SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 42/2018

Vanochtend ging ik de foto’s downloaden voor de Snapshots en dacht eigenlijk zo klaar te zijn omdat er afgelopen week voor mijn gevoel niet zoveel te melden was. Dat klopt, er zijn geen wereldverbeterende gebeurtenissen geweest, maar toch is er genoeg materiaal voor de Snapshots 🙂 Kijk je mee?

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik vergeet altijd overal foto’s van te maken. Niet zo vreemd, ik ben geen Millennial. Dus toen de klus geklaard was maakte ik de foto. Maar je ziet niet wat daar allemaal aan vooraf ging. Dit enorme raam in de jongenspuber zijn kamer was lek en moest vernieuwd worden.

Best een tricky klusje want er zit een schuin dak voor. Boom moest gesnoeid en een steiger opgebouwd. Toch was het zo gepiept. En hoewel ik rekening hield met een niet passend raam of glasgerinkel was het klusje zo klaar. We kunnen weer naar buiten kijken.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber kreeg deze P-CL-E olie opgestuurd om te testen. Ik denk dat ze er veel baat bij zal hebben. Jullie lezen het weer in de Beauty rubriek t.z.t.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Nog steeds ben ik bijna dagelijks tomaatjes aan het oogsten. #geluksmomentje

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik vertrek binnenkort voor een paar dagen naar Mallorca naar Osa Major. Voor je vakantie kun je geweldige inspiratie opdoen op blogs. Ook op de blog van ENJOY! overigens. Kijk daarvoor bij travel. De leukste stranden, plekjes om te eten, bezienswaardigheden etc. Je vindt geweldige tips online. Ik vond vond meer info over Osa Major en Mallorca o.a. op Eat.Pure.Love (leuke blog!).

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik had nog gegrilde groenten over en bakte er voor de lunch twee eieren bij en at er een halve bol mozzarella bij. Superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

De Jumbo kwam weer netjes mijn boodschappen bezorgen. Ik kocht eens voorverpakte vis. Ik vind kabeljauw bij de viswinkel zo mega duur. Ik gebruik de vis voor het recept wat je van de week op Facebook kon zien Portugese vis. Echt een keer maken. Is superlekker!

Het enige filmpje dat ik ooit gemaakt heb. Vreselijk! Maar je kunt zo wel goed zien hoe je een lekkere maaltijd kunt maken.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een niet normaal lekkere stoofschotel. Binnenkort deel ik hem hier op ENJOY!. Als ik nog weet wat ik er allemaal in heb gedaan 🙂

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een pan vol van deze heerlijke herfst stoof. Ik at er een beetje van, de pubers houden niet van stoofvlees, dus de rest vries ik in. Zo makkelijk als je geen zin hebt om te koken!

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik wilde een beauty blog schrijven over de artikelen die wij getest hebben of die nieuw in het badkamer assortiment van ENJOY! zijn. Sommige producten worden door de damespuber getest. Die is nooit zo lang van stof 🙂

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Hier lees je het hele artikel terug. Sommige bevielen goed en anderen komen er nooit meer.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte bloemkoolsoep. Dit verwacht je niet, maar is zó lekker!

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

En super makkelijk om te maken.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

De volgende dag at ik het voor de lunch.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar de kapper. Even de uitgroei bijkwasten. Geen knipbeurt dit keer want het zat nog prima.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime. De damespuber wilde dit ook weleens proberen. En vond het heerlijk. Ik deel veel lunch gerechten omdat ik het zelf in het begin best zoeken vond als je geen brood wilt eten. Elke dag salade komt ook je neus uit.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Inspiratie voor de eethoek.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Naar Ikea, samen met de damespuber. Ik wilde eigenlijk alles van Marktplaats halen, maar het is gewoon niet te doen om fatsoenlijk een afspraak te maken met mensen. Ik was er zo klaar mee dat ik maar gewoon naar Ikea ben gereden en het nieuw gekocht heb. Tafel INGATORP en bankje STUVA. Best lekker winkelen als je je oude spulletjes hebt verkocht en met gesloten beurs nieuwe kunt kopen.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Altijd weer hilarisch om te kijken of alles in dat kleine autootje van mij gaat passen. Maar het lukte.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

En dan koet het in elkaar gezet worden. De damespuber is zo ontzettend handig en heeft heel veel geduld. Die zette alles zo in elkaar. TOP! Neeeeeeheeeee niet je gezicht er op!

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

De jongenspuber deed ook een poging om de stoelen in elkaar te zetten. Maar die hield het al snel voor gezien en ging koken.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Hij maakte pasta Puttanesca. Handig een moeder met online recepten. Wij aten het met volkoren pasta.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Zo was het. Ook heel leuk en nog steeds een piepklein beetje spijt dat ik het verkocht heb.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Zo was het even als tussenoplossing. Nee! Die kat mag niet op tafel. Hij was helemaal uit zijn doen door al die veranderingen in huis.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

En zo is het geworden. Het is allemaal nog een beetje te gelikt, maar daar ga ik in de loop van de tijd wel weer een beetje sjeu aan geven. Ben er wel heel blij mee. Het is ruimtelijk en licht! Moet alleen nog even op zoek naar mooie vachtjes voor in de stoelen en op het bankje. Deze neppers van Ikea zijn een doorn in mijn oog.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Een nieuw werkplekje!

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Afgelopen week kon je een Eau de Parfum van Acqua di Bolgheri winnen. De damespuber regelde het lootjes trekken.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

En The Winner is?! DORIEN! Wil je ENJOY! een mail sturen? Want je hebt geen gegevens achtergelaten.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kwam deze quote tegen van de weeg. Ik had zo’n dag dat ik dit even helemaal kon plaatsen. Pubers zijn vaak leuk, maar heel soms…… Ik moet eerlijk zeggen dat moeders in de overgang ook geen pretje zijn.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een reisartikel. Elke donderdag vind je een reis- of reis gerelateerd artikel op ENJOY! Deze week ging het over mijn ervaring met Eliza was here.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good LifeEn ik deelde nog wat leuke plekjes waar ik nog graag heen wil.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Tussendoortjes. Fruit, noten, plakje worst, gekookt eitje, blokje volvette kaas etc.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kater is helemaal van zijn apropeau. Ik heb ook zijn dieet aangepast. Niet meer de hele dag brokken, maar ook zacht voer, verse vis, vlees en af en toe een hardgekookt ei. Hij heeft suikerziekte en we moeten hem 2x daags  injecteren met insuline. Ik ben benieuwd als we zijn voeding aanpassen of hij ook weer gewone bloedsuiker waarden krijgt. Nu gaat hij er bij het ontbijt bijna met mijn eitje vandoor.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Het is dan wel kouder, maar het is nog steeds lekker weer en dus kan de was nog steeds naar buiten.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte pasta alla scampi. Alleen niet met mijn geliefde De Cecco linguine, maar met volkoren pasta.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

De volgende dag nog wat over voor de lunch.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Het gaat heel goed met mijn nieuwe eetgewoontes. Een tijdje terug ben ik naar De Voedingstuin gegaan omdat ik graag 10 kilo wil afvallen voor de operatie. Het gaat mij echter zo makkelijk af. Voor Michelle van De Voedingstuin moest ik een weekmenu bijhouden. Geen centje moeite en een eetpatroon wat je goed vol kunt houden.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

DIY projectje. Kastje van de kringloop geschilderd en er wat leuke spulletjes in verzamelen. Als het af is zal ik het met jullie delen. Ik gebruikte hiervoor Rust-Oleum kalkverf van de Karwei. Je hoeft het alleen schoon te maken en schilderen maar. Niet schuren, gronden etc.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Harinkje tussendoor. Zo lekker!

Ik noemde de damespuber een grobbekuiken. Ze vroeg zich af wat dat nou was. Haha…. herken je deze nog!!! Tita Tovenaar voor mijn leeftijdsgenoten 🙂

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn mascara is bijna op en ik heb even geen budget voor een nieuw Channelletje. Ik probeerde deze mascara van de damespuber. Deze is helemaal top! Kost maar € 3,39. Geen irriterende ogen en prachtige mega lange en volle wimpers. Hij is van Essence en verkrijgbaar bij Kruidvat. Wacht even allemaal met kopen totdat ik hem gekocht heb anders grijp ik weer mis 😉

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Check out mijn wimpers!

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik hou van de zondag morgen! Lekker muziekje aan. Ontbijtje en een beetje scharrelen in de keuken.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit is echt verboden! De damespuber sneaked weleens stiekem de humeurige witte kater mee naar boven. Nou vooruit dan maar. Komt dat mormel ineens bij mij liggen. Ik was lekker aan het Pinteresten en had geen zin hem naar beneden te bonjouren. Volg jij ENJOY! al op Pinterest?

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte voor de lunch deze overheerlijke gevulde omelet. Ik zal het recept binnenkort delen.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

En ik maakte bananenbrood.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

En ’s middag kreeg ik twee vriendinnen op bezoek voor thee en wijn. Was weer gezellig en we hadden er wat lekkers bij waar we ons niet schuldig over hoefde te voelen.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

’s Avonds maakte ik een pasta met gegrilde groenten en nog een half bolletjes mozzarella dat ik over had. Natuurlijk weer volkoren pasta. Eigenlijk heb ik afgelopen week wel teveel pasta gegeten. Ik vind dat zo lekker!

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Superlief. De damespuber nam een kleinigheidje mee van haar werk.

SNAPSHOTS WEEK 42/2018 | ENJOY! The Good Life

Heel lief, maar ik wil geen suiker meer eten. Toch maar eentje opgegeten omdat ik het anders zo sneu voor haar vond.

Dit waren de Snapshots weer. Superleuk om samen met jullie nog even terug te kijken op afgelopen week. Deze week moet ik naar het ziekenhuis om de operatie door te spreken en allerlei dingen door te nemen omtrent anesthesie etc. En ik ga weer naar De Voedingstuin voor het tweede weeg moment. Ik ben nu zes weken op weg en heel benieuwd of ik iets ben afgevallen.

Verder flink voorwerken voordat ik met een gerust hart naar Mallorca kan vertrekken. En ik zie iets met de Belastingdienst. Daar krijg ik altijd bijna een hyperventilatie aanval van. Nu ben ik bezig met het nieuwe mode artikel van Martine. Dat wordt weer een heel inspirerende blog over schoenen. Welke vrouw houdt daar niet van. (Ik! Maar dat komt door die kak enkel van mij) En wat zijn jouw plannen voor deze week?

ENJOY! your week

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.