SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 4/2019

Afgelopen week was het even winterwonderland. Voor mij behoorlijk kak. Op krukken lopen door de sneeuw is vragen om moeilijkheden. Maar het gaf wel een mooi plaatje! Verder een heerlijk weekje want ik kan er gelukkig weer op uit. Kijk je mee?

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life  SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een flinke pan hachee. Mijn lievelingsgerecht in de winter. De pubers gruwelen ervan dus alles is voor Bassie. De uien bak ik altijd even apart voordat ik ze bij het vlees voeg en dan eindeloos op een vuurverdeler op het laagste pitje laten stoven.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik gebruikte sucadelappen. Na een middag stoven verdeelde ik alles in de zakjes van Ikea en ging het de vriezer in. Zo heb ik de hele winter hachee. Lekker met rode kool en gekookte aardappels.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

In huis scheur ik nog wel met mijn rollator rond. Handig om de humeurige witte kater op te vervoeren en andere spulletjes. #blijalsdatkrengwegkan

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Hoewel de boodschappen online besteld worden en één keer in de week thuisbezorgd worden, vergeet ik nog wel eens iets. De jongenspuber is nooit te beroerd om een boodschapje te doen als er ook maar iets voor hem inzit.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Heerlijk om weer even terug te blikken naar mijn culinaire roadtrip door Trøndelag in Noorwegen. Ik schreef dit keer over het 21-gangen diner dat ik bij Credo in Trondheim. Het beste restaurant van Noorwegen.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Sneeuw! Altijd een mooi plaatje. Maar mijn revalidatie wandelingetjes werden daardoor gecancelled.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Mijn zus woont in Zwolle en stuurde mij dit plaatje. Bij haar in het park werd er gelanglauft.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Weer een fijn modeartikel van Martine kwam afgelopen dinsdag online. Die roze trui vond ik wel een enorme eyecatcher!

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

De damespuber ging shoppen in Utrecht waar zij op school zit. Of ze even iets voor haar mams mee wilde nemen. De matte lipstick van MAC kleur Red Rock. Ik draag graag rode lipstick en hij was op. In het You Tube filmpje van Kelly Camfferman zag ik deze. Dat leek mij een prima kleurtje voor mij. De damespuber kocht voor haarzelf deze foundation van MAC.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Hyancinten! Altijd gezellig om het voorjaar in huis te halen met bolletjes. Ik kon alleen nergens mijn glazen bollenvaasjes meer vinden. Dan maar in een IKEA weckpot.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

We aten pannenkoeken die de pubers hadden gebakken. Een hoop gedoe in de keuken. Ik wilde persé speltmeel pannenkoeken. Maar om één of andere reden mislukten die steeds. Uiteindelijk ben ik maar even polshoogte gaan nemen en heb wat extra meel toegevoegd. En een geraspte appel. Pannenkoeken van gewone patentbloem zijn toch lekkerder.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

We keken deze nieuwe serie “Oogappels”. Heerlijk herkenbaar! De jongenspubers dacht dat ik de enige zeurende moeder ben over game gedrag.

https://www.debijenkorf.nl/de-bijenkorf-card?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=card-br-(mb)&utm_content=credit-card-bijenkorf&sea_byk=card_mb&gclid=Cj0KCQiA7briBRD7ARIsABhX8aBDROBCi9s9UwF2Y2A2xjtk1miow4PiWW_2uehdEFwjsYepeUFQZEEaApC_EALw_wcB

 

 

 

Ik dacht dat er iets vreselijks aan de hand was. Normaliter reageer ik niet gelijk op de talloze appjes die de damespuber mij stuurt. Ze had een ‘amazing’ broek op het oog, die uitverkocht was en ineens was hij weer ‘available’. Of ik hem even voor haar wilde bestellen.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Een DIY projectje! Zelf een kijkkastje maken.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Deze prep & prime van MAC bestelde ik online bij de Bijenkorf. Hiermee blijft je lipstick beter en langer zitten. Ik gebruik de Bijenkorf creditcard voor heel veel aankopen en dan spaar je automatisch punten. Deze aankoop kon ik dus helemaal met mijn gespaarde punten betalen.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

 

De buurman stuurde mij dit appje en ik had eigenlijk geen idee wat hij bedoelde. Het bleek een johova alarm te zijn. Maar ik heb niemand gezien want ik heb sinds kort deze sticker op de deur. Ik werd gek van alle collectes, verkopers en geloofsovertuigers. Je kunt deze sticker hier online bestellen. (Ze gaan per twee)

 

 

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Lunchen met een vriendin bij Van der Valk. Het sneeuwde en dus bleven we een beetje dicht bij huis. Niet voor herhaling vatbaar. Hoewel je ‘s avonds best een hapje kunt doen bij Van der Valk, was onze lunch niet echt smakelijk. De ober kon dat alleen maar beamen. Overdag was het niet geweldig inderdaad. Hoog tijd om daar eens wat aan te gaan doen dan!

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Bij elk kopje thee kregen we een plakje cake. Wij werden daar een beetje giechelig van. Dachten dat er iemand overleden was. Heel lekker begreep ik, maar ik ‘mag’ geen cake.

SNAPSHOTS WEEK 4/2019 | ENJOY! The Good Life

Insta blundertje….. Zie jij het?

Dit waren de Snapshots weer van afgelopen week. Ik ben zo blij want ik loop eindelijk weer. Het weekend zelfs even zonder krukken. Ik heb goede hoop dat ik binnenkort weer rondtippel. Het zonnetje schijnt dus ik ga zo weer een rondje door de wijk. Wat zijn jouw plannen?

ENJOY! your week

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.