn zus haalde mij op uit het ziekenhuis en bleef een nachtje slapen. Zo fijn! En ik mocht kiezen wat ik wilde eten. Natuurlijk zuurkool stamppot. Mijn lievelings! Heerlijk….. Het koolhydraatarme dieet laat ik maar even voor wat het is. Dat is momenteel niet te doen.

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kom overal ineens foto’s tegen van gave schoenen. Ik wil weer mooie schoenen aan. Dat zit er helaas nog heel lang niet in. Zou het daarom zijn dat ik overal mooie schoenen tegenkom? Deze vind ik echt heel mooi!

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Voordat ik het ziekenhuis inging had ik veel vooruit gefotografeerd omdat ik voorlopig niet heel makkelijk uit de voeten kan. Ik was van plan een ‘Opgemaakt’ post te maken maar het lukte mij niet om energie te vinden om te bloggen. Maar…. nu heb ik de smaak weer te pakken en binnenkort eindelijk weer eens een ‘Opgemaakt!’

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

De volgende dag was is zo goed en kwaad het ging alweer lekker in de weer. Ik wilde mijn bed verschonen want ik zweet mij een ongeluk ’s nachts. Best een heel gedoe op één been maar met een beetje kunst en vliegwerk toch gelukt. Gelukkig kwam Martha ’s middags langs om theetje te drinken en mijn bed weer op te maken.

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

En zo is het! Fijn dat ik die vriendinnen heb 🙂

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

De buurvrouw had voor ons nasi gemaakt. Wat was het heerlijk. Zo lekker dat ik vergeten was een foto te maken. Haha zoals altijd!

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

De jongenspuber ging boodschappen doen maar nam van alles en nog wat mee wat niet op het lijstje stond. Zoals paaseitjes. Ik haat die dingen. Witte chocolade vind ik niet lekker, het is nog lang geen pasen en als je er eentje neemt moet gelijk het schaaltje leeg. Ook al vind je er geen zak aan.

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Ook kocht hij deze chemische hamburgers voor zichzelf. Die zien er toch walgelijk uit! Hij is gek op kant en klaarmaaltijden, junkfood etc. Vast een tegenreactie op mijn culinaire anti pakjes en zakjes beleid. Hij at vier van deze E-nummer bommen achter elkaar op. Je snapt wel dat de pinpas vanaf nu verstopt is.

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze witte kat ga ik steeds meer waarderen. Ooit kocht ik hem voor 50 cent bij de kringloopwinkel. Ik vond hem mooi van lelijkheid.

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik zocht iets op internet. En kwam mijn foto’s bij een andere blogger tegen. Zonder een naamsvermelding of iets. Zo jammer! Ik vind het juist leuk als mensen of bedrijven mijn foto’s gebruiken. Maar vraag het even en vermeld ENJOY! erbij. STOM!

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik vond een bloemkool in staat van ontbinding en moest er iets mee. Ik kan tegenwoordig echt geen eten weggooien. Ik moet dan denken hoeveel moeite die bloemkool heeft gedaan om te groeien en dat ik hem dan weggooi en hij heel hard aan het huilen is in mijn vuilnisbak. Hoe ouder, hoe gekker. Dus besloot ik er bloemkoolsoep van te maken.

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik had er geen hoge verwachting van maar boy!!!! wat is dat lekker. Binnenkort deel ik het supersimpele recept.

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Ben jij ook altijd je dopje van je lens kwijt? Heel irritant…..

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn surrogaat dochter kwam een paar daagjes langs. Zij maakte pasta met peertjes. Ons lievelingsmaaltje. Met zalige pasta van Fattoria la Vialla. Die had ik met kerst gekregen.

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

De schat is leerling verpleegkundige en ik werd helemaal in de watten gelegd met kopjes thee en ze lakte zelfs mijn teennagels. Wat een luxe. Dat wordt zo’n fijne verpleegster later. Het zijn de kleine dingen die het doen.

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg foto’s opgestuurd van twee meiden waar ik tien jaar geleden mee op wintersport geweest ben. Wat een toptijd hadden wij! Zij hebben onze traditie elk jaar voortgezet en ik kon helaas niet meer mee. Dit voelt wel als ‘forever39’. Ik was net gescheiden en helemaal los. Samen met een groep Italianen hebben we hilarische dingen beleefd. Leuk dat ze nog even aan mij dachten daar in de bergen. We lagen op grote afstand helemaal in een deuk bij de gedachte aan die week.

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Een vriendin van mij gaat volgende maand trouwen en zondag hadden wij een gezellige middag georganiseerd. Een vrijgezellenfeest kon je het niet noemen want het ging er braaf aan toe. Maar het was zeker niet minder gezellig. We hadden met z’n allen een heerlijke middag!

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

We haalden haar met een hoop lawaai op. En gingen daarna naar ‘Gewoon in Wijk aan Zee‘ Wat een leuk zaakje is dat!

SNAPSHOTS WEEK 4/2018 | ENJOY! The Good Life

Hier worden alleen maar high tea’s, high wines, babyshowers etc gegeven. Wij hadden er een topmiddagje. En natuurlijk zwijmelen bij al dat mooie brocante serviesgoed.

Dit waren de snapshots weer van afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond. Heb je vragen, opmerkingen of wil je een reactie achter laten? Dat kan hieronder in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com

ENJOY! your week

 

 

 

 • Avatar
  Anne-Marie
  http://www.myhappykitchen.nl

  Goed om te horen dat de operatie goed verlopen is! Ik herkende de hamburgers, ook mijn zoon is er dol op. Net als noodles in zakjes, kant en klare macaroni en cup a soup. En ik me maar uitsloven in de keuken….

  januari 29th, 2018 16:08
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Inderdaad… wij maar lekkers koken maar ondertussen willen ze liever het meest ranzige fastfood. Gelukkig is het overal hetzelfde 🙂

   februari 4th, 2018 19:16
   Reply
   02
 • Avatar
  Sandy

  Ik vind het zooo knap dat je zo positief blijft na maanden lang sukkelen met je enkel! Nu moet het echt goed gaan komen !

  januari 29th, 2018 19:53
  Reply
  03
  • Avatar
   José

   Dank je! Gelukkig wel. Het is reden genoeg om er depressief van te worden. Hoop inderdaad dat het goed gaat komen.

   februari 4th, 2018 19:18
   Reply
   04
 • Avatar
  AlettA

  Hoi hoi lieve Joos,
  Fingers crossed en hoping for the best met het herstel van de enkel. Succes met de de rollator.
  En idd wat hebben we gelachen 10 jr geleden, lunch the Italian way bij de Sonnenalm op de Gschwandtkopf ;-)) bij het bekijken van de foto’s kwamen de herinneringen weer boven. Dikke knuffel vanuit een zonnig Oostenrijk xxx

  januari 29th, 2018 20:11
  Reply
  05
  • Avatar
   José

   Hello ladies! Ik heb weer enorm in een deuk gelegen bij het zien van de foto’s. Wat ben jij scherp dat je al die namen nog weet!

   februari 4th, 2018 19:20
   Reply
   06
 • Avatar
  Els

  Hoi José, fijn dat de operatie gelukt is. Hopelijk kun je idd snel weer leuke schoen aan en belangrijker….gewoon lopen. Ik ben benieuwd naar je recept van bloemkoolsoep.

  januari 30th, 2018 11:02
  Reply
  07
  • Avatar
   José

   Dank je wel. Afwachten hoe het herstel verloopt. Het recept voor de bloemkoolsoep zal ik ergens deze week delen….

   februari 4th, 2018 19:24
   Reply
   08
 • Avatar
  lieven.
  http://gips.

  veel sterkte en goeie moed lieve jose, ik vind jou gipsvoetje mooi en je hebt schattige mooie teentjes xxxx liefs lieven uit belgie.

  maart 24th, 2018 19:46
  Reply
  09

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.