SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 

Terwijl ik de Snapshots aan het maken ben wordt op de bovenverdieping een enorm raam vervangen. Wat een geluk! Het is prachtig weer. De zon schijnt ons tegemoet op deze maandagmorgen. Buiten, in de tuin, is het een drukte van belang. Een enorme groep spreeuwen zijn de druiven uit de natuurlijke overkapping aan het eten. Jammergenoeg zijn ze echt niet te pruimen dus mogen de spreeuwen ze hebben. Ze kunnen zich tegoed doen aan mega veel trossen druiven. Maar nu eerste de Snapshots. Een goed begin van de week…..

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg mijn bestelling van de H en M geleverd. Ik werd geïnspireerd door mijn eigen blog. Martine had een fijn stuk geschreven over fluffy mohair. Zo’n trui of vest wilde ik ook! En ik vond deze zachtroze beauty op H en M. Je vindt hem hier. Hij is er ook in het zachtgroen. Bij de H en M hebben ze overigens best veel mooie mohair truien en vesten.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime…. Ik at een leftover van de vorige avond. Bieten haring salade met een beker karnemelk.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Ondertussen was ik bezig met het reisartikel over de Costa Brava voor de donderdag. Ik probeer in een blogritme te komen. Dit is zoals het er ongeveer uit gaat zien. De woensdag en zaterdag kan een beetje van alles zijn of misschien soms geen artikel.

  • Maandag:    Snapshots
  • Dinsdag:      Modeartikel van Martine
  • Woensdag:  Recept/ENJOY! books/Opgemaakt
  • Donderdag: Reis- of reis gerelateerd artikel
  • Vrijdag:        Weekendtips
  • Zaterdag:     Winactie/Favorite of soms geen artikel 😉
  • Zondag:       Persoonlijke column

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Dinsdag was er weer een fijn artikel van Martine waarin zij zichzelf voorstelde.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ontving dit boek van Fontaine Uitgevers. “Dit boek is gezond” van Tijn Elferink.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Superblij met mijn nieuwe sneakers van Xsensible. Een beestenprintje is altijd een goed idee 🙂

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime…. Rijstwafel met beetje mayo, kipfilet, avocado en Herbamare kruidenzout.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Het reisartikel op donderdag kwam online. Mijn trip naar de Costa Brava die mij in alle opzichten heeft verrast.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik zette mijn eethoek op Marktplaats want ik wil eens iets anders en het liefst een ronde eettafel. Hij was echt zo verkocht.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Er zaten twee lades in de tafel die ik leeg moest halen. Wat een zooi kwam daaruit. Mobieltjes uit het jaar kruik, spaarzegels, gebruiksaanwijzingen, menu’s van de pizzaboer en Chinees, foto’s, telefoonhoesjes etc. Ik ga het een keer op mijn gemak uitzoeken.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik had best een beetje spijt. Ten eerste omdat ik nog niets anders had, de damespuber bijna in janken uitbarstte omdat ze het gevoel had dat haar hele jeugd weggehaald was ;), de humeurige kater in de war was en omdat het een ongezellige, kale bedoening was. #welruimtevooreenfeestje

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik bestelde deze nieuwe witte stoelen (links) online bij Domini Design.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn nieuwe werkplek. Laptop op schoot op de bank.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik wil er nog een bankje bij. Met de pubers overlegde ik wat zij leuk vonden. Deze wordt het niet.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze wordt het denk ik wel. Een DIY projectje.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze tafel misschien? In de aanbieding bij de Wehkamp.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime…. Ik bakte wat groente. Uitje, knoflook en courgette. Lekker en gezond!

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Recept online van de Bieten, zure haring salade.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik had in het weekend dringend een recept nodig. Moest ik naar de dokterspost in het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk. Gelukkig was de damespuber mee, die het recept en de medicijnen voor mij ophaalde. Bizar dat je in deze tijd van het online web nog helemaal met je krakkemikke poot en beroerde lijf, zelf naar het ziekenhuis moet komen. Duurde natuurlijk ook nog eens eindeloos.

Het allerergste was nog dat ik later toch nog een paar pillen in de keukenlade vond. @#$?! #ikbenechtzoversuft

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime…. Ik wokte wat verse spinazie met een uitje, knoflook en peper en zout. Stukje makreelfilet erbij en twee gekookte eitjes. Ik deel deze week wat lunchtime foto’s omdat ik heel gezond probeer te eten. Ik wil graag 10 kilo afvallen.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

TOP! De damespuber nodigde een vriendin uit om mee te eten zonder het met mij te overleggen. Ik voelde mij verre van lekker, we hadden geen tafel en stoelen om op te zitten en het was een zootje in huis.

Maarrrrr…. deze kringloopmiep vond in de garage nog een eettafel. We verzamelde wat stoelen erbij en een paar tuinstoelen en voilà. Weer een gezellige eethoek.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

De pubers hadden kookdienst en hadden kaasfondue bedacht. Topplan! Dat was echt lang geleden. Aangezien ik geen brood wil eten, maakte ik er een grote schaal gegrilde groenten bij om in de kaas te dopen. Dat vond gretig aftrek bij iedereen.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Hou jij van kaasfondue?

Heerlijk met je vriendinnen appen. Al het leed is dan zo geleden. 🙂

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Je kunt nog meedoen aan deze WIN ACTIE! Als je onderaan dit bericht een comment achterlaat, waarom jij dit heerlijk geurtje van Acqua di Bolgheri zou willen winnen, ben je misschien woensdag wel de gelukkige winnaar. Je kunt nog t/m morgen meedoen.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Die maffe humeurige kater is helemaal in zijn nopjes met het mooie weer.

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

De jongenspuber moest even een klusje voor mij doen. Komt hij ook nog even buiten. Als het aan hem ligt, is hij de hele dag in zijn kamer aan het gamen. Een plantenpot was echt helemaal verrot en kon weg. Heeft hij even gefixt. Op een hoop gedoe na omdat er zat een enorme spin tussen het hout. Van wie zou hij dat nou hebben? #checkoutdiehandschoentjes

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Ontbijtje. Griekse yoghurt met blauwe bessen, moesten even ontdooien want ze kwamen uit de vriezer, en een beetje honing. Kopje thee erbij.

SNAPSHOTS WEEK 15/2017 | ENJOY! The Good Life

Van de week waren Esther en ik weer even samen. Weet je nog van REDPR.CO? Wij waren net gestart met ons eigen PR-bureau toen ik mijn enkel brak en sindsdien is REDPR.CO niet meer. Maar wie weet…..

Gisteren ging ik een paar oude blogposts uit 2014 bijwerken. Nog steeds actueel want dit is mijn favoriete film. Binnenkort zal ik deze weer opnieuw publiceren. De film is een absolute aanrader!

SNAPSHOTS WEEK 41/2018 | ENJOY! The Good Life

Samen met een vriendin zouden we mosselen weten, maar aan het eind van de dag hadden we geen zin meer om op mosseljacht te gaan. We gingen naar Van Der Valk in Akersloot waar we een enorme pan goddelijke mosselen aten.

En hiermee komt het overzicht van afgelopen week weer tot een eind. Het raam is inmiddels vervangen zonder gebroken glasscherven. Knap werk. Van de week heb ik een paar leuke afspraken, moet ik een ei leggen over de accommodatie in Mallorca waar ik over een paar weken heen ga. Kan niet kiezen. En nog een hele lijst to do’s en alledaagse klusjes. En jij? Heb jij leuke plannen voor deze week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.