SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 40/2018

Het was weer een heel leuke week. Met best veel hoogtepunten en geluksmomentjes. En ik verbaas mij er elke week weer over dat mijn leven lang zo saai niet is als ik zelf altijd denk. Waar zo’n Snapshot overzicht al niet goed voor is. Kijk je mee?

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Momenteel lees ik dit boek. Ik verslind lifestyle boeken en met name die over voeding en gezonder leven. Dit boek is een echte aanrader. Voor mij is het een bevestiging. Ik ben namelijk van mening dat mijn hartinfarcten zijn ontstaan door verdriet, slechte leefgewoonte, kant en klaar voeding, extreme stress en erfelijkheid.

Maar gelukkig lees je hier ook hoe je je leven om kunt gooien. Ik hoop dat mensen dit boek ter harte nemen en niet zoals ik alle goede raad en zorgen in de wind slaan en wachten tot het te laat of in mijn geval bijna te laat is. Het boek is vanaf 11 oktober verkrijgbaar en kun je hier bij Bol voor € 16,99 alvast bestellen. Binnenkort een review over het boek

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

We aten broccoli met gebakken aardappel en zoete aardappel en zalm met citroen dille saus.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn nieuwe schoenen wilde ik eigenlijk bewaren voor na de operatie omdat ik ze anders helemaal scheef loop. Dat gaat toch weer een tijd duren voordat ik aan de beurt ben. Dus draag ik mijn nieuwe pattas nu toch maar wel. Geen straf want ik vind ze echt super! En ze lopen als zonnetjes. Je leest hier meer over Xsensible.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Martine schreef afgelopen dinsdag weer een fijn mode artikel. Dit keer over fluffy mohair vesten en truien. Je leest hier het artikel terug.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Het interieur was ik al in herfst stijl aan het brengen met deze rozenbottel-tak. En ook de tuin is al behoorlijk opgeruimd. Nu wordt het ineens weer zomerweer. Heerlijk maar wel weer even schakelen.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik word zelf ook geïnspireerd door mijn eigen blog, dankzij Martine. Deze trui vind ik superleuk. #gekoprood

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime. Gebakken ei met heel veel tomaat, verse bieslook uit de tuin en kaas. Met een beker karnemelk.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit magazine bestelde ik in Australië omdat het mij een prachtig tijdschrift leek. Beetje een tegenvaller. Ten eerste duurde het eindeloos lang voordat ik hem ontving en er staat wel heel veel over (jonge) kinderen in. Dat heeft mijn interesse helemaal niet. Maarrrrr dat is mijn indruk van een vluchtige bladersessie. Ik kon hier nog op terug.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Ben jij ook zo’n fan van de HEMA? Vanaf vandaag is het HEMARKT 1 + 1 gratis. Je bent er als eerste bij. Kijk dan hier voor de aanbiedingen.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018

Dit Japanse poppetje bezorgd mij regelmatig een glimlach. Ik kreeg het ooit van een collega die weg ging bij het bedrijf waar wij werkten. Hij was getrouwd met een Japanse en ik vond zijn verhalen over hun cultuurverschillen altijd geweldig. En Japan is een land dat mij ook enorm fascineert. Het poppetje schijnt voor voorspoed en geluk te staan. #geluksmomentje

SNAPSHOTS WEEK 40/2018

Ik ging weer een dagje aan ‘het boek’ werken bij Marja van Redactiekracht.

In het administratiekantoor van Dijk en Duin in Castricum.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Hier ben ik aan het werk met de zogenaamde plank. Hierop deel je een magazine of in dit geval een boek in. Ik doe dat lekker old-school met potlood en gum binnen handbereik.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Lunchen doen we in De Oude Keuken. Dit bijzondere restaurant zit in het administratiekantoor. Heerlijke zoete aardappelsoep en een salade met geitenkaas brie. YUM!

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Een sneek peak! Of het boek er ook echt gaat komen is helemaal afhankelijk of wij een uitgever vinden die het interessant genoeg zal vinden om het uit te geven. Ik hoop het want het wordt een heerlijk boek.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Over boeken gesproken…. Ik schreef een recensie over vijf boeken voor de rubriek ENJOY! Book.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit was zo een bizar bezoek aan De Voedingstuin. Ik ben drie weken geleden voor het eerst geweest voor een kennismakingsgesprek omdat ik graag voor de operatie tien kilo wil afvallen. Afgelopen week had ik een tweede gesprek en werd ik gewogen en gemeten.

Ik had de jongenspuber al voorbereid dat ik pis chagrijnig terug zou komen want ik had niet het idee dat ik afgevallen was. Wat bleek?! Ik was drie kilo afgevallen en vier centimeter buikomvang kwijt! Over geluksmomentjes gesproken. Ondanks mijn trip naar de Costa Brava, een taart die de damespuber had gebakken bij thuiskomst en mijn dagelijkse glaasje wijn.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit babybedje kocht ik online. Mijn bonus dochter had nog een kraamcadeau tegoed. En aangezien onze kleine spruit het weekend kwam logeren werd het hoog tijd voor het cadeau. Zie je die tekst 😉

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Een hartgrondig vloek heb ik eruit gegooid toen ik van de week bij de AC-tion was. Weer die kl… kerstspullen.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht er een nieuwe Bullet Journal voor komend jaar. Deze zag ik bij Marja van Redactiekracht en wilde deze ook eens proberen. Ik ben namelijk een echte fan van Leuchtturm boekjes, maar het prijsverschil is wel enorm. Eens kijken waar dat prijsverschil in zit. De Bullet Journal van de Action is € 1,99. En natuurlijk kocht ik weer allerlei andere troepjes voor de Bujo.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Via wat bemoeienis van Marja ontving ik dit boek van Hesron Bron van de uitgever. Samen met mijn vrijgezelle vriendinnen riepen wij regelmatig dat we een boek konden schrijven over onze dating avonturen. Hesron deed het en het schijnt een extreem hilarisch boek te zijn. Ik heb een vakantie nodig om al die boeken te kunnen lezen. Ik verheug mij enorm op dit boek. Misschien krijg ik dan weer eens zin om te daten. Of juist niet! 🙂 Je kunt ook deze weer hier bestellen voor € 15,-

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn lieve vriendin kwam onverwacht een theetje drinken op een moment dat ik er net even helemaal doorheen zat. Ik had namelijk voor de zoveelste keer te horen gekregen dat het ziekenhuis in Alkmaar zich niet aan de afgesproken operatie termijn zou gaan houden. Anderhalf jaar ellende leek er ineens uit te komen.

Nietsvermoedend gaf zij mij een cadeautje en toen ik het uitpakte, brak ik opnieuw. Zij dacht echter dat ik een grapje maakte omdat ik niet zo snel mijn emoties laat zien. Hoe bijzonder dat iemand er net op het juiste moment met zo’n kleinood kan zijn. Een dierbaar stuk dus deze gouden ENJOY! Gelukkig konden wij al snel weer enorm lachen. Het is zoals het is, dan kan je er beter maar het beste van maken.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Afgelopen vrijdag kon je twee euro korting krijgen op een kippetje van Kiplekker Foodtruck in Uitgeest. Je moest dan wel vermelden dat je via ENJOY! kwam.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik at ook een kippie. Maar dan voor de lunch.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Jawel…. Ze staan weer klaar voor de kringloop. Ik ben weer aan het opruimen. Dit keer de kasten uitgemest. Er kan nog veel meer weg. Maar nu het weer omslaat stagneert mijn opruimwoede. Ik wilde de zomerkleding opbergen, maar die heb ik nu ineens weer nodig.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

We alle truien geordend die ik nog wil dragen. Heerlijk weer die nette stapels.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Hier maakte ik volgens mij al eens een foto van. Ik wil het kleinste kamertje een beetje veranderen. Maar moet van mijzelf eerst het schilderij verpatsen anders staat er weer een kunstwerk op zolder. Iemand interesse?

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Zo leuk! Dit is lieve Marley. Mijn bonus kleindochter. Wat heerlijk om op haar te mogen passen. Ze kwam voor het eerst een nachtje logeren. Dikke pret, zelfs toen ze midden in de nacht wakker werd voor een flesje. ’s Ochtends waren de damespuber en ik allang klaarwakker en aan de kwebbel voordat deze schat eindelijk wakker werd. Ze is zo lief, mooi, grappig en doet het zo goed. Ik ben trots op mijn ‘dochter en kleindochter’ #kleffebonusoma

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef gisteren in de persoonlijke column op zondag over goedgevulde billen. Deze foto heb ik even geleend van vrouwenblog.nl die schreven waarom mannen vallen op vrouwen met dikke billen.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Een heerlijke relaxte zondag. Beetje freubelen in de Bujo.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

En tekeningetjes maken.

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

’s Avonds at ik een bieten, zure haringsalade. Heerlijk!

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik sloot de zondag af met deze film die ik keek via Netflix. Een mooie film, maar wat een tranentrekker.

Dit was de week weer in fotovlucht. Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken. Deze week wordt het lekker weer. Tussen het schrijfwerk door ga ik ook zeker mijn momentjes pakken in de zon. Met een boek of tijdschrift. Ik kan mij daar nu al op verheugen. En jij? Wat zijn jouw plannen voor de komende week?

ENJOY! your week

José
http://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.