SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

YEAH! Wat was het weer een heerlijke week. Al is het alleen maar omdat de zon zo heerlijk scheen. Niet zo handig voor mijn To Do lijstjes. Ik word namelijk altijd heel onrustig van lekker weer. Heel mijn body & mind schreeuwen dan dat ik naar buiten moet… maar dan loopt mijn hele planning in de war. Toch ben ik op zomaar een middag even een uurtje in het zonnetje gaan zitten. En wat denk je…. de wereld verging niet en mijn to do lijstjes waren daarna zomaar allemaal afgewerkt. Een momentje voor jezelf werkt ronduit inspirerend πŸ™‚ Kijk je mee naar wat ik vorige week deed?….

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

De week begon heel goed met een heerlijk ontbijtje. Beschuit met mijn zelfgemaakte druivenjam. Zo lekker!

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Deze lijstjes ken je inmiddels wel van mij. Diverse boekjes met verschillende doeleinden liggen altijd standaard naast mijn MacBook. Als ik dat niet zou hebben word ik echt gek in mijn hoofd van alles wat ik moet onthouden en nog zou willen.

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte rozenbotteljam. Broerlief heeft vlak bij zijn huis rozenbottelstruiken staan en was zo lief die voor mij te plukken. Ze zijn nogal stekelig. Lekker!!!

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Het was Reds Dress Day. Een dag waar ik zeker aan mee doe door iets roods te dragen. Deze dag ging ik dit jaar met vriendin M. een wandeling maken en ergens neerstrijken voor thee+. Toen ik bij haar kwam legde zij mij dit dilemma voor. What shoes to wear πŸ™‚ Voor de wandeling was uiterst links het meest praktisch! Maar die andere leukerds…..

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Yep! Dit is wat je denkt dat het is. Een jointje. Ik ging namelijk mee met een Cannabis Tour door Amsterdam . Deze brave dodo met een groepje Duitse ‘jojo’ types en twee superleuke gidsen door Amsterdam banjeren. Deze trip maakte ik via Trip4real.comΒ Hier kun je op heel veel plaatsen in Europa leuke tripjes boeken. Ik ben er een aantal in Amsterdam aan het testen.

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Dikke pret met Erik tijdens de Cannabis Coffeshop en History Tour. We waren de enige, samen met de andere gids, die ‘clean’ waren maar de grootste lol hadden. Die hele coffeeshop scene en alles wat daarbij hoort is inmiddels zo ‘gewoon’ dat de spanning er bij mij snel af was.

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Na de Tour ging ik nog even langs van der Linde op de Nieuwendijk. Hier kun je absoluut het lekkerste slagroomijs ‘ever’ krijgen en ook de slagroomtruffels zijn ‘the best’. Een ijsje op weg naar de trein en lekkers voor thuis bij de thee πŸ™‚

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte weer lekkere lasagna. Een recept uit een oude Allerhande. Het smaakte lekkerder dan deze waardeloze foto doet vermoeden πŸ™‚

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Things I love….. Deze week waren het deze roze gekruisde items van de HEMA. Het artikel is hier terug te lezen.

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Ontbijtje met zelfgemaakt Cruesli en jam. De jam is multifunctioneel omdat hij ietwat dun is geworden. Nu alleen nog eens zelf yoghurt maken….

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Samen met een vriendin een dagje naar Rotterdam! Altijd leuk, en extra leuk omdat we een bezoek brachten aan Kookpunt. Het hart van elke Foodie gaat hier harder van kloppen. Je kunt het zo gek niet bedenken op kookgebied of ze hebben het! 3000 m2 kookplezier.

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

De droom van iedere keukenprinses en ook hoog op mijn verlanglijstje πŸ™‚ Deze Kitchen Aid. Bij Kookpunt hebben ze oneindig veel kleuren en soorten. Een ware snoepwinkel.

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

In alles is het assortiment oneindig. Snijplanken en messen in alle soorten, maten en prijsklasse. Ze hebben zelfs messen van 5000 euro! Binnenkort een uitgebreid verslag over Kookpunt.

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Naast Kookpunt zit een heel geinig zaakje “Lof der Zoetheid” waar je terecht kunt voor koffie, thee en lekkers. Helaas waren wij zo lang bij Kookpunt dat het gesloten was toen wij eindelijk toe waren aan een ‘bakkie’. Maar ik zal hier nog weleens terugkomen schat ik zo in πŸ™‚

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Natuurlijk moet ook de innerlijke mens gevoed worden en waar kan dat beter dan bij het gezellige Vicini in Kralingen. Ik schreef er hier al eens over.

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Oh lala…… Ik at weer eens mijn favoriete pasta Vongole. Goddelijk! Binnenkort zal ik jullie meenemen voor een bezoekje aan Vicini. Jammer dat wij nog terug moesten rijden want de wijn bij Vicini smaakte naar meer!

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Een toetje paste niet meer maar deze kist met losse thee was ook heel bijzonder. Moeilijk kiezen….

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Vriendinnetje van de damespuber kwam hiermee aanzetten. Geinig….

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Met dit eetbare eindresultaat. Viel niet echt in de smaak bij de dames. Duh….

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Lekker ouderwets op zaterdagavond een spelletje doen. Scrabble. Het leukste als je ‘vieze’ woordjes kan maken πŸ™‚

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Na al dat gesnoep van de afgelopen week moest ik echt even een flinke wandeling maken.

IMG_3942

Wonder geschiet! Damespuber ging mee. Onderweg 100.000 selfies schieten…. dat dan weer wel.

SNAPSHOTS WEEK 40/2015 | ENJOY! The Good Life

Ik sloot het weekend af door onder het genot van wijn en lekkers bij vriendin C. zelf zuurkool te gaan maken. Kookpunt.nl had een nieuwe uitdaging meegegeven. Fermenteren! Da’s gewoon een rottingsproces in een stenen fermenteerpot πŸ™‚ Volgens mij wordt dat Verrot Lekker! Over 6 weken weten we meer πŸ™‚

Dit was mijn week in fotovlucht. Ik hoop dat jij ook een leuk weekje hebt gehad! De nieuwe week is alweer begonnen…

ENJOY! your week

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.