SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 39/2017

Ik heb altijd het idee dat ik geen fluit meemaak nu ik met dat been van mij uitgeschakeld ben maar als ik de Snapshots maak zie ik, dat het dan toch nog een aardig overzicht geworden is. En dan vergeet ik nog vaak heel veel dingen te fotograferen. Kijk je mee wat ik deze week weer mee maakte?….

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Deze foto ontving ik van een goede vriendin van mij. She said YES! Zo leuk. Op een heel romantische manier is zij ten huwelijk gevraagd. Ik gun het ze zo dat ik er helemaal van moest janken.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Dat je beneden komt en de vaatwasser niet uitgeruimd is. Één van de weinige taakjes van de pubers. Even een reminder in de family-app.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik drink de hele dag door thee. Heerlijk! Ineens viel het mij op, nu het pakje thee bijna leeg is, dat er op het theezakje mooie boodschappen staan.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ben aan het opruimen. Iemand interesse in deze grote lantaarn?

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

De kleine man was vroeg uit en wilde koekjes bakken. Ze zijn superlekker maar niet zo mooi geworden. Hij had er lol in en daar gaat het om.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Maar deze ‘Piet Precies’ maakte nog even haar eigen versie om die in een blogpost met jullie te delen. Deze week komen ze online.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Dress Red Day. Dat ‘vier’ ik elk jaar met een taartje samen met een vriendin van mij.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit keer op een heel mooi plekje. Het Ruiterhuys in Castricum. 

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Hier zou ik wel een keer een feestje willen geven. Volgend jaar heb ik wel een mijlpaal te vieren.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Wij gingen voor lunch in plaats van taart. Een 12-uurtje met een soepje, sandwich, wrap, kroketje en salade. YUM!

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Met een vleugje rood voor de gelegenheid.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Leuk ideetje voor thuis ook.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Op het landgoed werd een shoot gehouden voor de kersteditie van een magazine. Thuisgekomen bleek dat we ons vergist hadden. Het was pas over twee dagen Dress Red Day:) Wat een bak! Doen we het over twee dagen dunnetjes over.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Kijk nou toch! Als dat geen herfst is?

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Soms koop je voor je dochter iets dat je eigenlijk zelf heel graag wilt. Zoals deze jas. Ik hoop maar dat hij haar helemaal niet staat 😉 Deze jas bestelde ik bij Asos.com. Hij is van het merk Monki. Hoewel dochterlief kleedgeld krijgt zijn de jas en de schoenen voor mijn rekening.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Leuk zo’n veranda! Volg jij ENJOY! al op Instagram?

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Geluksmomentje! De kleine man zocht naar mijn sleutels in mijn tas en vond dit heerlijke stuk Brownie! Een paar weken geleden had ik die bij Kado&zo in Heiloo gekocht voor het weekend. Maar ben het helemaal vergeten. Hoe dat mogelijk is, is mij nog steeds een raadsel. Dus zomaar op een doordeweekse dag hadden wij zo’n goddelijk stukje brownie van De Browniehemel.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

We aten bami. Ik heb eindelijk een goede en snelle manier gevonden om lekkere bami te maken. Met dank aan mijn zus. Zak bamigroente wokken in wokolie, hamreepjes erbij, flinke scheut oesterssaus en woknoodles. Binnen no time heb je een lekkere maaltijd.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Eitje erbij en een flinke klodder satésaus en smullen maar.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Al weken staat deze poster mij aan te gapen vanaf de grond.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg mijn bestelling van de Kwantum.nl binnen. Ik bestelde er twee opbergzakken, een leuke cadeauverpakking voor een fles wijn en een budget bureaulampje voor mijn nieuwe werkplekje.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

YEP! We vierde Dress Red Day nogmaals maar dan met een bezoek aan de kringloop. Daar scoorde ik voor een habbekrats deze leuke spulletjes. Leuke props voor foodfoto’s.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

En als toetje een omega3 lunch bij de visboer bij ons in ons dorp.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ben echt verliefd op deze laarsjes van Maruti. Maar ik kan ze niet kopen omdat ik daar met mijn enkel voorlopig toch niet in kan. Maarrrrrrrrrr….. ik wil ze zooooooo graag!

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een artikel over dit leuke Bullet Journal. Dit kun je hier teruglezen.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit vind ik superlekker. Een simpel schnitzeltje, met gebakken aardappels en sla of andere groente.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit keer met een maïskolf. Lekker knagen. Superlekker!

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Mijn pannenkoekenplantje doet het heel erg goed. Dit is echt een plantje om blij van te worden.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik volg momenteel een cursus. Ruim je leven op van de Goed Leven Academie. Het werkt echt voor mij! Deze week begin ik met opruimen. Vooral klein beginnen is het advies.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Dus begin ik met deze tas die al zeker een halfjaar in mijn keuken staat en eigenlijk enorm in de weg staat want het is het plekje in de keuken van de humeurige witte kater en het staat enorm rommelig natuurlijk. Iedereen gooit er van alles en nog wat in zoals lege flessen en plastic tassen. Het is een goodiebag die ik kreeg en helemaal gevuld was met spullen om uit te proberen. Dit is mijn eerste project. Alles opruimen, weggooien en opmaken en/of testen voor de blog. En die kattenvoer rommel eens een goede plek geven. En eigenlijk moet ik ook de muur in de keuken verven en wil ik de panelen weg en het huishoudtrapje van een gezellig kleurtje voorzien en waar moet ik met dat stoffer en blik heen. Zie je…. daar ga ik weer. Ik moet van alles maar doe niets. Dus project voor vandaag. De tas opruimen.

SNAPSHOTS week 39/2017 | ENJOY! The Good Life

Kijk dan! Mijn lieve vrienden kwamen een bakske drinken en ik was zo brutaal om te vragen of hij zijn boormachine mee wilde nemen zodat eindelijk de lijstbak opgehangen kon worden en alle andere lijsten en prullaria. Het hangt. Super blij mee en helemaal geworden zoals ik in mijn hoofd had. Dank je wel lieve E.

HELP! De feestdagen zijn in aantocht... | ENJOY! The Good Life

Op zondag sluit ik altijd de week af met een persoonlijke column. Dat kan over van alles en nog wat gaan. Deze keer ging het over de naderende feestdagen. Wat ik daarvan vind? Dat lees je hier.

Dit was weer een terugblik op afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond. Deze week heb ik geen spannende plannen maar wel goede voornemens. Ik ga hard aan de slag bij de fysiotherapeut. Ik ga proberen deze week naar de praktijk te gaan zodat er wat meer mogelijkheden zijn om mijn enkel te mobiliseren en dat ik een beetje in beweging kom. En ik wil deze week weer eens wat aandacht besteden aan gezonde maaltijden. Wij eten de laatste tijd veel te vaak makkelijk of halen iets. Dat bevalt mij helemaal niet dus deze week weer volop groente. Zal je de pubers horen…. En? Heb jij leuke plannen komende week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.