SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 4/2016

Afgelopen week was weer een lekker weekje. Een hoop nieuwe contacten opgedaan en een aantal leuke dingen ondernomen. Het weekend stond in het teken van Rotterdam. Nu ik daar af en toe kom begin ik daar mijn draai een beetje te vinden. Ik neem je snel mee naar afgelopen week…..

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze twee leuke bakboeken kocht ik om cadeau te geven. Maar goed dat ze nog in het plastic zaten anders waren ze nooit bij de gelukkige ontvanger terecht gekomen. Wat een mooie boeken! Het bakboek van Yvette gaat op mijn verjaardagslijstje 🙂

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik begon de week met het bakken van gevulde koeken. Het weekend daarvoor was ik eraan begonnen maar verder dan het deeg kneden was ik niet gekomen.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Echt leuk om te maken. Het lijkt een ingewikkeld klusje maar dat viel uiteindelijk best mee.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

En ze zijn best aardig gelukt. Binnenkort geef ik jullie het recept.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Druk aan het werk. Afgelopen week aardig wat stukjes getikt en foto’s uitgezocht en geupload.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Ikea komt deze week met een nieuwe keukencollectie VARDAGEN. Ik schreef er dit bericht over.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Via Marktplaats bestelde ik dit leuke boek van collega bloggers van Zilverblauw.nl

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Het was echt prachtig weer voor een wandeling tussen de bedrijven door.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Onderweg de Hooglanders gefotografeerd. Dat was best een uitdaging want kleine Jip (teckeltje van vriendin C.) brak los en ik stond net heel dicht bij zo’n groot beest en Jip kwam kijken wat dat nu voor grote pluizenbaal was. De Hooglanders werden er gelukkig niet warm of koud van.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Maar hij keek gelukkig wel even nieuwsgierig mijn kant op.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Spook, de humeurige witte kater, zat zo beeldig voor het raam. Zodra hij merkt dat ik de camera voor mijn snoet heb weigert hij echter mijn kant op te kijken en blijft stoïcijns naar buiten kijken.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik moest van de week weer naar de trombosedienst om bloed te prikken. Ik krijg dan weer een nieuw schema waarop vermeld staat hoeveel pilletjes ik elke dag moet slikken om mijn bloed stolsel vrij te houden.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Gelukkig altijd zo gepiept. Ik heb nog steeds niet de moeite genomen om zelf te leren prikken.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Het prikken kan bij mij in het dorp dus kan ik dat gewoon tussen mijn stukjes tikken door doen. Ik had deze week een behoorlijke planning en verzamelde van alles en nog wat om mij heen wat  gefotografeerd moest worden of opgegeten 🙂

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik zat in een Apple Bug. Ik kon niet  meer op internet via mijn laptop en telefoon. Ik was gelijk onthand en raak dan in een soort blinde paniek omdat ik geen inzicht heb hoe ik dat kan oplossen. Ik heb het bijltje er maar bij neergelegd. Weg werkdag. En ben maar gaan bakken en fotograferen. Gelukkig heeft de damespuber mij weer op weg geholpen. Hoe kan het dat zij, met mijn genen, het wel meteen snapt!

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Blij dat ik weer verder kon.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Tijdens de wandeling kwam ik deze boom tegen waar allemaal namen ingekerfd zijn. Hoe romantisch!

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik nam jullie mee om bij mij binnen te kijken. Hier kun je het artikel terugvinden.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Mijn broer had weer eens een foto gestuurd van een hotspot waar hij was. Bij PLLEK. Tja… daar zit je dan achter je bureautje thuis. Dit was mijn antwoord.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging lunchen bij 1480 in Alkmaar. Leuke zaak, lekker eten en goed gezelschap.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Op de weg terug naar de auto kwam ik langs BobaSense. Hier vind je allemaal drankjes op basis van thee. Ziet er eh… nogal chemisch uit maar een echte puber hotspot.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Op het Fnidsen in Alkmaar zit deze groentewinkel. Het heet KROPSLA. Grappige naam voor een winkel vol lekkers.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good LifeIk ging naar de Taste & Travel beurs in Rotterdam. Om eerlijk te zijn niet heel verrassend en ik ben zelfs met een lege maag weer vertrokken maar heb wel wat leuke contacten en bestemmingen gespot.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze culinaire reizen naar Umbrië lijken mij wel wat. Een week lang genieten van het goede Italiaanse leven.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar Claudia van Acqua di Bolgheri. We hadden elkaar op beurs Little Italy ontmoet. In haar gezellige winkel in Rotterdam hebben wij de mogelijkheid voor een samenwerking besproken. Binnenkort meer hierover.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

De geuren zijn heel uiteenlopend dus voor ieder wat wils. Mijn favoriet is de Gold.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Prachtige en betaalbare difusers. Leuk cadeau ideetje voor Valentijnsdag.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Selfie time….

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Je waant je bij Acqua di Bolgheri in Bolgheri zelf. Mooie bestemming voor komend voorjaar trouwens!

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

En dan eindelijk is de inwendige mens aan de beurt. Op aanraden van Claudia ging ik naar La Vita é Bella in Rotterdam. Wat een leuk zaakje van een echte Italiaanse familie.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Alles vers en bijna onmogelijk om een keuze te maken.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good LifeIk ging uiteindelijk voor het broodje Vitello Tonnato. Zoo lekker. Als je in de buurt bent van Kralingen in Rotterdam ga hier dan zeker iets lekkers halen 🙂 Haha… ik ben niet goed in selfies! Zie eruit als aangeschoten wild.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Om in Rotterdamse sferen te blijven schreef ik ook nog een artikel over Hotel New York . Dit lees je hier.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Zondag ging ik naar een rommelmarkt in Alkmaar.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Best een hoop leuke spulletjes en een heleboel rotzooi.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik vond deze ongebonden Margrieten uit 1950. Echt heel geinig om door te bladeren. Dat ga ik eens op mijn gemakje doen. Eens zien hoe de vrouwen in 1950 in het leven stonden.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Het serviesgoed heb ik echt voor maar een paar euro gescoord. Zelfs twee bordjes van mijn Burleigh servies. Een mooie vrolijke schaal voor een zomerse salade en de blauw witte schaal kon ik gewoon niet weerstaan.

SNAPSHOTS week 4/2016 | ENJOY! The Good Life

Mijn buit van de dag.

De komende week ziet er overzichtelijk uit. Tijd om een beetje voor te werken met het schrijven van artikelen. Een boekpresentatie, Oyster Hour bij EAST 57 en het weekend staan er een aantal leuk plannetjes op stapel. Wat zijn jou plannen voor komende week?

ENJOY! your week.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.